ONE YEAR, crazy

Idag är det precis ett år sedan jag åkte till USA. Får väl säga som alla andra gör, det känns som en evighet sen på samma gång som det känns som att det var igår. Gud vad jag var nervös där på landvetter haha. Tänk så mycket jag har hunnit med på ett år, så mycket jag har fått uppleva, lära mig om mig själv. Ja, listan kan göras lång. Är så glad att jag faktiskt åkte iväg, den där dagen för 365 dagar sedan :).
 
Har försökt ladda upp en bild, men det funkar inte. Tar sjuuu svåra år, det funkar typ varannan gång för mig..
 
 

365 dagar, ett år, 12 månader.

Idag är det exakt 365 dagar sedan jag sista gången såg dig. En sista kram, en sista puss, en sista styrkning längs din mjuka päls. Åh, vad jag saknar dig min fina Happy. Så obeskrivligt mycket, dag ut och dag in.
 
När jag var hos honom förra gången bestämde jag mig att nästa gång skulle vara den 28:e, ettårsdagen. Det skulle egentligen ha varit dagen jag fick träffa dig på första gången på ett år. Men så blev det inte, livet valde den mörka sidan.
 
 
 
 
 

:(

När som helst nu får jag ett samtal som kan ändra allt. Hela mitt liv skulle jag vilja säga. Men som alltid så vet jag inte vad jag vill, vad som är bäst. Vad som känns rätt. Jag hatar att jag alltid har beslutsångest om varenda liten grej, det är fanimig som en sjukdom.

Bat

Vi håller på och byter tegel på huset, igår hittades denna uppe vid skorstenen. Den var faktiskt lite söt.
 
 
 
Kolla minitänderna
 
Självklart fick han komma tillbaka till skorstenen :)

Gaggeman

Har sen sist hunnit vara med på ytterligare två träningar med Gagge, ridit en hel del hemma, ridit med en miniryttare Måns, osv osv.
 
 
 
 
 
 
 

Jaha

Är det värt att ta ett jobb mån-fre 7-4?
 
- Ja, det är det. Du ogillar verkligen att jobba helger och kvällar.
- Nej det är det inte. Du vill ut och resa snart igen, du behöver pengar. Det kan handla om tusenlappar i skillnad varje månad, tack vare kvällarna och helgerna.
 
FML, jag hatar dig beslutsånget.

4 augusti 2012, en dag fylld med massa kärlek.

 
 
 
 
 
Bröllop, behöver väl egentligen inte säga så himla mycket. Otroligt fint, massa kärlek, massa gläde. Ja, perfekt helt enkelt :)
 

Happiness

Igår jobbade jag på morgonen, sedan åkte jag iväg på träning med Gagge. Första gången jag tränar för tränare sen jag kom hem, det gick hur bra som helst och det var verkligen sååå kul att träna ordentligt igen :). På kvällen kom Kicki förbi, även Kickan och Emelie. Så var tanken att vi skulle åka till Björn och ta en tur på flotten och till Björn åkte vi men det blev ingen flottetur då det började regna. Idag ska jag till gymmet och ordna så jag blir medlem, sedan blir det nog en sväng till havet :)).
Kram

Cyklingen 2012

Cyklingen var precis lika underbar som den brukar vara. Det är sån himla go stämming, älskar det. Bullarn kan allt leverara och det är mycket! ;). Cykling, after cykel, dusch, lite förfest, räkor, fest. För människor som aldrig varit med så är det svårt att beskriva hur grymt det är. Är verkligen utan tvekan bästa dygnet på hela året, bara 364 dagar kvar tills nästa år.. Fantastiska, underbara, bästa människor tack för kvällen. Bandet som var  iår var tyvärr inte lika bra som de brukar vara, men annars var allt perfect.  Älskar mitt liv :).
Hade tyvärr inte med kameran på kvällen, så har enbart bilder från dagen och då mest på det grymma bygget den trojanska hästen. GALET vad duktiga vänner man har.
 
 
 
 
 
 
Nu blir det handbollstittande, sedan lite 20års kalas hos Amanda, Grattis grattis :).
 

Cyklingeeeeen woopwoop

Då är det dags igen, roligaste dygnet på hela året! CYKLINGEN! :D

You'll be in my heart, always and forever.

Idag gjorde jag det. Det som jag har tänkt på varje dag, det som jag har bävat för och det som jag gått och dragit mig för att göra. Idag gick jag ner till Happy, till min ängel. Satte blommor på hans viloplats och satt där och pratade med honom. Berättade hur mycket jag saknar honom, hur konstigt det är att vara här hemma utan honom. Det växte blommor på hans plats, nästan ingen annan stans i närheten. Utan nästan enbart på hans plats. De växte bland annat förgätmigej, kommer aldrig glömma dig Happy. Jag längtar tills den dagen då man kan tänka tillbaka på alla minnen med glädje, inte sorg. Det var lika jobbigt som jag hade räknat med, om inte jobbigare. Men när jag gick därifrån kändes det på något konstigt sätt som att en tung sten lyft från mina axlar. Sedan gick jag även in i stallet, har ryst vid bara tanken på att behöva göra det. Men nu gjorde jag det och det var fruktansvärt. Se boxen, namskylten, borstarna, vita hår. Jag fick snabbt gå ut därifrån, men nu har jag i alla fall gjort det. Det får ta den tid det tar. Jag saknar honom så otroligt mycket, ingenting är sig likt utan han vid min sida. Önskar jag kunde spola tillbaka tiden.
 
 
 
 
 
 
 

Sunee

Han har vart på äventyr några dagar igen, men idag kom han hem. Knäppisen.

LOVE 'EM ALL

 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Igår blev det löshoppning med Gaggeman, sedan åkte vi ner till gstad för att leta efter bröllopsklänning och äntligen hittade jag en! På kvällen åkte jag till Mormor och Morfar och fick massa god kvällsmat.
 
 
 
RSS 2.0