Negativ vs Positiv

Har mer eller mindre spenderat hela eftermiddagen med att leta nyårsoutfit. Jag säger en sak förbannade jävla tuttar, armar, ben, höfter och mage. PUNKT. Jag har inget att ha på mig, kuuuul. Åker tidigt imorgonbitti. Ja, det är ju inte så att jag inte kan shoppa i NY men, denna helgen hade jag inte tänkt mig shopping. Inte mycket i alla fall, och ni vet ju hur det är när man måste ha något. Då hittar man ju inget. Gå och dö känner jag nu.

Nejdå jag ska inte vara negativ ska ju fira nyår i min favoritstad, kommer bli grymt! Om vi inte hörs innan dess, GOTT NYTT ÅR ÄLSKADE VÄNNER

Kusinvitamin

Idag fick jag äntligen det där smset som jag har väntat på mer eller mindre hela Decemer. Det där smset som skulle innehålla de dära orden "Nu har din kusin kommit", det smset det fick jag idag.
Jag har fått en liten kusin, en liten kille. Jag längtar så otroligt mycket tills jag kommer få komma hem och få se på honom, känna och klämma, gosa och ja ni vet. Tänka sig, en liten bebis i släkten. Det var längesedan.
Dessvärre är det ju ett tag, ett riktigt långt tag tills jag kommer få göra allt det där. Så tillsdess så väntar jag på fina bilder. I alla fall så vill jag också säga Grattis och Lycka till, till världens bästa Henrik och Regina :).

26 December

Finns inte så mycket att säga om denna dagen heller. Jag har jobbat hela dagen, eller slutade tidigare än vanligt. Men ja, i princip hela dagen eftersom att dem ju har jullov nu. Dagen har trots allt gått snabbt, tog metron och åkte till en airport :). Mitt ena värdbarn älskar tåg och flygplatsen, så det var roligt faktiskt. Efter detta gick jag återigen till metron och tänkte försöka mig på att hitta kläder till nyår. Utan någon lycka, provade dock en hel del men det var ta mig fan något fel på vartenda litet plagg. Eller ja, hittade i och för sig en klänning som var ganska så fin meeen den kostade $ 250, katjing. Inte som hittat direkt. Jag får lite panik över detta må jag säga, ska ju trots allt fira nyår i New York, då vill man ju ha något fiint faktiskt.....jaja. 3 dagar på mig.


weheartit.com

Amerikansk jul & tankar

Ja då har jag firat min första och sista amerikanska jul. Vi åkte till mostern i Baltimore. Maten var god, det öppnades presenter (dock utan tomte). Har inte så mycket mer att berätta om detta faktiskt, jag fick ju min lilla julafton igår :).

I fredags så jobbade jag hela dagen, åkte iväg med killen till en park. På vägen dit körde vi förbi några hästar, stannade där och gick ut för att titta på dem. Det är fortfarande jobbigt för mig att komma i närheten av hästar på samma gång som jag njuter av det. Det är jobbigt för att det påminner mig om min förlorade bästa vän, min älskade Happy. Jag njuter av det för att jag älskar det, älskar att vara kring hästar.
När jag stod där och kollade på dessa fantastiska varelser så sköljde en hel våg av saknad över mig. Hur kunde jag lämna de två som betyder mest för mig? Hur kunde jag inte vara hemma för Happy? Hur kunde jag lämna Gargamel, bara bryta ett sånt fint band? Är allt det här verkligen värt det? Men det är för sent nu, jag gjorde mitt val och det kan jag aldrig ändra på. Jag förlorade min bästa vän pga det valet och jag har förstört ett otroligt band som tog väldigt lång tid att bygga upp och som kanske aldrig går att bygga upp igen.
Det är jobbigt att vara ifrån hästar för det är ju även mitt största intresse. Tänk er att bara lämna det som ni lever för i ett helt år, bara släppa det. Jag kan inte förstå hur jag kunde? Valet jag gjorde har gett mig konsekvenser, konsekvenser som kommer följa mig hela livet.


En av hästarna vi stod och kollade på.


Jag saknar att överhuvudtaget ha djur runt omkring mig. Jag har ju haft djur runt omkring mig i hela mitt liv. Inatt låg jag och kramade min pingu och hade kortet med katten på bredvid mig hela natten, jag låtsades att det var Holger. Kortet fick jag av bästa familjen för min födelsedag. Saknar.

Julafton 2011

God Jul på er alla saknade där hemma. Hoppas att eran julafton var jätte bra.

Tänkte ta och berätta om min. Jag spenderade natten hos Ellen, vaknade skypade båda en snabbis med våra familjer. Sedan bar det av mot Linnea i georgetown. Där vankades det ja, vad ska man säga Julfrukost/lunch/bak. Vi gjorde pepparkakor, pepparkakshus, åt köttbullar, ägg och KAVIAR. Men det mest fantastiska av allt, risgrynsgröt. Och vet ni vad? Vi gjorde gröten av jasmin ris! Det var hur gott som helst, smakade precis som vanlig om inte godare! =)

Ellen var grym på pepparkakor


Malin var på G


Gargamel var saknad, som alltid




Vi brände inga pepparkakor..


Såhär glad kan man bli för god risgrynsgröt


Köttbulle, kaviar, ägg


Efter denna trevliga tillställning bar det av hemmåt för skype med de underbara där hemma, hemma i bästa Sverige. Jag fick säga hej till alla, datan skickades runt där hemma hos mormor och morfar. Allt var precis som det ska vara på julafton, bara det att jag satt bakom en dataskärm 631 mil bort. Det kändes väldigt konstigt. Alexander kastade ett flygplan mot kameran och jag ryckte till precis som om att det skulle komma på mig. Men det kom aldrig något flygplan. Kanske beror på att jag är 631 mil bort? Det var i vilket fall som helst otroligt skönt att få se och höra alla dessa fina människor.
Plötsligt blev det dags att säga hejdå och jag satt ensam i mitt rum 631 mil bort. Det hade gått ganska bra hela dagen fram tills dess då jag insåg att jag var 631 mil bort. Jag lade mig ned i sängen och kramade min nyfunna vän pingu! Jag fick pingu i julklapp idag, som bekant så älskar jag pingviner (fick även en pingivintavla, hur bra!?). Jag låg där och kramades en stund, sen så kom min värdfamilj hem. De hade mer eller mindre spenderat sin dag på IKEA, dem stod i köket i över 2 timmar och voila! Nu firade jag Swedish Christmas på andra sidan jorden. Janssons, sill, lax, rom, glögg, ost, knäckebröd, kanebullar, äppelcider, äggost m.m. Så otroligt snällt av dem och väldigt tacksamt från min sida. Tycker verkligen att det är hur snällt som helst av dem att de bryr sig så mycket, köpa massa svensk julmat, stå och laga den på sin "datenight" och sen fira svensk julafton med mig. De hade tom laddat ner ett svenskt julalbum som vi lyssnade på under hela middagen.

Så jag skulle väl säga att min julafton trots allt har varit bra :).

Tack för julklapparna och God Jul önskningar :).


Min födelsedag

Och då var min 30 timmars långa födelsedag slut. Först och främst, tack så mycket för alla gratulationer! =)
19 år då, 19 hela år, 19 år gammal, 19 låter gammalt herregud jag har ju inte tänkt att bli gammal redan. 19 ååårrr.

I alla fall så tänkte jag berätta om min dag nu!
Dagen började med att vi åt cupcakes till frukost, fick blåsa ut ljusen, önska mig något och så sjöng dem Happy Birthday för mig. Så snällt av dem :). Vi har haft många diskussioner om vilken min favoritfärg är och egentligen vet jag inte, men jag gillar turkos mycket. Så det är väl mer eller mindre min favoritfärg nu antar jag. Därför gjorde min värdmamma frostingen turkos! =)
Jätte goda var dem!


Som ni vet så jobbade jag ju hela dagen eftersom att det är jullov. Men jag fick skypa en liten stund med dem där hemma. Och det var det bästa på hela dagen. Mamma, Pappa, David, Mormor, Morfar och Farfar var där och sjöng för mig när jag ringde upp. Bästaste, underbara saknade människor!
Under dagen var vi bland annat på zoo igen



Haha, egentligen är inte det här så roligt kanske. Meen, denna gorillan bajsade rätt ner på en annan som satt under han och det studsade först på hans rygg och sen ner på marken.. haha det såg faktiskt kul ut.



Sen var jag med värdfamiljen en stund, fick ett presentkort på ett spa! Hur snällt som helst, väldigt uppskattat =). Det ska bli såå skönt!

Sist men inte minst så kom Ellen och hämtade upp mig, så åkte vi till TADA starbucks, där vi fick sällskap av en minst sagt speciell gubbe.



Och här har ni mig, lite halvt rödgråtna ögon och mascara under ögonen. Ungefär så det brukar se ut efter man har varit med Ellen. Och den där gubben gjorde inte så att jag grät mindre precis! Kan ju säga att det blev en del skratt. haha




Har fått massor med fina presenter av familj och vänner, tack så jätte, jätte, jätte mycket <3. Ni är bäst helt enkelt. Underbara människor.

Min födelsedag gick lättare än vad jag hade förväntat mig, tror faktiskt att det var bra att jobba hela dagen. För då har jag inte tänkt på det så mycket. Det har inte varit lätt, det har det inte. Men lättare än vad jag trodde :).
Nu har jag två dagar kvar som jag tror kommer vara fruktansvärt jobbiga, sen ska jag bara försöka att blicka framåt.


Tack igen <3

22

Loggade in på facebook och insåg att det ju faktiskt är min födelsedag i Sverige i alla fall.
Tänka sig att det är ett år sen jag tog körkort och ingen visste om varken uppkörningen eller teoriprovet, lite kul :).
Ett år sedan jag hade min 18 års fest. Det var lite crazy, 50 pers mitt ute i skogen, någon snodde en helt ny ost!?, någon drack ur Davids dopskål, ja kanske ska stanna där. Ett år sedan jag fyllde 18 helt enkelt. Ett år sedan jag blev myndig. Men nu, nu är man plötsligt 17 igen och inte hjälper det att fylla 19 heller.
Önskar verkligen att jag var hemma och inte här, vill vara hemma med familj och vänner, inte, inte här. Ska även jobba hela dagen lång imorgon, men det är väl bara att bita i det sura äpplet.

Bilder från förra året







Galen bror


Slutet av kvällen skulle jag tro haha. Orkar inte ladda upp fler


Jaja, grattis till mig i alla fall =)

Kaviar!

Kolla vad jag fick på posten idag! KAVIAR!! Nu kanske jag kan börja leva på ägg och kaviar istället för godis ;)!
Söt pingu också <3



Allt detta från dessa saknade människor. Hade tyvärr ingen bild som Thomas var med på, men ni får låtsas att han är med i kanten! Och ni som inte känner mig, detta är mina kusiner :).



Tack så jätte, jätte mycket! <3

.

Tjuvarnas jul

Måste bara säga det att jag tycker att julkalendern är riktigt bra iår. Är lite sådära mysigt att kolla på den varje dag, drömma sig bort till Sverige lite. Om jag nu skulle komma på en dålig sak med att julen ska ta slut, så är det väl att julkalendern också gör det haha.


Sommar, sommar och sol. Havet och vinden

Yes! Idag klarade jag äntligen ett av mina mini-mål.
3 km - 15 min. Jag vet, inte speciellt snabbt haha. Men var som sagt mitt första mål och nu är det uppnåt, bra bra Josefin. Träningen kanske ger lite resultat ändå, fast att jag den senaste veckan inte tränat många gånger alls. :( Det är i alla fall bra för mig att springa när det är mörkt, för då springer jag mycket snabbare, förmodligen för att jag tror att någon kommer komma och ta mig eller liknande haha.
Som sagt så ska jag verkligen försöka ta nya tag efter nyår! Egentligen är det väl väldigt dumt att skjuta fram det sådär, men jaa nu under juletider blir det istället godis, godis och godis. Bra va? Nej. Åh. Men! Nyår, får det bli helt enkelt.

Hannukah Party & Picknick

Idag hade vi ett stort Hannukah party här, var massor med folk! Jag var nästan bara med barnen hela tiden, så tog väl egentligen inte så stor del av partyt. Men ja, nu har jag i alla fall varit på mitt första Hannukah party! Själva högtiden Hannukah tror jag börjar på tisdag och sen håller på i 8 dagar.
Efter detta gick jag bort till Simone och där bjöd superkocken på en god sallad. Sen kom Ellen och vi gick och köpte picknick saker som vi sedan vandrade med till ett mysigt litet lusthus (heter det så?). Var jätte mysigt faktiskt trots att det är 18 December och inte speciellt varmt. Sist men inte minst gick vi hem till Simone och tänkte kolla på en riktig gråtfilm, men det gick inte så bra av olika anledningar.
Nej tack och hej för mig. Godnatt på dorr.





Farmor <3

Idag önskar jag att jag hade varit hemma på mitt rum och kollat ut i mörkret brevid min julstjärna i fönstret.
Min julstjärna i fönstret, den lyser till farmor. Jag önskar jag kunde stått där och kollat ut i mörkret som jag gör varje år den 17 december. För idag skulle det ha varit din födelsedag.
Idag går alla tankar till dig farmor. Hoppas du får en bra födelsedag uppe bland stjärnorna. <3

38 dagar

Idag hade jag fått ytterligare ett grönt paket på posten, hur underbart?
Denna gången var det från min fina jätte saknade vän Anna <3.










Detta fick jag + en tidning som jag glömde lägga dit när jag tog kortet. TACK SÅ JÄTTE MYCKET <3

Mamma och New Year's Eve

Idag har jag skypat med bästa mamma. Säger det igen, skype är nog den bästa uppfiningen någonsin! Det är så otroligt skönt att få höra rösterna från dem man saknar allra mest <3.
Sen jobb och sist men inte minst gick jag på bio, kollade på New Year's Eve. Den var riktigt bra :)!
Här kan ni kolla trailern om ni vill :)

Matfikagodismatfikagodis

Mer eller mindre alla au-pairer säger att man kommer att gå upp i vikt under sitt år, att det nästan är omöjligt att inte göra det. Jag tror jag har kommit på vad man går upp av nu! Den svenska "maten" haha!! För nu när jag har fått så mycket goda saker hemifrån, vart på IKEA och köpt choklad osv. Så är det ungefär det jag har levt på de senaste dagarna. Jag känner mig som en stor degklump!
(MED DETTA MENAR JAG ABSOLUT INTE ATT JAG INTE VILL HA MERA UNDERBARA SVENSKA GODSAKER)
I alla fall, så har jag som mål att åtminstonde ha något kvar fram till julafton, en vecka och en dag. Klarar jag det tro? Jag har pepparkakor, knäck och lakrits som äts flititg varje dag. Meen på samma gång som jag får dåligt samvete över allt frossande så känns det ändå lite okej i dessa jobbiga hemlängtande tider.
Får helt enklet försöka att ta nya tag efter nyår.


Kanske kommer jag se ut såhär när jag kommer hem? Kanske de behöver ha en lyftkran för att få ur mig ur planet?


weheartit.com

Perfekt överraskning <3

Idag hade jag fått order om att komma bort till Simone klockan halv 12.
När jag kom dit så stod hon och väntade på mig i dörren och det första hon gjorde var att säga till mig att blunda och sätta på mig en grej på huvudet! Sen började hon leda in mig i huset och jag fick sätta mig på en stol. Och tada! Där hade hon gjort det super mysigt och gjort en jätte, jätte god middag. Absolut bland det godaste jag har ätit sen jag kom hit. Sen var det dags för mig att blunda igen. Och nu sattes Happy Birthday låten på, på datorn. Och så fick jag mig en "tårta"! Som var hur god som helst den också.
Och allt detta bara för att hon kommer vara i Florida nästa vecka när jag fyller år. Så otroligt snällt. Blev verkligen jätte glad, började tom nästan gråta när jag först öppnade ögonen! Kommer kunna leva på detta såå länge. Underbara människa!

Kyckling, klyftpotatis, tzatziki, sallad, jordgubbar, brieost och kex



Den mumsiga tårtan :)



Här är grejen jag fick på huvudet ;). Vi låtsades att det stod Happy Birthday haha :)




Tack till världens bästa Simone <3

Lucia in the united states of america

Igår var det ju lucia minsann. Önskade mig en lussebulle, fast jag fick ingen. Men däremot hade jag ju knäck och pepparkakor, så jag klarade mig fint ändå. Dessutom så hade jag en jätte mysig kväll med Simone som jag inte hade träffat på ca två veckor! Saknat hon har jag gjort.
Vi åkte i alla fall ut till IKEA (tre gånger på fem dagar!!) köpte glögg och pepparkakor, sen så myste vi ner oss i hennes soffa som förövrigt är den bästa soffan i hela världen och så kollade vi på luciafirandet på svtplay!

Har inte så gott om lucia bilder tyvärr, så därför får ni en gammal bild ifrån nian istället. Känns nästan som ett annat liv det där.


haha

Nu har jag haft tråkigt igen. Vilket resulterade i den här. haha



Skip December, please?

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget eller vad jag egentligen vill skriva.
Men som många av er vet så har jag haft det väldigt jobbigt här borta på grund av många olika anledningar men framförallt på grund av olyckan. Vilket fortfarande är otroligt jobbigt och som förmodligen kommer vara lika jobbigt resten av mitt liv. Mer jobbigt vissa dagar, mindre jobbigt andra dagar. I alla fall så har jag ju längtat hem mycket och jag har trott att det har varit hemlängtan. Men jag förstår nu att det inte är riktigt så. Jag har viljat hem för att jag har mått dåligt, känt att jag behöver omges av nära och kära. För "riktig" hemlängtan det känner jag nu och dessa två känslor är helt olika men ändå så lika. Just nu känner jag att jag inte vill vara någon annanstans än hemma. Jag går runt med en stor klump i halsen nästan hela tiden, jag verkligen känner i hela kroppen att jag vill vara hemma. Det jag känt innan har nog mer varit att vilja "bli omhändertagen" av sina nära och kära, få vara med dem. Och det är ju det jag känner nu också att jag vill vara med nära och kära men nu känner jag även en sån stark känsla att jag vill hem, hem, hem, hem, hem, hem. Förstår ni skillnaden? Förstår om ni inte gör det, för jag hör hur vrickat det låter när jag läser igenom texten. Det är jätte svårt att förklara och egentligen behöver jag ju inte förklara. Det är troligtvis inte alls speciellt roligt att läsa heller. Men jag säger det igen och som ni vet, det är lite terapi för mig, jag måste få skriva av mig ibland. Det bara är så av någon konstig anledning.

Jag önskar att jag kuna hoppa över December, sova bort hela månaden och sedan vakna upp i januari. För till våren har jag ju massa roligt att se fram emot. Jätte mycket saker som kommer bli underbart. Första datumet jag har i sikte är 18 januari. Så om någon sitter på någon trollkraft eller liknande någonstans bakom dataskärmen, så är det helt okej att spola fram mig till dit.

:)



En helt vanlig söndags konversation.

Lucia at IKEA

Idag var det dags för luciatåg igen, denna gången på IKEA. Så två gånger har jag varit på IKEA denna helg, inte illa om jag får säga det själv. Var två tåg denna gång, riktigt roligt! Så nu när det är över känns det faktiskt lite vemodigt haha. Har tyvärr inga bilder från själva tågen, men det är säkert någon annan som har. Så det kanske kommer så småningom.

Brun jag är va!?




Fina lucian idag :)


Och Ellen hon är en väldigt rolig tjej hon ska ni veta :).

Världens bästaste

Idag när jag skulle börja jobba, så låg det fyra paket i hallen. Tänkte inte så mycket mer på det, men sen så gick jag förbi så råkade jag se "Sverige". Var nästan tvungen till att kolla igen. Var det verkligen ett sånt stort paket till mig!? Ja det var det. Började nästan gråta när jag såg det och det var det enda jag kunde tänka på hela kvällen.
Efter att jag lagt barnen så tog jag upp paketet på mitt rum, satt och studerade det länge och kunde inte bestämma mig för om jag skulle öppna det eller inte. Men det gjorde jag. När jag skulle ta ut första grejen så skakade mina händer. Och ungefär där brast det. Tog ut sak efter sak och tårarna bara rann mer och mer.
Underbara älskade människor där hemma. Saknar dem så att det gör ont. Hur ska julen gå utan dem, det undrar jag. Tack, tack, tack. Har så mycket jag vill skriva, men kan inte få ner det i ord just nu.












JULBÅÅRD.. så låter det när amerikanare säger det.

Igår var det julbord på IKEA med Ellen och Linnea. Som jag hade längtat! Och sååå gott det var.
Efter detta blev det lite klipp och klistra pyssel hemma hos Ellen. Woopwoop.



Söt älg


Det ser väldigt tomt ut på den här bilden. Men det var det inte! Det var slutsålt. Men vi var bland de abslout första så vi hann hugga in på maten långt innan många andra.



Självklart var man tvungen att smaka på alla efterätter som fanns. Åt upp allt gjorde jag också.


Dans runt den osynliga granen




Chinatown

Igår minsann var jag ute och fikade med en bulling. Det kan man ju inte riktigt tro såhär på andra sidan jorden!
Fikade i alla fall på starbucks i chinatown och sen gick vi till vita huset och kollade på julgranen där. Mycket trevligt.
Med Dennis är det föresten :)



Lucia

Igår (söndag) var en bra dag.
Började med att möta upp Ellen och gjorde lite ärenden, även lite olagliga woopwoop.
Sen köpte vi med oss lunch hem till henne och tyckte att vi att varit så himla effektiva och fått gjort såååå mycket. Men när vi skulle berätta för folk vad vi gjort under dagen, så var det visst inte så mycket ändå? Konstigt.
I alla fall, så var det sedan dags för lucia! Vi åkte in till DC och började med att gå in i fel kyrka haha, lite roligt. Vi gick in där gick runt och letade, det kändes lite konstigt då det enbart var mörkhyade där inne..speciellt med tanke på att det skulle vara en svensk gudstjänst. Till slut frågade vi och då sa han så fint att vi var i fel kyrka och förklarade vägen för oss till den rätta.
Vi fick först sitta där och lyssna på gudstjänsten och det var som Ellen sa "Man kan inte tro att vi sitter på andra sidan jorden". En svensk präst, svenska psalmer osv. Sen var det dags för oss att gå ner och sjunga upp och byta om. Det var faktiskt riktigt roligt, de hade släckt ner hela kyrkan när vi kom. Så det var enbart våra ljus som lyste =).
Dagen avslutades sedan med en mycket god middag och cheescake på cheescake factory tillsammans med Ellen, eller ja det allra sista var väl ett stort skrattanfall på CVS. Det gjorde min dag.

Ellen :)






Blir så trött på mig själv, man ser dirket vart jag står. Står såklart annorlunda än alla andra. :(



What's going on

De flesta av er har nog redan sett den. Men blev så fruktansvärt berörd av den så kände att även jag ville lägga upp den. Önskar man kunde ge honom en stor kram.

MCR & Green Day, I love you.

Jag jobbar ju alltid lördagskvällar så idag hade jag så fint planerat att efter att barnen somnat så skulle jag minsann träna på de där luciasångerna, så att jag åtminstonde kunde några tills imorgon. Men fastnade på ett annat projekt..började kolla igenom massa filmer från bla konserter. Vilket slutade med att jag satte ihop lite av det bästa från My Chemical Romance och Green Day. Och nu sitter jag här dötrött och inte kan jag någon luciasång. Dåligt av mig.

Här är filmen i alla fall, så vad tycks? haha



JULMARKNAD

Idag har jag varit på svensk julmarknad, deee ni!



Vet ni hur ledsen jag blev när det inte fanns någon kaviar kvar till mig?



Söta Linnea!


Men såhär glad blev jag när jag fann lussebullar






Och imorgon är det min tur att lussa! =)

Aupairmöte

Varje månad så har man ett såkallat aupairmöte man måste gå på. Igår hade jag mitt för december månad, vi var på en "konsert". Det var acapella och gospel. Ni som känner mig vet ju att det inte är precis vad jag lyssnar på, men det var ändå roligt att se faktiskt =). Det är otroligt vad dem kan göra med bara sina röster!

Filmade lite :)





Träning och pepparkakor

Jag och Ellen hade idag bestämt oss för att ta ett spinningpass 9.30 och sen äta brunch på panncakehouse.
När jag satte mig i bilen för att åka till gymmet så startar den inte, försökte några gånger till och så startade den till slut men skakade som jag vet inte vad. Hjärtat i halsgropen och panik som in helvete rent ut sagt. Men ringde Ellen som var snäll och åkte och hämtade mig även fast hon redan var på gymmet. Hon kom och hämtade mig, vi körde till gymmet, parkerade. Sen hände det som inte får hända. En liten konveration som ändrade allt.
- Jag orkar inte
- Inte jag heller
- Jag har pepparkakor, julkola, kakor...
Endast en blick räckte och bilen var startad igen, nu med sikte på Ellens hus.
Hummmmmmmmmmmmmmmm


Lurad :)

Hihi. Vad kul att så många faktiskt verkade gå på min lilla luring.
Tänker på håret. Visst var bilden och håret häftigt? Fast jag tror inte att det är så väldans häftigt längre när det är framifrån och inte i en fläta, vad tror ni?
I alla fall, ja jag ska göra något med mitt hår men inte färga det i alla regnbågens färger :) Önskar jag var modigare när det gäller hår dock, är så himla feg. För det som jag kommer göra lär nog knappast att bli någon större skillnad, inte på bild skulle jag tro. Jaja, vi får se, vi får se :).

SUNE

Här om dagen hade Sune namsdag. Sune han är ingen vanlig katt. Eller jo det är han ju såklart, men han är inte riktigt som alla andra katter. Han känns ibland mer som en människa och han är totalt raka motsatsen till våran andra katt Holger. Som är en riktigt katt katt, ni vet. Tillbaka till Sune då, han är smart för smart för sitt eget bästa. Han är jävligt jobbig som hoppar upp på bänkar och bord, han är jäkligt masig som ska ha 100 % uppmärksamhet när han är i samma rum. Han ska höras och synas hela tiden och fiser det gör han massor och illa luktar det som bara den. Det känns ibland som han förstår vad vi säger, han tittar på en med den där blicken. Han är väldigt rolig. Han har sina gosstunder. Han är speciell den där Sune.





I alla fall så hittade jag den här bilden igår och det första jag tänkte på var Sune. Det är nog såhär han ser sig själv :)

No words needed





Hair dresser

Juste. Idag har jag även varit och bokat tid hos frisören. Känns lite läskigt att gå till frisören här måste jag säga, men tanke på ev missförstånd osv.. Men hon jag pratade med och bokade tid hos verkade jätte bra, så jag håller tummarna! Det känns även lite läskigt med tanke på att jag nästan aldrig har gått till frisören, det har bara varit mamma, Alex eller Marie. Alltså människor jag känner väldigt bra. Men det kan ju bli intressant detta! :)

Jag visade bilden på hur jag ville ha det och hon trodde inte det skulle vara några problem. Tänkte jag kunde visa er också;



Vad tror ni? Om det nu är någon av er som mot förmodan inte skulla tycka om denna otroligt snygga färg, så behöver ni inte bli oroliga redan. Är tyvärr inte förens i början av nästa år som jag fick tid! Den som väntar på något gott...

Lakrits <3

Idag fick jag detta av bästaste, bästa mamma! Tror ni jag blev glad eller!?



Min kväll kommer därför spendras tillsammans med detta. HUR BRA!? :)

I där fanns även



Mumma säger jag.
RSS 2.0