love

Jaha. Då ska man helt plötsligt på konsert ikväll. Biljetterna bokades för sisådär en timme sedan. Nickelback!
Gotta love USA.

Luck

Min värdmamma har ju som bekant varit i Kina. Men nu är hon hemma igen och jag fick en liten present, en Buddha! Den ska bringa mig tur och med den ska jag alltid komma ihåg dem. Så himla snällt av henne tycker jag. :)

Vet ni, idag är det åtta månader sedan jag satte mig på flyget från Göteborg mot New York. Helt offatbart är det.

Another Sunday

Dagen började med skype med mamma, mormor och David. Älskar att börja dagen med skype! Sedan vet ni ju att jag körde ett spinningpass och tog en kaffe på starbucks. Där blev jag däremot kvar länge, kunde inte sluta läsa boken! Så satt där typ en timma, minst haha. Läste och läste och tillsist så tog boken slut. Då begav jag mig mot Crystal City och mötte upp Dennis för middag och äppelpaj. Kan lova er att det nog är den godaste äppelpajen som existerar på denna planet. Andra gången jag ätit den nu, den var tom godare än vad jag kom ihåg! Dennis åker hem igen om en vecka, så detta var kanske sista gången jag träffade honom här. Tråkigt!!



Coffe

Efter ett spinningpass så sitter det aldrig fel med lite starbucks.

Hockey

Trots att det ju inte gick hela vägen för färjestad iår, så har jag ju fortfarande ett hockylag att heja på. Capitals! Första kvartsfinalsmatchen idag mot Rangers gick ju tyvärr inget vidare. Jag hoppas det går bättre på måndag! Det är kul att det är svenskar med i båda lagen också, det gör det hela ännu roligare.
Let's go CAPS.

Friday and Saturday

Igår blev det utgång med Simone, mycket lyckat och trevligt! :)
Idag vaknade vi upp halvsega, åkte sedan till Bethesta och lunchade med Linnea. Och sist men inte minst jobbar jag nu kvällen.



Tre favoriter just nu





FML

Sitter här och typ gråter nu. Kommer ut från gymmet och ser parkeringsgubben stå vid min bil. Börjar springa, men jag hinner inte. Förskte tjata, men det kunde inte göras något åt då det redan hade skickats. Har alltså fått min första parkeringsböter, inte bara i USA utan någonsin. Fyfan. Verkligen inte vad man vill spendera sin knappa aupairlön på :(. Blir så ledsen. Typiiiskt.

 

TITANIC

Precis hemkommen från bio. Var och såg Titanic med Simone. Den filmen alltså. Finns nog ingen film som får mig att gråta så himla mycket varje gång, den är så fruktansvärt sorlig. Titanic är en av mina absoluta favoritfilmer, tror aldrig jag kommer tröttna. Det var inga speciella 3D effekter eller så, men det var en väldigt roligt att få se den på bio. Lätt bästa filmmusiken någonsin också.
Och ja, Leonardo Dicaprio var lika snygg som vanligt. I den här filmen är han verkligen toooo dieee fooor. Dreglar ju nästan. Jake Dawson <3.




Vampire diaries

Såhär spenderar jag mina lediga timmar idag. Dör lite vad snygg han är. Ian Somerhalder!

Sing it from the heart

På spinningen idag så spelade dem en MCR låt. Tror ni jag blev lycklig eller? Svar ja.

Parteeey.

Jag har inget att skriva egentligen. Men jag vill skriva, tycker ju det är så himla roligt. Dagen har sett ut som så att det började med jobb, ja påtal om det föresten! Jag har mitt alarm på 06.35, 06.45, 06.50 och 06.52 och någonstans mellan de två första alarmen idag så blev jag ännu mer väckt utav jätte hög musik, moves like jagger. "Vad faan är nu detta" undrade jag ju såklart. Ett tag trodde jag nästan att jag lite random hade vaknat upp på någon efterfest eller liknande. Men så var ju givetvis inte fallet. Det var min värdpappa som hade lite party sådär på morgonkvisten. Värt att nämnas är också att de verkligen inte lyssnar på sådan musik överhuvudtaget. De hela visade sig vara ett sätt för att få barnen att komma upp och klä på sig snabbare haha.

Juste ja. Är fett sugen på froyo. Men nej gymmmmet kallar. Får väl se hur långt jag kommer.

Monday. Simone <3

Dagen började såklart med jobb. Sedan tog jag mig till gymmet. Där har jag inte varit sedan mamma och dem kom hit, så det var mer än behövligt. Sjukt jobbigt bara, men himla skönt efteråt. Som alltid. Efter detta åkte jag till Simone, färgade hennes utväxt. Började kolla på en film som är delvis inspelad här i Bethesta. Jobb. Och sist men inte minst så avslutades kvällen hos Simone. Himla intressant dag va?. Godnatt på er.



Hur kan något som borde göra en jätte glad istället göra en så ledsen? Blir tokig på mig själv.

Regn och rusk

Vi har fått riktigt Sverige väder till dc. Igår regnade det nonstop och var ca 10 grader, idag är det mulet med skurar och ännu kallare än igår. Hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart! Förut när jag körde så såg jag en annan bil med världens längsta ögonfransar. Ja ni läste rätt! Ovanpå lamporna satt jätte långa ögonfransar haha, tog en bild men det syns tyvärr knappt.

The Lucky One

Igår blev det bio med Simone & Cornelia, The Lucky One.
Åh, den var så fin. Och så sorlig. Precis min smak av film. Att Zac Efron är med är ju ett stort plus också, galet fina ögon har han tycker jag.


Hoho

Okej, detta är väl egentligen inte så roligt när man inte var där. Men ja. Innan jag började filma hade vi alla 4 världens skrattanfall, haha eller fem tror taxicahffören skrattade också ;). Men såklart börjar man ju alltid filma försent, men just där och då var det sjukt kul i alla fall haha :D. Detta är alltså på påskafton i Venice Beach.

Well, yes. Music is magic

När mamma och dem var här på besök så hade Kickan bl.a skickat med dessa skivor. Det är helt sjukt vilken lika musiksmak vi har! Nästan så att det blir lite läskigt faktiskt haha. Hon har i alla fall nu gjort så att jag njuter av att åka bil istället ;). THANK YOUUUU :)

Vad skulle livet ha varit utan musik?

:))))) - Blandad musik

mmmmys - mys

Your memory will carry on. Always and forever

Jadå

Blev inte mycket shopping för mig, enbart ett 4pack med sockar. Hur tråkigt är inte det egentligen? Men dock fruktansvärt nödvändigt då det är mer eller mindre hål i alla par sockar jag äger. Kramade Ellen hejdå som åker till Miami en vecka nu. Vill också åka till sol och värme igen!




K & K

Lördagsmorgonen kunde inte ha fått en bättre start, pratat med både Kicki och Kickan. Senare vankas det lunch och shopping tror jag. Hoppas ni har en fin lördag :)

Tack och hej

Efter 13 timmars jobb ligger jag nu i världens bästa soffa. Med andra ord Simones soffa.

Massa tankar igen.

Egentligen tror jag aldrig att jag har haft såndär riktig hemsk hemlängtan, förutom vid jul. Självklart längtar jag hem, men inte hem som till just Sverige, utan hem till nära och kära. Och sådan längtan har jag ofta, men också en annan sorts längtan. En längtan efter att få resa och se världen. Det kan ju tyckas konstigt då jag faktiskt befinner mig på andra sidan jorden mitt uppe i min livs största resa. Det kan ju också tyckas konstigt att man kan känna dessa två på samma gång, eller hur? Det gör i alla fall mig förvirrad. Jag känner att det här med att vara aupair var nog inte riktigt min grej, ta nu inte detta fel! Jag ångrar inte en sekund att jag åkte (självklart önskar jag att jag hade varit hemma och olyckan aldrig skett, men om man försöker tänka bort från det). Jag har upplevt så otroligt mycket, fått träffa nya underbara människor. Men just det här att behöva bo i någon annans hus osv, det är nog inte riktigt min grej. Dessutom har jag ända sedan början haft fel inställning till jobbet, eller hur man nu ska säga. Det började med att jag veckorna innan jag skulle åka fick jätte mycket beslutsångset, fattade inte vad fan jag hade gett mig in på, mycket berodde också på hästarna. Nästa sak var allt olyckligt som hände med Isabelle, förbannade Cultural Care. Vi som faktiskt hade ett år planerat. Sen olyckan i oktober, värsta dagen i mitt liv. Och den veckan jag var hemma bestämde jag mig för att jag skulle åka hem tidigare. Först tänkte jag bara stanna i två veckor, sedan blev det fram tills jul, efter nyår, tills mars efter familjen åkt hem och nu till sist blev det ända fram till Juli. Det bra överväger det dåliga, absolut. Det tycker jag man kan se ganska bra med mina ändringar på hur länge jag skulle stanna haha. Så igen, jag ångrar absolut inte att jag åkte. Tänk så himla mycket roligt jag har fått vara med om här borta! Allt från små vardagssaker till stora resor. När jag kommer hem igen, så tror och hoppas jag att jag kommer känna mig så himla stolt, glad och lycklig över att jag gjorde det här. Sedan är det dags för nya äventyr, för om sanningen ska fram så har jag i huvudet planer fram tom våren 2015 haha! Och efter det vill jag ge allt jag har med hästar, året om (inte bara mellan resor,men även då ska jag ge 100% ;)). Visst jag har stora drömmar och alla kommer förmodligen inte gå i uppfyllelse, men jag ska slita allt vad jag kan för att få det möjligt. Luddigt det blev. Punkt och slut.



Hej och hå

Idag har jag haft en sån dag. En såndär dag då man får bita sig i kinden och andas tio djupa antetag för att inte explodera. Urk. Har ju som sagt jobbat hela dagen idag och likaså imorgon. Skrev ju också att jag längtade tills nästa vecka för lite rutiner osv, verkar inte som att det blir mycket med det. Min värdmamma ska vara bortrest hela nästa vecka. Visst kommer jag förmodligen ha normala arbetstider, men kan säga som så att utan henne här så är det väl minst sagt inte så jätte mycket ordning på saker. Jaja.

18 april 2012

Jobb. Skype med fantastiska Anna. Jobb. Starbucks med Amanda, Cornelia, Emma & Ellen. Min dag det.

Inget P&L för mig

Det är ju inte annat än att man blir lite ledsen i ögat.

Tisdag

Trodde att jag skulle jobba heldag idag också, men det behövdes inte. Då det visst var idag skolan började, så skönt med en vanlig dag. Jobbar vanlig dag imorgon också, sedan blir det två heldagar på Torsdag och Fredag. Jag längtar så himla mycket tills nästa vecka, då allt kommer börja bli normalt igen. Känner att jag måste komma in i samma rutiner som innan all semester :). Vad har jag gjort idag då? Ja ni, jag gick upp och skulle vila en kvart tänkte jag och sedan göra något vettigt. Men vaknade upp för en liten stund sedan, 3 och en halv timme senare. Bra där.

 

Föresten, jag har nog glömt att berätta att jag blev kär under tiden vi åkte på Route 66. Så rar var han.

 

Måndag

Trots jobb från 7-18.30 så har dagen flutit på ganska så bra. Nästan inga sura miner alls under hela förmiddagen! De ni. Och på eftermiddagen hade min yngsta kille en Playdate, det är första gången sedan jag kom hit som någon av mina barn har en playdate. Det innebär något så enkelt som att dem leker med en kompis, någon kommer över eller tvärtom. Och gud så skönt det var att kunna prata med någon vuxen medans barnen lekte tillsammans. Dessvärre så var nog detta inte bara den första utan även den sista.

Ikväll var jag ute och sprang, första gången på exakt tre veckor! Dö jobbigt var det. I alla fall, sprang på ett spår. Runtomkring där jag var ute och gick igår. Så kom jag till en bro, såg ett par (antar jag) komma springades emot mig. Dem såg sådär perfekta ut, ni vet, jätte snygga träningskläder, glada miner och prat samtidigt som de sprang, bra tempo osvosv, ni fattar nog vad jag menar. Och där kom jag, helröd i ansiktet i min urtvättade, slitna, halsavklippta, lite förstora Sportshopen tröja och även mina urtvättade, slitna, gamla tävlingsshorts. Så fick jag ögonkontakt med killen, snygg han var hann jag tänka. Sedan snubblade jag på någon bräda som var högre eller något, det tog hur många steg som helst innan jag återfick balansen. Tror nästan jag nuddade brädorna med nästippen, det är ett under att jag inte ramlade! Dem så då till mig "Take it easy girl". Då mina kära vänner, då kände jag mig så fantastsikt himla bra. :)

Thanks.

Jag är så himla glad, nöjd och tacksam över våran västkustresa. Den kan omöjligt ha blivit bättre, allt var verkligen alla tiders. Vi har fått sett och varit med om så mycket saker, är garanterat bland det absolut bästa jag har gjort i mitt liv! 5 april - 11 april i mitt hjärta föralltid haha :). Vill också tacka mamma tusen gånger om, för det är mestadels hon som har fixat och donat med allt. Platser, hotell, transport osv, osv. Tack världens bästa mamma för en fantastisk resa, det gjorde du bra!

TACK TJEJER FÖR EN AV DE BÄSTA VECKORNA I MITT LIV



San Fransico

Till San Fransico kom vi tidigt på Tisdagsmorgonen med greyhoundbussen. Gick direkt till hotellet som låg väldigt centralt och bra. Sedan åkte vi cable car till Fisherman's wharf och Pier 39. Kollade på sjölejonen och såg Alcatraz på håll, lite mer cable car. Kollade på Lombard st, världens kruvigaste gata! Lite shopping blev det också. På kvällen hade vi egentligen tänkt att äta på något lite finare ställe då det var sista kvällen, men vi blev så lata så vi bestämde oss för att beställa upp mat på hotellrummet. Gick ner till receptionen och frågade om de visste något ställe, fick då en lapp. Vi alla bestämde oss för lasange. Det tog ca dubbelt så lång tid för maten att komma än vad som sagt, en av lasangerna hade vält i lådan, garlic bröden var svarta och brända dessutom låg det en fluga i lådan..hoho lyxig sista middag va!? På onsdagen tog vi bussen till Golden Gate Bridge, otroligt fin bro! Sedan var det dags att bege sig mot flygplatsen :(
Tycker San Fransico var en jätte fin stad, helt galet egentligen att det kan vara en stad i så mycket backar. Att åka cable car kändes nästan som att vara med på film, härlig känsla.  Det var roligt att vi fick sol på onsdagen också, visst är allt mycket finare i solsken :D?












Den fantastiskt goda middagen..














En dröm, mycket tankar

Man skulle kunna tro att hästintresset borde svalna av när man är utan det en längre tid. Så är inte fallet för mig, utan raka motsatsen skulle jag vilja säga. Som jag längtar efter att få rida och ha hästar omkring mig.
Inatt så drömde jag att jag var iväg och provred en häst. En jätte fin, med otroligt fint steg och snygg hoppteknink. Efter att jag hade ridit, så pratade jag med ägaren och sa att jag ville köpa den. Men det fick jag inte. Jag fick inte köpa den därför att ägaren tyckte jag red alldeles för dåligt. Mardröm var det. Jag har tänkt på det väldigt mycket det senaste att jag kommer ha tappat väldigt mycket i ridningen. Ett helt år och ha ridit 3 ggr, det är inte mycket att komma med. Så jag vet att jag kommer rida mycket sämre när jag kommer hem och det känns jobbigt. Men jag ska ge allt för att komma tillbaka och vill rida så mycket jag bara kan och på så många olika hästar jag kan. Vill verkligen träna upp mig och bli bra.

Hästvärlden är en elak värld, det finns tusen olika åsikter. Tusen olika sätt att göra saker och ting på. Man får olika tips och råd från olika tränare och människor. Så vill man försöka göra det bästa för hästen, så får man höra från något håll att det är alldeles fel, någon annan säger att det är bra. Det gäller att hitta vad som passar för en själv, vilken sorts hästhållning som känns rätt ur ens egen synvinkel. Försöka lita på sig själv och faktiskt tro på att det man gör är okej. Detta är något som jag har väldigt svårt för, tänker alltid på vad andra ska tycka och tänka om saker och ting man gör. Får man då höra att något man gjort har varit alldeles fel, så mår jag jätte dåligt och tycker så synd om hästen i fråga. Sen ibland kan det vara två människor som man har stort förtroende för som säger helt olika saker, då är det inte lätt att veta vad som är rätt. Det gäller att som sagt att kunna hitta vad som passar en själv och framförallt vad som passar hästen man rider. När jag kommer hem vill jag verkligen ge allt för att bli bättre i ridningen och jag vill även träna mig på att inte bry mig om så himla mycket vad alla andra tycker och tänker. Även sluta vara så himla rädd för att göra fel, vill lära mig att det faktiskt är okej att göra fel ibland. Detta inte bara inom ridningen utan i allt jag gör. Jag är väldigt glad att Gagge är där han är, för de människorna tycker jag har ett väldigt bra synsätt på hästhållning, det är skönt att veta.



Promenadis

Blev en morgonpromenad idag. Gick runt omkring där stallet är, jätte fint är det. Finns massa olika spår som man kan välja mellan. Stannade såklart även och kollade på lite ridning en stund med.

 

Greyhound

Haha detta är ju egentligen inget ställe eller så, men tycker dessa två bilder är så roliga.
Vi åkte ju ifrån vårat kära Venice Beach runt 9-halv10 tiden, ville ju verkligen inte där ifrån. Hade druckit lite grann och folk lurade på oss och sa att det är galet på greyhound bussarna, folk säljer och köper droger "like crazy on those buses", att det var världens fest, massa uteliggare, att det inte var säkert att vara där på kvällen osv. Så vi hade väl lite förväntningar eller vad man ska kalla det haha. Men det var inte så mycket fest där. Vi började i alla fall spela på alla spelgrejor som fanns, sedan försvann energin sakta men säkert haha..som man kan se på bilderna så är vi inte super pigga ;). Jag kan däremot tänka mig att det kan nog vara allt det där som folk sa till oss.
Bussresan gick dock väldigt bra, 8 timmar mellan La - San Fransico under natten. Vi alla kunde sova i alla fall en del av natten, så det var skönt :).



Hollywood, LA

På söndags eftermiddagen bestämde vi oss för att åka in och kolla Hollywood. Vi tog buss, vilket tog hela en och en halv timme! Stor stad.
Vi gick av på Walk of Fame, kollade lite på stjärnorna oså. Måste säga att jag inte tycke det var något särskilt alls. Självklart jätte kul att ha sett det, men fem minuter räckte. Sedan gick vi runt i lite affärer, ville kolla Hollywood skylten. Så slutade med att vi tog en sån där turisttur haha, åkte först och kollade skylten. Mycket längre ifrån än vad jag trodde vi skulle komma, men man såg den ju i alla fall ;). Sedan åkte vi vidare till Beverly Hills och kollade in några kändisars hus. Hollywood skylten var riktigt roligt att se tycker jag, men det andra kunde kvittat haha. Man såg något hörn här och där på husen. Samma här självklart roligt att ha sett och ha sett de fina områdena osv, men mycket mer än så var det inte. Sedan tog vi en taxi hem, men en dryyyg taxichafför. Så råkade vi ge honom 20 dollar extra i dricks. Haha, så dumt.
På måndagen åkte även jag och Alex in för lite shopping på sunset blvd, vi åkte främst in för att vi ville till en vintage butik. Hittade ett riktigt fynd, en jeansjacka för 16 dollar. Roligt att shoppa då :)



Träffade på världens lataste och coolaste hund











Christina Aguileras hus





Rumble

Kära vänner. Simone har introdcerat mig för ett väldig roligt spel vid namn Rumble. Det är sådär massa bokstäver ni vet, så ska man hitta ord där i. Kanske inte låter så kul, men det är det!
Så jag tycker ni alla kan hämta hem den appen, lägga till mig jossssannnn heter jag och sedan kan vi spela :D

Venice Beach

På lördag morgon landade vi i LA, tog taxi till Hostelet och redan när man såg Hostelet så kände jag i hela kroppen att jag skulle gilla detta stället. Chekade in och gick sedan direkt till stranden. Så underbart med sol och värme, att bada var dock inte att tänka på. Galet kallt var det, frågade även en kille när folk brukade börja bada, då sa han att det nästan alltid är kallt. Så att det är väldigt sällan som folk badar. Hängde på stranden, kollade runt omkring. Så himla härligt ställe, det var kärlek vid första ögonkastet vill jag lova. På kvällen åkte vi till Santa Monica och åt middag med Annica och Ingemar, bullingar! Sedan åkte vi tillbaka, jag och Alex gick till en bar. Träffade massa otroligt härliga människor, slutade som sagt med efterfest i en av killarnas lägenhet. Helt sjukt kul hade jag, lätt bästa påskaftonen någonsin! På söndagen gick vi till stranden på förmiddagen och sedan åkte vi in till Hollywood, tar ett eget inlägg om det senare. På kvällen gick vi ner till Danny's (baren vi var på), tog en cider och tjöta. På måndagen åkte jag och Alex in till Hollywood igen för lite shopping och eftermiddagen spenderades på stranden.  Dock var det ingen speciell värme denna dag, blåste och var lite dimmigt. Strostade runt i området lite och till sist blev det middag på vårat älskade Danny's. Blev kvar där, satt i baren och njöt av livet och ville aldrig åka därifrån. Dessvärre så skulle vi med en greyhound buss, så runt 9 tiden var vi tvunga att åka därifrån. Varje dag när vi åt lunch satt vi även och kollade på basket, grymt kul var det att se. Alla gick in för det till hundra procent!

Detta stället var så himla underbart, blev verkligen helt upp över öronen förälskad. Människorna, livstilen, stranden, allt. Kände verkligen att det är ju "en sån här" resa jag vill göra, sova på hostel, träffa härliga människor, bara leva livet. Kommer defnitivt åka tillbaka någon gång, det är ett som är säkert!







Kolla in mammas tunga.. hihi



Denna puddig hade vi som utsikt ett tag, smal oså.

















Hostelet, framsida och baksida. Hur grymt!? :)







Promenad

Tog tag i mig själv och tog en långpromenad på tre timmar. Dock även med tre stopp, ett för en frappuchino, ett för en magnum double och ett för att kolla på några som red.

Pepparkaka

Ligger i sängen och äter pepparkakor till frukost, har tänkt att bli riktigt snäll nu sörrni. Har funderingar på att inte röra mig ur fläcken förens det är dags för jobb ikväll. Får se hur det blir med den saken. Har ju min svenska godislåda som måste ätas upp lixom. Kram

Kickan this is for you

Detta inlägg är tillängnat min fina vän och trogna kommernterare Kickan, My Chemical Romance & P!nk på samma vägg. Hard Rock Cafe - Las Vegas.

Deeee du Kickan.


Las Vegas

Vi kom tillbaka till LV någon gång på fredags eftermiddagen, lämnade bilen och åkte till hotellet. Slappade lite vid poolen. Sedan gjorde vi oss i ordning och begav oss in mot The strip. Såå häftigt. Alla häftiga byggnader, mini New York, spelställen. Lite crazy var det. Tycker att det kändes som att det låg en spänning i luften. Typ att någonstans bland alla dessa byggnader sitter världens bästa spelare och spelar om miljontals kronor och där går vi på gatan nästan ovetandes om vad som nog egentligen pågår. Häftig känsla. Vi åt middag på Hard Rock Cafe, kollade på en vattenshow utanför Belliago, gick in i Ceasars Palace (Kände mig som rainman ;) ). Dock inte lika smart, spelade lite på sånna där baniter och blev konstigt nog bara av med pengar!?
På lördags morgonen chekade vi ut tidigt för att bege oss mot flygplatsen och LA.















Grand Canyon

Till Grand Canyon hade vi packat med oss sommarkläder, bikini tom. Och när vi kom fram där på torsdagskvällen så var vi så glada över att solen sken och att det nog skulle vara varmt och gött ute. Dessväre så såg vi att folk hade på sig vinerjackor, mössor, vantar och allt såntdär. Då insåg vi att det inte skulle bli den varmaste upplevelsen i våra shorts, linnen och skinnjackor. Vi var nog en rolig syn. Men vi uthärdade och fick se dalarna, i först solnedgång. Så mäktigt, har nog faktiskt inga ord som bra kan beskriva hur det var. Så otroligt vackert. När vi med stelfrusna fingrar och tår fått oss några bilder, så var det dags att försöka hitta ett boende. Hade tur, fick typ den sista stugan! Vi ställde klockan på 04.15 nästkommande dag för att få se soluppgången, vi byltade på oss allt vi hade. Vilket lätt kunde ha räknats på en hand tror jag. Och fyyyy vad vi frös, det var nog runt 0 gradigt och blåste som bara attan. Det var nästan så illa att man börjar gråta av smärtan ni vet. Väntade på solen i ca 45 min, precis när den steg upp så var det som att allt stannade av. Kände inte att man frös längre, såg bara solen stiga upp över bergen. Det är nog det vackraste jag någonsin sett. Så allt förfärligt frysande var verkligen värt det.





Månen innan soluppgången



Soluppgången, helt fantastiskt.



Här kan man väl kanske ana hur kallt det var haha..

Hard work work

Jobbat en timme, har drygt 10 kvar. Vad gör man när inget man har som förslag är tillräckligt bra? Hata springbreak haha.. I alla fall gjorde två tidsinställda igår om resan, ett har nog redan kommit upp. Tack och hej ha en bra fredag den trettonde.

Route 66

Istället för att skriva om varje dag, så tänkte jag skriva lite om varje ställe. Hope you like it!

Resan började egentligen i Las Vegas natten mellan onsdag och torsdag. Men kom dit så sent, så chekade bara in på hotellet och sov. På Torsdags morgonen åkte vi iväg och hyrde bil och påbörjade den grymmaste bilresan jag någonsin har varit med om. Las Vegas - Grand Canyon. Vi körde alltså på Route 66, det var helt galet häftigt. Sjuka vidder, natur, vägar, berg, dalar, öken, allt. Vi gjorde ett par stopp på vägen. Ett av dem på en bensinmack som vi bara trodde man kunde kolla på på utsidan, men det visade sig vara en hel affär. Det var så himla häftigt, kändes som att man blev tillbaka släng till typ 50-talet eller något! Grymt var det. Vi påbörjade våran resa runt 10 på morgonen och kom fram till Grand Canyon runt halv 6 på kvällen tror jag. Så det var en liten bit att köra. Känns helt overkligt att jag faktiskt har åkt och kört på självaste route 66.

























fuck off att behöva använda ordet hejdå

Ja. Då var dagen kommen och över. Usch vad jag inte har längtat efter 12 april. Men ja, nu är den ju som sagt här och även nästan över.
För idag var det dags igen, dags att säga hejdå. Det finns nog på riktigt ingenting som jag ogillar så mycket. Fyfan säger jag bara. Jag försöker intala mig själv att jag inte har långt kvar, att jag har gjort massa mer en hälften. Vilket jag ju också har, men just nu känns det som en hel evighet tills jag ska få komma hem. Tror även det beror på att jag nu inte har något speciellt att se framemot nu längre. Det är ju dessa gångna veckor som jag har haft som "lockbete" hela tiden. Jaja.
Först så körde jag Alex till metron imorse för att sedan bli tvungen att kramas hejdå efter en kanon vecka. Uschuschuschuschusch. Sedan var det dags att köra mamma till bussen, tyvärr så hade jag båda ungarna hela dagen. Så dem var såklart tvunga att åka med, vilket jag tyckte var jobbigt. När bussen kom fick jag ont i hela kroppen. Ville verkligen inte släppa henne. Hon har ju varit hos mig i två veckor nu. Världens bästaste, bästa mamma <3. Känner mig jätte ensam här borta nu.

Tycker även väldigt synd om Mamma, som tog bussen till New York då. För att sedan ta flyg därifrån och hem..men bussen var 1h 45 min sen, så tror ni hon hann med flyget? Nej. Som tur var fick jag nyss ett sms att hon kommit på ett nu, men förmodar att det tar mycket längre tid. Hon hade dessutom nästan inget batteri på mobilen. :( Så himla typiskt!

Golden gate

Idag har vi varit och kollat på Golden Gate bron, otroligt fin. Lyckades även få lite solsken :). Nu sitter vi på hotellet och väntar på shuttlen som ska ta oss till flygplatsen. Fyfan. Jag vill inte tillbaka, jag vill inget hellre än att åka med hem till Sverige. Eller åka tillbaka till venice och bara ha det gött. Men tillbaka till dc, det är något jag verkligen inte, inte vill.

San Fransico

Igår kväll lämnade vi bästa venice beach för att bege oss vidare mot ett regnigt San Fransico. Vi har det alldeles utmärkt bra :)

Crazy shit

Påskafton i venice beach var minst sagt galen. Hade sjukt kul. Slutade med efterfest i någon lägenhet någonstans haha, en av killarna där hade spelat i vampire weekend. Ganska grymt må jag säga.

California

Vi har det bra.

Bye Vegas, hello LA

Då säger vi hejdå till fabulous Vegas och beger oss vidare mot LA! Flyget går om 45 min :). Hoppas ni har det bra hemma och glad påsk!

Sunrise

Soluppgång i Grand Canyon är bland det absolut vackraste jag någonsin sett.

Vegas baby

Framme i vegas! Imorgon bitti åker vi och hämtar bilen som vi ska köra till Grand canyon, troligtvis en mustang! Woho life's goooood. P.s nio timmar efter er nu.

Way to go

WIHO. Nu är hon häääär och idag åker vi till Las Vegas! Hur galet är inte det egentligen? Känns helt sjukt faktiskt, kan inte riktigt fatta att en dröm idag kommer gå i uppfyllese!

Hade tänkt att göra några tidsinställda inlägg egentligen, men får se vad jag hinnner. Hade inte internet på hela dagen igår. Jaja, något ska jag allt hinna med! Om inte annat så lär det nog komma ett eller annat mobilinlägg :).

Kramisss

Day three

Klockan 7 på lördagsmorgonen gick bussen mot älskade NY. Väl framme chekade vi in, gick till svenska kyrkan och fikade. Herre min skapare vilken galet god macka jag åt där, helt seriöst det bästa jag ätit sedan jag kom hit. Efter detta strostade vi runt lite, shoppade åt mormor bl.a :D. Senare åt vi middag på Fridays. Tillsist avslutade vi med att gå en runda på Times square.









Last day of school

Idag var det ju då den sista dagen i skolan. Då man skulle ha med sig något att bjuda på. Måste säga det att jag tycket ni var fruktansvärt dåliga på att ge mig förslag! Inte ett endaste förslag fick jag. I alla fall, många hade med sig mat, alltså riktig mat. En pastasallad var hur god som helst, gjord av en tysk tror jag. Sedan var även ett "ostbröd" hur gott som helst också, inte så otippat att jag älskade det  med tanke på vilken ostälskare jag är. Det var också någon som hade gjort pannbiff, känns inte det jätte svenskt? Det var självklart även en massa som hade gjort goda desserter också. Mumma. Då undrar ni säkert vad jag hade med mig? Jo, det blev något så avancerat som en påse bilar..haha. Knappt någon tog. Well, well. Både tråkigt och roligt att skolan är slut som sagt. Nu kan jag i alla fall säga att jag har pluggat på Georgetown University, de niiiii.

 

Nu ska jag ta och sova med bästa mammis bredvid mig. Godnatt!

 

upp och ner

Okej. Jag nämde ju det där om att rulla fram. Har sedan i onsdags vräkt i mig alla möjliga sorters av svenskt godis, ätit massa god mat varje dag (och ytterligare godis), fikat varje dag, dessutom inte tränat sedan i onsdags. Förens ett litet spinningspass idag. Att vågen står på +3 kg sen i onsdags är väl egentligen inte så konstigt, men va faan. Skrämmande! Jaja, försöker intala mig själv att jag ju faktiskt har haft lite "semester". Så  det får väl bli hårdkörning efter Californien..eller?

Nej nu får vi ta lite positivt här. Om 4 timmar hämtar jag upp mammsen igen och imorgon eftermiddag landar Alex, gud vad jag längtar efter att få träffa den bruden. Ska bli så fantastiskt underbart om ni frågar mig :D.

Day two

På fredagen tog vi metron in till DC, kollade på vita huset och såntdäringa. Lite starbucks fika hann vi även med, sedan var jag tvungen att åka hem igen för jobb. David följde med mig men de andra åkte vidare till Arlington Cementery. Slutade ca två timmar tidigare än vad jag brukar på fredagar vilket var väldigt passande och skönt. Denna dagen åt vi middag på Cheesecake Factory, tror även detta gick hem hos alla ;). Tillsist så sov vi allihopa på hotellet. David på golvet hihi.

















Tror David är lite sugen på cheesecaken, eller vad tror ni? Och ja, morfar började äta på baksidan..för "Det syns ju ändå inte på korten" haha!

Day one

Första dagen med familjen här så åkte vi till Georgetown, fikade och kollade runt lite. Efter detta begav vi oss till Great Falls och sedan var allihopa med mig när jag jobbade. Oj, så mycket roligare det blir att jobba när man har sånna fantastiska människor i bilen! På kvällen åt vi sedan på Vapiano och jag introdocerade dem för Frozen Yoghurt. Tror det gick hem hos samtliga :). Till sist hängde vi alla lite på hotellet och sedan var det dags för mig och David att börja vandra hemmåt.

Jag ska försöka hålla mig hyfsat kortfattad i dessa inlägg och ha mer bilder istället.. haha wish me good luck!











:(

Då har jag fått göra det igen. Göra det som jag hatar mest i hela världen. Säga hejdå. Usch vad det är jobbigt. Idag var det då dags för mig att säga hejdå til David och Mormor & Morfar. Trodde först att jag inte skulle tycka det var jätte jätte jobbigt med tanke på att det faktiskt inte är så himla långt kvar tills jag kommer hem. Men det tyckte jag, blev verkligen mycket jobbigare än vad jag tänkt mig. Usch. Det känns som att det är hur länge som helst kvar tills jag kommer hem och får träffa dem igen. Det är verkligen tur att mamma kommer till mig imorgon igen annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Vill inte ens tänka på nästa vecka när jag kommer behöva säga hejdå till henne och Alex.
Vi har i alla fall haft ett par underbara dagar i DC och New York, jag är lyckligt lottad som har en sådan otroligt fin familj. De bästa människorna i hela världen är dem. Nej, nu ska jag fortsätta med att tröstäta (vräka i mig) pepparkakor och gå upp lite mer kilon. Ska försöka uppdatera så snart som möjligt om dagarna vi haft.

Saknar dem redan hur mycket som helst :(.. som sagt, verkligen tur att mamma kommer ner imorgon igen. <3



RSS 2.0