Måndag

Fredag; Gjorde inget alls, mormor o morfar var här såg på idol o sånt.
Lördag; Först upp till ed, bowling. Sen blev det fil hos Björn såg på Knowing, den var riktigt bra tills slutet som förstörde hela filmen.
Söndag; Gjorde inget speciellt, plockat ner hela mitt rum och slipat tapeter ska göra om.
Idag; Linda kommer snart, blir väl en del slipning antar jag och sen blir det nog "kärringgympa".

Puss

punkt

Jag trodde det var över, men det kom ett bakslag förra helgen. Men ett bakslag är väl ok, det tycker jag.
Men fick bekräftelse på att det var mer än ett bakslag idag. Det känns som om att det inte finns något slut men det måste det göra.

HAPPY



Glaaad idag :D, Lov ju :D + att ställningen utanför fönstret är borta :D:D

Puss

ännu en torsdag

God morgon, kom på att jag ju inte skrivit om designen..alltå jag ska verkligen inte ha den så jag har nu! Måste bara få ork och tid att göra om den, men än så länge får den se ut som den gör.

En timmes photoshop idag då, och sen måste jag hem o städa och packa och sen blir det träning, core :).

puss

091021

Svenskan gick allt bättre än jag trodde, och jag fick VG på det praktiska provet är riktigt stolt haha :).

Sen blev det till att ta tåget in till gbg och träffa Sandra, käkade på subway och sen gick vi lite i affärer. Köpte dock inget. Men det var väldans trevligt :).

Och nu sitter jag här och är glad för att jag bara har två timmar lektion kvar innan det är LOOOV! :D

onsdag

Börjar elva idag, väldigt skönt har dock sovit dåligt inatt. Jag gillar inte att sova själv.
I alla fall så är det först idrott, sen svenska prov eller läxa vet inte och sist praktiskt prov, kommer gå så dåligt det bara kan. men men man kan ju inte göra mer än sitt bästa trots allt.

Sen efter skolan ska jag till gbg och fika med Sandra, hon har praktik där. Ska bli kul :D.
Ska ni göra något roligt idag ?

Puss

091020

Hej på er :)
Skolan var faktiskt helt okej idag ändå..först på svenskan så såg vi på typ Karl-Bertils julsaga på youtube, och skulle sen svara på några frågor. På hantverken sminkade vi, brukar ju vara bland det värsta jag vet men gick ändå helt ok idag :). Sen så hade det regnat så mycket så att vi inte kunde ha våran idrott, så skulle ha teori ist men så fanns det inget klassrum med en projektor och sen funkade det inte att lägga upp den uppgiften vi skulle få. Så vi fick sluta ca 1 och 1/2 timme tidigare (y).

Efter skolan så var jag hos Pernilla med Tess, och sen blev det en sväng ner till donken för en daim deluxe glass (inte bra) ni anar inte hur god den var, testa :D.

Och nu måste jag plugga lite svenska + att vi har praktiskt prov i make up i morgon, IG så bra kommer det gå för mig.

Vi hörs i morgon puss hej.

:((((((

Fy vad det var jobbigt att stå upp idag, ni anar inte. Och så har man ju skithantverk ååå jag orkar inte, fyfan vad plusgymnasiet är världens sämsta gymnasium.

Nu måste jag cykla..ha en bra dag!

härligt

åå vad jag älskar spinning, det är så jäkla roligt! O härligt när man är klar :)!!
Sen efter träningen så kom Pernilla hit och så gjorde vi klart planeringen för våran idrottslektion, haha det kommer nog inte gå så bra för mig, med tanke på att jag hatar att stå inför grupp. Men men har ju tyvärr inte så mycket val faktiskt.

Och just nu så sitter jag o tänker på att jag är sugen på en sånhära;


Mums, lär bli en o annan sån denna veckan med.

091019

Hej på er
Mådde inte alls bra i morse så stannade hemma från skolan, mår dock mycket bättre nu. Så det blir nog spinning sen ändå :).

Gillar egentligen inte Backyard Babies så men den är låten är GRYM

hahah

Jaa gårdagen blev väl inte riktigt som det var tänkt..Vart ju lagfest på crusaders för damlaget och herrlaget och "allmänheten" skulle få komma vid 22. Men när vi kom dit vid kanske halv elva, jag vet inte. Så står det jävligt mycket folk utanför och ingen får gå in, för att dom säger att det bara är dom i laget som får vara där inne..osv. Visst fattar man att dom bara vill ha laget där, eftersom att det är lagfest, men när det är sagt att alla får komma efter 22? Slutade med att vissa kunde komma in..ångrar det som fan, för det var jävligt segt där inne alla var så sura såååå .. Och sen var det jäkligt svårt att ordna skjuts, fast det löste sig tillslut som tur var, tack Charlie :).

Puss på er.

MUSIK

Sitter o letar massa gamla låtar på spotify, hade glömt hur mycket jag gillade dessa två :). Speciellt den första.



:(

Jag orkar inte skriva något alls, är bara iritterad. Men tänkte det kunde vara trevligt med lite liv här i alla fall.

Har ni sett på idol? Tyckte ni rätt person åkte ut?

091015

Japp det blev gympa, var faktiskt riktigt roligt :).
Måste plugga som bara den nu egentligen..har prov i morgon och har inte pluggat alls. Så det är på tiden idag kanske. Men så är det ju det där med att komma igång då, det är det sämsta med att man får dator från skolan.. så man har allt man måste plugga på här.. jag menar det är jäkligt lätt att det inte blir något plugg alls då.

Pusss

??

Jag blir galen! Varför funkar inte mitt spotify ???????????

I alla fall har ju en lektion på Torsdagar, photoshop det är rätt kul..men svårt. Sen fika jag en stund med Tess, trevligt trevligt :).
Och nu håller jag på och tvättar, suck. I alla fall skulle ju gå på core idag, tror ni inte att jag har fått ett mail att det är inställt denna veckan med? ååå jag som vill träna, blir nog kanske vanlig gympa istället skulle jag tro, eller hoppas jag iaf :).

Puss på er.

Oth <3

Har varit hemma en stund idag, skulle ju egentligen ha tränat som jag kör varannan onsdag men min tränare kunde inte idag. Så fick ha mitt egna lilla pass hemma, gick as dåligt! Men alla har väl sina dåliga dagar antar jag.

Såg i alla fall sista avsittet på säsong 6 av One Tree Hill igår, ni anar inte hur mycket jag grina... :(

ONE TREE HILL <3

skulle ha varit där



Ja, jag är avundsjuk.

091013

Cykla till skolan
2 timmar idrott
Spining
Cykla hem

Jag är nöjd :).

091012

dålig dag

Idag var det fruktansvärt segt att stå upp, ni anar inte. Och jag orkar INTE gå till skolan o ha hantverk och personlig försäljninig (N)! Men..

Och jag är avundsjuk så jag kan dö på alla som var i globen igår :'(.

hahahahaha

haha jag dör. Igår. Förfest.

:)

Lite bilder från igår :)

Tillbaka i lilla Sverige efter 13 månader i NY :).


Nytt kortspel..stötpoker.


som sagt

091009

God morgon, sluta halv 4 är så jäkla segt att sluta sent på Fredagar, men inte mycket man kan göra åt det tyvärr.
Igår kom Evelina hem :D:D! Från New York där hon har varit aupair i ett år, så ska hem till dom idag och fira henne eftersom att hon har fyllt 20 också.

Brooklyn Bridge, bild från när vi var och hälsade på henne i vintras :)


091008

Skoldatan är fixad igen :D. Och min andra data skulle antagligen gå på garantin, så det är bra (y).

Skulle egentligen åkt o tränat core idag..men så har jag fått ett mail som det står att det är inställd, det är bara att ogilla så mycket det går.
Blir torp sen ikväll iaf, är ju såhära billigare idag mellan 20 - 22 :).

Puss på er

091007

Förlåt för att jag inte har uppdaterat..men nu är det så att min skoldata har pajat. Och min egna data är ju på lagning i Tyskland. Såå har haft lite svårt med det.

Sitter i alla fall i Isabelles lägenhet just nu, hon gick till sin praktik vid 8 och jag börjar inte förens ett. Har projektvecka, om världens barn. Idag så ska vi typ få kolla på genrepet för världensbarngalan som våran skola är med och ordnar med, sen så slutar vi tror jag :).

Puss på er

 

damp ja.

kommer in till lägenheten och allt är fel. Sängen var utdragen i typ hela rummet, kuddarna låg på golvet bakom sängen, skrivborde var flyttat, bordet var flyttat, men värst utav allt har dom tagit ner min rullgardin och FÖRSTÖRT DEN!?
Jag visste ju att dom skulle komma in och göra någotingen, men det ingår då fan inte att dom ska förstöra saker. ååååååå kul o vakna upp med massa utlänningar nu då, som är preciiiiis utanför fönstret. Att dom aldrig blir klara.. så otroligt jävla sega är dom. Dom bara går runt o sjunger på sitt jävla språk. Vi är faktiskt i Sverige, PUNKT.

091004

ååå, helgen ska vi inte ens prata på. Meen hatar ändå söndagar, som dom flesta andra gör. Lixom, vad har man att se fram emot? 5 dagar piss skola.

Nej vet egentligen inte alls vad jag ska skriva, kännde bara för lite uppdatering.

val

Jag vet inte vad jag ska göra, ena studen känns det si andra så.
Vet att jag kan göra ett väldigt stort misstag, men även ett stort steg på en bättre väg.
Jag hatar att göra val, fast egentligen så vet jag nog innerst inne vad det blir ändå.

FREDAG

Godmorgon!
Det blev ett par converse igår, alltså inga stövlar. Har två lektioner idag, först dubbeltimme i hälsopedagogik sen dubbeltimme i arbetsmiljö och säkerhet. Vi ska egentligen redovisa något idag, men vi är inte klara på långa vägar. Så våran lärare lär få damp. jaja.
Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer ännu. Ska ni göra något kul :)?

Puss

såhär glad är man när det är fredag

091001

Har inte kommit in någon ännu :D, o jag ska snart gå härifrån så jag kanske klarar mig?

Ska åka in en liten sväng till gbg hade jag tänkt mig, måste köpa ett par skor. Kan inte bestämma mig för om jag ska köpa ett par converse eller ett par stövlar (lårhöga). Har ju redan ett par svarta converse, men jag vill väldans gärna ha en annan färg. Så jaa..får väl se vad det blir.


Vad händer till helgen då?
tjaaa skulle ju ha vart trevligt med en sex on the beach på insomnia..



Ni anar inte hur mycket jag saknar Grekland.

hmmm

Sitter på helspän och är nervös att dom ska komma in hit, byggarbetarna..fick en lapp igår att dom kommer idag eller i morgon. Jag menar jag vill inte ha in en massa gubbar som inte kan snacka svenska när jag sitter här alldeles själv..

Har i alla fall hunnit med o tvätta också, för hade ju bara en lektion i skolan photoshop. Lärde oss typ hur man tar bort fläsket på en o sånt, även fyller på ^^. Jag vågar inte göra på någon bild, fan man kommer ju bli deprimerad för att man vill se ut så som när man har tagit bort fläsket ju.

Pussssss
RSS 2.0