Vampire Diaries

Dagen idag har hitills inte bjudit på mycket intressant. Dessutom har det totalt spöregnat hela dagen och det verkar inte vilja sluta heller. I alla fall så har jag befunnit mig i soffan och kollat på Vampire Diaries. Jag älskar ju sånt där, twilight, Harry Potter osv. Men av någon anledning har jag inte kollat på Vampire Diaries, förstår verkligen inte varför!? Det är Simone och Kickan som har fått mig att börja kolla och nu är jag fast. Så sjukt bra är det. lovelovelove. Vill helst ligga kvar i soffan och kolla hela dagen, men nu är det jobb som kallar. yay.

6 months

Idag var det ett halvår sedan jag åkte från landvetter. 6 hela månader. Herregud. Säger som alla andra aupairer, det känns som att jag har varit här i en evighet samtidigt som det nästan känns som att jag åkte igår. Tänk så mycket jag har hunnit med under dessa månader. Så mycket känslor, bergodalbana. Vissa tillfällen har varit de tuffaste i hela mitt liv. Men jag har klarat mig igenom det, när jag tänker tillbaka på diverse saker som har hänt under dessa sex månader så känner jag mig stolt att jag faktiskt har klarat av det här. Får ju inte heller glömma bort att jag har varit med om massvis med roliga saker också. För att inte tala på alla nya ställen jag har fått se. Jag har hunnit vara i New York 3 ggr, Miami och Chicago. Dessutom massa roliga saker utöver det.

Glömsk

Haha, denna bilden skulle varit med på det tidigare inlägget! :)

Sunshine

Hade lite saker jag behövde göra innan jag skulle börja jobba, men det gick visst lite snabbare än vad jag tänkte mig. Så nu sitter jag och njuter av vårsolen. Fem minuter till kan jag sitta här, sen är det jobbjobbjobb. Hoppas ni har haft en fin dag, en fågel viskade i mitt öra att ni har haft riktigt vårväder idag ni också?

Salvar.blogg.se







Platåskor?

Jo, lite shopping blev det ju i Chicago också. Fick äntligen köpt mig ett par jeans, vilket var riktigt välbehövligt då jag mer eller mindre levt i mina svarta hela vintern. Jag köpte mig ett även ett par skor, ett par skor som jag känner hatkärlek till. Ena studen tycker jag att dem är jätte snygga, andra stunden tycker jag dem liknar sånna där skor som gamla människor har. Ni vet med världens sula. Fast främst beror det väl på hur man matchar dem vad klart, känns snyggast med ett par jeansshorts och bruna ben? Jaja, nu vill jag ha lite ärliga åsikter här. Vad tycker ni om platåskor? :)

Här är dooom

Bye beautiful Chicago

Vi vaknade upp en aningens sega på söndagsmorgonen efter bara några få timmars sömn, men vi kunde ju inte missa den gudomliga frukosten. Efter frukost och utchekning begav vi oss mot Navy Pier som jag skrev om i ett annat inlägg. Var jätte mysig och jätte blåsigt.. Jag kan tänka mig att det är typ världens grymmaste ställe att hänga på under sommaren, kan ju önsketänka mig en till tripp dit då kanske! Sedan köpte vi kaffe och satte oss i Millenium Park och bara hade de gött. Tillsist så åt vi på "Rainforest Cafe´", det är som det låter. En resturang som mer eller mindre ser ut som en regnskog, djungel, djur osv. En gång i halvtimmen började det dessutom åska! De ni.
Sen var tyvärr våran vistelse i denna vackra stad över och vi begav oss mot flygplatsen. Som jag nämt tidigare så fick ju jag inte samma flyg hem som Ellen och Simone, utan skulle vänta i ca tre och en halv timma längre. Som tur var så var det samma sak för Lina. Så tiden gick faktiskt ganska snabbt ändå, fram tills Lina hade gått på sitt flyg. En halvtimme innan mig. Fast så blev det inte riktigt, mitt flyg blev försenat i nästan två timmar. Det var sådär lagom kul att sitta där helt ensam. Men men, fram kom jag tillslut. Och hemma var jag strax innan 3, kändes inte jätte roligt att ställa klockan på 06.50 då. Men jag har överlevt även denna dag!











Resan kunde inte ha blivit bättre, helt perfekt skulle jag nästan vilja påstå. Måste säga det igen, otroligt vacker stad!

First day in "The windy city"

Det abslout första som hände när vi kom fram till Chicago var att vi åt frukost. Närmare bestämt den tredje frukosten för dagen och klockan var enbart halv 10. Men blir man erbjuden hotellfrukost så kan man ju inte tacka nej eller hur? Gudomligt gott. Sedan begav vi oss ut på gatorna. Vi började med att gå till Water tower, ett köpcentrum. Som är känt för något haha, vet inte riktigt vad egentligen. Efter detta gick vi till Millenium Park där vi kollade på "bönan", häftigt! Var även väldigt mysig runt omkring. Sedan var det dags för Sears tower, vet inte om det är världens högsta building men galet hög i alla fall. Där gick vi även ut på skydeck som det kallas, tänk er en glasbalkong på 103:e våningen..det var rätt långt ner. Klockan började bli dags för middag så efter detta begav vi oss till hotellet. Gjorde oss i ordning lite, slutade sedan med middag på Hard Rock Cafe. Mätta i magen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning ytterligare lite, sedan börjades de pimpla vin i tekoppar haha. Det kändes väldigt fint. När klockan började närma sig halv ett gick vi ut, utan någon riktig pejling (?) på vart vi skulle. Efter lite nekningar (ni vet det underbara livet att vara 17 igen), tråkigt ställe och tjat så hamnade vi tillslut på en sportbar. Kanske inte låter så himla roligt, men det var det! Vi blev kvar där hela kvällen bara satt och prata och hade det massa trevligt. En del tequila rundor blev det också. Natten slutade runt en si sådär 5. Fruktansvärt bra dag om jag får säga det själv. :)

Bildbomb

Marilyn Monroe var på plats












Every step I take. Always. With me.

TIDSINSTÄLLT



De två mest värdefulla armbanden jag äger.

Kanoners

Hittills har Chicago visat sig från sin allra bästa sida. Staden är otroligt fin. Igår hann vi med de mesta som vi hade på våran to do list, men en sak har vi kvar och det är Navy Pier. Så det är planen idag, så får vi se vad klockan hinner bli. Förresten, det är riktigt kallt här. I klass med riktig Sverige kyla. Nej, nu ska jag vänta på att de andra vaknar sedan ska vi gå ner och äta god hotellfrukost! Och just det, vi är sju timmar efter här om det är någon som undre över det.

Chicago Baby

TIDSINSTÄLLT

Om allt har gått som det ska så bör vi vara framme och just nu strosa runt på Chicagos gator. Eftersom att detta är skrivit igår så har jag inte den blekaste aning om vad vi gör eller ska göra, men förmodligen har vi det väldigt bra. Tror helt enkelt att vi har det alldeles kanoners. Hoppas ni har haft en fin Lördag.



Grattis

TIDSINSTÄLLT

Stort Grattis till fina Sandra som idag fyller hela 20 år! Saknar henne.

Rain, rain,

Idag bjuder DC inte på strålande sol och 20 grader minsann.

TGIF

Då var det fredag igen då. Denna veckan har dock inte gått fort, den har varit så otroligt sjukt seg. Kan nästan inte beskrivas med ord. Men men, nu är det ju Fredag i alla fall. Ca 5 timmar jobb kvar denna vecka, då denna helgen kommer bli min lediga helg. Åker ju till Chicago imorgon vet ni. Vilket ska bli jätte roligt. Har fått lite uppdateringar från mamma att både pappa och David har kommit i mål på riktigt bra tider. Skönt och roligt att höra. Man blir ju så oroligt att det ska hända något haha. Annars då? Försöker packa så smått och ska skypa med Kickan om en liten stund, sedan är det jobb som gäller

Jag väntar på bilderna som vi tog, Simone håller på att redigera dem. Men här kan ni få en som är klar. Så himla duktig är hon! :)



P.s Har ingen aning om hur uppdateringen kommer bli i helgen, men lär ju ha wifi någonstans :). Jag håller i alla fall på och gör några tidsinställda, så något kommer det finnas att läsa. D.s (Tidsinställt inlägg betyder att jag skriver det nu och kan sedan välja när jag vill att det ska uppdateras, alltså när det ska komma upp på bloggen)

23/2

Idag har jag och Simone haft photoshoot! Haha. Tog en väldans massa bilder, jätte roligt var det! :) Så lär nog komma upp en och annan här. DC bjuder idag på riktig vårvärme, strålande sol och en sisådär 15-20 grader. Det gillas massor. Nu ska jag sova en stund innan det är dags för jobb. Hoppas ni har haft en fin dag.

Mormor och Fridas dag

Egentligen så är det ju inte den 23 för mig ännu, men det är det ju hemma i Sverige. Så tänkte passa på att säga stort Grattis till världens bästa Mormor! Längtar så himla mycket tills dem kommer hit och hälsar på mig! <3
Även stort grattis till fina, saknade Frida <3



Tjosan

Idag är det äntligen som vanligt igen, båda barnen är tillbaka i  skolan! Vilket innebär att jag är ledig några timmar mitt på dagen. Hitills idag har jag gymmat och sedan skypat med Alex och David. Helt galet vad jag saknar dem båda två. På fredag ska David åka halvvasan och pappa också, så då kommer jag sitta här och hejja. Hade fått ett brev på posten idag, det stod typ att det var från goverment någonting. Och redan där fick jag en klump i halsen, vad tusan hade jag nu gjort? Jag öppnade brevet och fattade inte alls vad som stod..blev ännu mer nervös. Men tog mod till mig och ringde numret som det stod att jag skulle (det lyckades jag i alla fall fatta). Det visade sig då vara försäkringsbolaget och dem behövde "min historia" om hur det gick till när jag blev påkörd. Ni vet när bilen gick sönder och allt det dära. Så det var ingen större fara haha.

21/2 2012

Var riktigt taggad på ett Body Pump pass idag, men såklart så kom aldrig instructorn. Jag satt där och väntade så vackert, men som sagt ingen kom. Blir så tje påt. Körde åtminstonde crosstrainern 40 min innan men borde ha stannat kvar och gjort mer efteråt, eftersom att det nu inte blev något pass. Men då blev jag så himla otaggad och lat, så jag gick hem. Hatar mig själv när jag blir så laaaat. Jaja. Denna dagen har flutit på den med, idag var det bara den yngsta killen som inte hade skola. Och när man bara har honom så är allt otroligt mycket enklare. Haha vi åkte på "scooteradventure" och jag lånade då den äldsta killens kickboard och seriöst, det var ju jätte jobbigt för högerbenet..

Här får ni en söt bild på mig när jag så fint åker kickboard.



Semla hej

Om det är någon som har tänkt på mig såhär på semledagen, så kan jag berätta att jag idag nästan skulle ha kunnat döda för en semla. Utan mandelmassa då såklart.

Stjärna

Sitter och klipper ut stjärnor, har för tillfället klippt ut 39. Har nu 61 kvar! Hoho mina fingrar.

Monday

Får väl nästan be om ursäkt för dåligt uppdaterande. Men har som ni vet jobbat hela dagen lång. Dagen började med att vi åkte iväg och gick "nature walk", vilket i princip är en stig som är i ordning gjord i skogen. Sedan har vi även hunnit med att åka till en lekplats och där åkte de även runt på sina kickboards. Trots en hel del tvister hit och dit så har dagen gått bra. Den har helt enkelt flutit på och tiden gick inte allt för sakta.




Bikepathen, lekplatsen/parken vi var på låg väldigt nära stallet jag var vid igår. Men fick aldrig se någon häst :(.


Kvällen avslutades på gymmet och sedan hem till Simone, där vi riktigt götta oss. Popcorn och grejer. Kändes ju bra när man har fått gå och lyssna på "You're so fat" hela dagen.

Söndag

Dagen började med en sväng på gymmet, sedan gick jag till ett stall som jag googlat mig fram till. Som tom låg närmare än det andra jag varit på. Jag kände att jag verkligen var tvungen att få se lite hästar, känna lukten. Det första som hände var att jag började gråta, men sedan så satt jag där och bara kollade i säkert en timme. Det var speciellt en häst jag kollade mycket på, tjejen som red hästen red otroligt bra och hästen gick verkligen fint. Kände hur det sprätte i benen på mig, önskar det hade vart jag som satt upp. Sedan gick jag hem till Simone, där vi bla gjorde våfflor, jätte gott. Hela eftermiddagen/kvällen har också spenderats hos Simone och hela två filmer har vi hunnit med.



Såhär såg första våfflan ut..



Sedan blev dem finare haha

Halva

Det är en jobbig period nu. Jag nämde ju "fem-sexmånaders syndromet" i ett annat inlägg. Allting känns så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jobbigt, svårt, segt, ovärt? Februari månad har varit en otroligt seg månad och den är ännu långt ifrån över. Det känns som att det är väldigt långt kvar tills det händer något, visst ska vi till Chicago om en vecka. Men tom det känns långt borta, kan ni då tänka er hur långt bort det känns till slutet av Mars när Mamma, David och Mormor och Morfar kommer? Det känns nästan som en evighet dit. Jag känner mig trött på aupair livet, trött på att ta hand om barn, trött på att bo på jobbet. Jag känner att jag inte passar in i min kropp, alltså jag vill vrida mig ur den eller något? Jag får helt plötsligt "attacker" som påminner mig om olyckan i oktober, det känns som en borr rakt in i hjärtat. Jag får också plötsliga attacker då jag saknar alla där hemma fruktansvärt mycket. Allting känns som att det befinner sig i slow motion. Jag vet inte. Och rida, det saknar jag. Nu har man varit här i princip halva tiden, vilket också innebär att man har halva tiden kvar. Och ett halvår just nu känns så otroligt länge. Det är svårt att vara borta från nära och kära. Men egentligen vet jag mycket väl om att jag inte ska sitta här och klaga, för jag har det faktiskt bra. Jag har underbara vänner, jag har massor att se framemot, jag har ju faktiskt bara hälften kvar.



Birthdaygirl 19 february

Idag är det världens bästa Annas födelsedag. Önskar jag kunde vara i trysil och fira. Stort Grattis till min fina, fina vän! <3

Pictures

Glömde ju skriva att vi åt världens goaste middag innan utgången igår också. Tacogratäng! Det var bland det goaste jag har ätit sen jag kom hit, galet gott.







Northeast

- "We" don't like the northeast.
- Okey, this is our first time there. Why do you not like it?
- The security.
- Okey.. what do you mean by that?
- The security, it's a lot of shooting.
- Haha what?
- Yes.
- But they don't shoot for no reason right?
- No, no. It's between them. You're safe.
haha, härlig konversation med taxidrivern igår..

Baxter

Igår blev det utgång, vi hade bestämt att vi skulle till ett speciellt ställe men där kom vi inte in minsann, har jag sagt att jag hatar att vara 17 igen? Men vi traskade vidare, lite lost var vi. Hade ingen aning om vart vi skulle gå eller göra. Men så kom vi in på ett ställe och där var det jätte kul! Eller dem spelade typ två bra låtar sedan en dålig, så höll det på så. Men som sagt rolig och lyckad kväll tycker jag :D. Sov över hos Simone, hon har hela huset för sig själv i en vecka. Familjen har en hund som hon erbjudit sig att ta hand om denna vecka. Så hon skulle ha gått ut och gått med den imorse, men eftersom jag alltid vaknar så tidigt så sa jag att jag kunde göra det. Så nu har jag för första gången i mitt liv plockat upp hundbajs haha. Söt är han!

Hej

Är för tillfället på biblioteket, kan säga som så att jag skulle ha behövt ett par tändstickor för att hålla uppe ögonen. Vet ni, jag ska jobba heldagar både måndag och tisdag också. Lovely.

<3

Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Min ängel.

Bad Thursday

Ska jobba hela dagen imorgon. Ser verkligen inte framemot det. Har de senaste dagarna varit fruktansvärt lättirriterad och inte haft något tålamod alls. Vilket inte precis är de bästa egenskaperna att ha när man jobbar med barn, speciellt inte barn med handikapp. MEN jag försöker hålla minen. Jag har drabbats av fem-sexmånaderssyndromet. Som det känns som att mer eller mindre alla har just nu. Mer om det någon annan gång, för nu ska jag minsann försöka sova. Kommer bli en lååååååång dag imorgon. Båda barnen lediga från skolan, woho.

GEORGETOWN UNIVERSITY

Som ni vet så går jag ju skolan varje måndag och onsdags kväll, på Georgetown University. Någon av er kanske känner igen det? Jag läser TOEFL Reading Comprehension & Vocabulary. Första gången vi hade lektion fick vi göra ett test, som var väldigt svårt. Men det visade sig att vi (jag och Ellen) ändå hade lyckats ganska bra då vi hamnade i den "bättre" gruppen. Andra lektionen vi hade så fick vi presentera oss och precis efter att vi gjort det sa läraren något i stil med "How come Swedish people are always so good in English". Vi kände oss nästan lite duktiga där ett tag, den känslan finns inte längre kvar. Jag sitter där på lektionerna som ett mycket stort frågetecken. Det är så sjukt svårt. Hundra miljontals ord jag aldrig ens har varit i närheten av att höra. Vi kommer ha fem prov under denna kursen, idag fick vi det första som också skulle vara en av de lättaste. Det var utformat på samma sätt som det vi fick första dagen, man får läsa en text, sedan är vissa ord eller fraser markerade och man ska då lista ut vad det betyder med hjälp av fyra olika svarsalternativ. På de flesta hade jag inte ens en aning om vad alternativen var/betyder. Vet ni vad jag fick 6/16!?!?!? Förstår ni hur dålig jag känner mig? Haha, våran lärare är i alla fall störtskön och jätte rolig. Så det går trots allt bra att gå i skolan och så har jag ju självklart Ellen där med mig. Min man vet ni.

consent.afflicton.conciesly.susceptible.neglect.perilous.utensils.persists.defraud.descend.jarringly.fringe

För att nämna några.

Starbucks och lite resa osånt

Jag gillar måndagar och onsdagar. Dem är sköna. Dem är sköna därför att jag alltid har lite dryg en halvtimme mellan alla hämtningar och lämningar, så då brukar jag oftast åka och parkera bilen någonstans och sova. Haha. Kanske låter ganska tråkigt, vilket det i och för sig är men ack så skönt. Idag så åkte jag dock inte och parkerade någonstans, utan idag åkte jag till starbucks. Fick sånt himla kaffesug va. Nej, det är inte riktigt hela sanningen. Jag tog med mig datorn idag för att kunna boka det som jag skrev att vi planerade förut. Simone och Ellen bokade tidigare idag men jag kunde inte då, så fick göra det nu. Och klart som fan att inte samma flyg fanns kvar längre. Blir så tje påt. Men men, jag fick bokat ett senare flyg istället. Vilket innebär att jag kommer komma hem mitt i natten, jag hoppas verkligen att det kommer vara okej för min värdfamilj. När jag jobbar dagen efter har jag en regel att jag måste vara hemma klockan elva nämligen. Jaja, det får jag ta med dem ikväll. Och nu undrar ni väl vart vi ska någonstans? Jo sörrni, vi ska till Chicago! :D Nästa lördag bär det av, kommer bli galet bra tror jag.

En onsdag i februari

Hitills har dagen bestått utav gym, planering med Ellen och Simone, lunch och tvätt typ. Inte så jätte intressant att läsa om egentligen, eller rättare sagt inte alls intressant. Men har inget roligare att skriva för tillfället. Så då kan man ju egentligen tycka att jag inte borde skriva alls, men det vill jag ju. Så ni får stå ut med dessa ointressanta inlägg.
Inga nya bilder har jag att bjuda på heller. Tråkiiiigt. Jaja, off to work.


Pingu

Kolla här vad jag fick av Simone! Någon vet vad jag tycker om haha, en pingvin till, till samlingen! :D Så himla rart av henne, bästa Simone. Har jag nämnt att jag känner mig lyckligt lottad med dessa människor omkring mig här borta?

Gröna paket

Idag fick jag ett grönt paket på posten. Jag älskar gröna paket. Jag fick ett för någon vecka sedan också. Sa jag att jag älskar dem? Båda pakten innehöll det svarta guldet (ni vet lakrtis). Lite tidningar, kort, ansiktsmask, lykta och annat smått och gott! Det första paketet kom från bästa familjen Johannesson och det sista kom från Frida & Charlotte. TACK SÅ JÄTTE MYCKET! Så himla snällt av dem :).

Hittar tyvärr inget kort på hela familjen J, men tack igen allihopa <3. Men en bild på Frida och Charlotte kan ni få. :)



THE VOW

Kärleksdagen avslutades så fint med Simone och Ellen. Vi gick och kollade på "The Vow". Så himla fin film, tyckte den var jätte bra. Så den kan jag verkligen rekomendera er att se. Att filmen dessutom är baserad på en verklig händelse, gör den ännu finare. Att Channing Tatum har huvudrollen gör ju inte precis så att den blir sämre heller! haha.

Kicki love

Det är inte bara alla hjärtans dag idag, utan det är även en fin & saknad väns födelsedag!
GRATTIS! Hela 20 år nu ju. galet



Alla <3 dag

Kärleksbrev. Från bästaste Ellen. Utan henne här hade det nog nästan inte gått. Hon har nog dessutom förlängt mitt liv med minst 20 år, ni vet ett gott skratt förlänger livet! Tack <3

Spotify

Efter att jag en gång hemma hos Ellen glömde logga ut min spotify, använder hon nu min mer eller mindre hela tiden. Vilket jag inte har något emot då vi oftast kan lyssna samtidigt, en online och en offline. Ibland har vi dock lite krig och musiken pausas hela tiden, detta gör mig tokig. Men det allra värsta är musiken, speciellt bieber som förra veckan låg på tredje mest spelade! Haha man får ju självklart ha och tycka om sin egen musik, men nu råkar det ju vara så att det faktiskt är min spotify! Haha. Kolla bara in vad sur hon blev när jag skrev detta, så himla roligt :D.

MORFAR

Idag har det inte varit en vanlig dag för idag har det varit världens bästa morfars födelsedag!
Jag har jobbat hela dagen pga "sjukt" barn och sedan bar det av raka vägen till skolan, alldeles själv då Ellen var påväg hem från NY. Så morfar, hoppas du förlåter mig att jag inte hann skriva ett inlägg på din födelsedag. Men tekniskt sätt så är det ju faktiskt din födelsedag fortfarande här hos mig! Grattis i alla fall <3

David

Bror min berättade idag att han hade bokat biljett till P&L. Känner mig en aningens aning, jätte mycket avundsjuk! Dessutom är han alldeles för liten får såntdäringa, han är ju bara barnet. Haha. Fast alla andra som är lika gamla som honom är mycket äldre. Konstigt de där.





Saknar honom en massa! Inte så jätte långt kvar tills dem kommer som tur är. Söta Frida kom med på ett hörn också, saknar henne med.

Plugg

Blev ingen lunch i Bethesta, jag åkte till henne i Woodley park istället. Åt något jätte gott mexicant. Efter det begav jag mig till gymmet en stund och nu sitter jag på starbucks, pluggar och dricker kaffe. Nåja, nästan kaffe, kaffe mocha närmare bestämt. Det kommer i alla fall närmare och närmare riktigt kaffe haha.

 

Sunday

Nyss skypat med bästa familjen och nu ska jag bege mig ner mot Bethesta för att luncha med Jule. Hoppas ni har en fin söndag. :)

 

Vila i frid

Whitney Houston har aldrig varit en artist jag lyssnat på egentligen, förutom en låt som ligger mig varmt om hjärtat. I will always love you. Den låten spelades på radion när jag var påväg att födas. Så när jag lyssnar på den låten så tänker jag alltid på Mamma, Pappa & David. <3
Sen självklart Wanna dance with somebody, den låten får mig alltid att tänka på Sandra. Känns som en typisk Josefin och Sandra låt i si sådär sjuan haha! Jag glömmer heller aldrig en gång när vi låg i min säng och lyssnade på I will always love you och helt plötsligt ringer min telefon, med någon jätte högljud låt och vi får världens skrattanfall haha! Som sagt, glömmer det aldrig.







Kul

I början av januari så var ju jag hos frisören här, gjorde lite slingor osv. Idag hade jag fått ett brev på posten från salongen, ett handskrivet sådant. Först stod det lite saker som jag antar att de står till alla, ni vet "det var roligt att styla dig, hoppas vi ses snart igen" ungefär så. Men hon hade även skrivit "Hoppas du hade kul i Miami". Det var dessutom med ett Starbucks kort som var fyllt med $5! Jätte kul tycker jag, speciellt att hon kom ihåg att jag nämnde att jag skulle till Miami :).

Idag kom barnen i säng mycket tidigare än vanligt och jag har även fått en lektion om hur man gör slängkyssar. Mina var tydligen heeeelt fel!

Påtal om frisör, jag måste verkligen gå och klippa mig. Håret har nog nästan aldrig varit så slitet som det är nu. Som ni kanske kommer ihåg så var jag väldigt nöjd med håret när jag kom ifrån frisören då i januari, främst för att hon lyckats få bort mycket av det gula. Men nu, en månad senare är det lika gult igen. Tror det beror en del på vattnet här kanske. Jaja. Någon som har en ide om vad jag kan göra med håret föresten? Lugg igen kanske?
(Kommer inte kunna gå till någon frisör på läänge, men ändå tänka lite kan man ju).

Fredag & Lördag

Haha ja, den såkallade utgången igår kan enkelt sumeras med en mening. Den blev inte av! Vet inte riktigt vad som hände egentligen, men helt plötsligt så var klockan väldigt mycket och vi hade många disskusioner fram och tillbaka om vi skulle ta metron, ta taxi eller bara stanna hemma. Och som ni förstår så blev det de sista alternativet.



Idag hade jag och Ellen planerat att åka in till DC för att åka skridskor. Vi började dagen med att äta frukost på panera bread, sjukt goda bagles hade dem. Sedan tog vi metron in till DC, tror ni vi åkte skridskor? Nej det gjorde vi inte, hamnade istället en liten stund på Forever 21. Sedan metron hem för att tillsist avsluta med kaffe på Starbucks. Nu sitter jag här i mitt rum och börjar jobba om fem minuter. Så man kan väl sammanfatta dessa dagar lite som så att det har inte blivit riktigt som planerat haha.

Lite utång på ingång

Bästa Gaggeman

De senaste dagarna har jag saknat Gargamel väldigt mycket. Vissa dagar mindre, vissa dagar mer. Nu har det varit många dagar i rad som har varit "mer". Jag saknar honom så att det gör ont i hela kroppen och mest i hjärtat. När jag tänker på hela denna historian så förstår jag ibland inte hur jag kunde lämna honom. Bara åka ifrån, tack och hej ses om ett år. När jag tänker så, då känner jag mig som världens känslokallaste människa bara lämnade honom.
Halva tiden har nu nästan gått men det är en hel halva kvar också. Då börjar funderingarna om hur allt kommer bli när jag kommer hem? Så mycket frågetecken.
När jag kommer in i sånna är sakna perioder så försöker jag intala mig själv att sluta vara så självisk och tänka på honom istället. För jag vet att han har det jätte bra, han får precis det han behöver en mindre tjej som kan rida och ta hand om honom. Människorna han är hos är hur bra som helst och tjejen som rider honom är otroligt duktig! Så han kunde inte ha haft det bättre. Så honom går det då abslout ingen nöd på i alla fall, värre är det med mig haha.


Kristina Ohlsson

Jag har alltid älskat att läsa, men jag har aldrig varit ett stort fan av deckarböcker. Men dessa tre är otroligt bra! Fick första från mamma när jag åkte tillbaka i oktober, andra i julklapp och sista av kickan. Jag har verkligen inte kunnat sluta läsa dem, förstår inte när jag började gilla sånna här böcker? Kanske är det författarens sätt att skriva? Kanske börjar ja bli gammal!? Har även läst en annan bok jag fick av renne, någon sorts frid, som jag också tyckte var otroligt bra. Herregud, det är nog så att jag börjar bli gammal! Jaja i alla fall, har ni inte läst dessa så gör det! :)

 

Torsdag

Idag har jag varit med om en liten spännande incident. Runt 4 tiden idag så hade jag hämtat barnen och skulle köra dem till diverse aktiviteter. Behövde tanka, så stannade upp på vägen och gjorde dettta. Men det skulle jag aldrig gjort för efter det så startade inte bilen. Så fick ringa till mamman och höra vad jag skulle göra, hon sa då att hon först och främst skulle komma och hämta barnen. Under tiden jag pratade med henne så backade även en bil på mig! Det var mer eller mindre kalabalik i baksätet om man säger så. Men mamman kom och hämtade upp dem och jag fick försäkringsnr osv av personen som backade på mig. Efter detta skulle jag sitta och vänta i bilen på att dem skulle komma och bärga bort mig. Men sen så ändrade familjen sig och tänkte att dem kunde lämna in den där vi var (bensinstation + verkstad), så några på stationen hjälpte mig att flytta bilen. Sen skulle jag bara lämna nycklarna till dem och försöka hitta en taxi för att ta mig hem. Men jag hann inte långt förens pappan ringde och sa att de bestämt att det skulle bärga bilen ändå, problemet var bara att ägaren måste vara där när dem ska bärga bilen (kan ju säga som så att dem på bensinstationen blev inte så glada på mig, sa att jag inte kunde stå kvar där osv). Så han var tvungen att ringa taxi och ta sig ut till mig, vilket tog en timme. Sedan ringde han till bärgningsfirman som sa att dem skulle komma om 40 min, så jag och pappan gick till starbucks undertiden. Efter 40 min ringde dem och sa att det skulle dröja ytterligare 45 min! Så då gick vi vidare till ett annat cafe. Men då ringde dem hemifrån och sa att jag var tvungen att komma hem, pga panik. Så vi fick tag i en taxi som tog mig hem. Lite annorlunda eftermiddag.

Annars idag har jag varit på gymmet och vet ni? Idag spelade dem Andreas Johnson - Glorious och igår spelade dem Release me - Agnes, lite stolt blir man ju som svensk faktiskt. Lite starbucks häng med Ellen och Simone har jag också hunnit med.



Saknar Miami lite granna.

Skola och lite annat

Hade tänkt att få till ett bra inlägg, men jag får inte till det. Tänkte berätta om dagen, att jag varit i skolan och fått mitt livs första homework. Men det blir inget bra helt enkelt, så ni får nöja er med detta otroligt kreativa inlägget.



Lite såhär känns det, ni vet man kisar (?) och kan inte riktigt se vad man vill se. Jag kan inte riktigt få till orden och få ned det jag vill.

Kusin

Jag måste ju ha världens sötaste kusin, det är då ett som är säkert! Längtar så tills jag får träffa honom.

 

Happy Birthday

Imorse var det någon som kom intassandes på mitt rum och ställde sig precis framför mitt huvud och sa

"Josefin, when are you going to get up?"
"Soon, 5 minutes"
" Cause you do know what day it is today right?"

Idag är det mitt yngsta värdbarns 6årsdag! Jag hade till och med ställt klockan tidigare än vad jag brukar, men det var tydligen inte tillräckligt tidigt haha.

7 februari

Dagen idag har hittills bestått av jobb, promenad, god lunch hos Simone och sist men inte minst har jag suttit ute och läst i det fina vädret. Underbart skönt är det :). Ikväll blir det gymmet.

 

This is no time to be fucking shy

Tänka sig att min gamla borttappade kära kamera som hade varit med om så mycket är tusen gånger bättre på att filma, eller i alla fall på att ta upp ljudet än min nya. :( Men här kommer några filmer ändå!









RISE AGAINST <3

Ja, som ni nog förstod så lyckades jag snappa åt mig den där lyckorus känslan igen! Det tog dock en bit in på första förbandet innan jag kände det, men den kom och det var huvudsaken. Rise Against var bra, riktigt bra live. När dem spelade låtar som jag kunde var det verkligen hur grymt som helst! Önskar bara jag kunnat texten i fler. Men kort och gott det var grymt helt enkelt Även om jag saknade att stå där nere hoppa, skrika, armbåga sig fram, hålla på att klämmas ihjäl haha osv. Jag undrar om jag någonsin kommer att växa ifrån det?
De bästa låtarna under kvällen var;
Blood to Bleed
Help is on the way
Swing Life Away
Audience of One
Prayer of the refugee
Och den absolut bästa var MAKE IT STOP (SEPTEMBER'S CHILDREN)

A Day To Remember var förband dessutom, har lyssnat en del på dem, dock mest deras akustiskta. Och tror nästan inte att dem spelade en ända akustisk haha.

Och nej, dem spelade inte Hero of War, den är förbjuden att spelas här i USA, pga inebörden av låten. Men trodde ändå att dem skulle spela den, det är ju ändå deras låt. Men inte. Jag kommer aldrig glömma en gång på radion så sa dem såhär "Hero of War, låten som dem har slagit igenom i hela världen, förutom i USA". Hur sjukt är inte det, sjukt land, sjuka regler.




Rise against

Känslan hittade tillbaka till mig. Music is magic.

 

:)

:(

Imorgon ska jag på konsert. Rise Against. Ett band som jag viljat se jätte länge.
Men jag känner inte det där inom mig som jag alltid brukar känna, den där lyckorus känslan som brukar infinna sig dagarna innan konsert, under konserten och efter. Varför finns den inte där? Det gör mig väldigt frustrerad. Gå på konserter är ju det bästa jag vet. Jag förstår verkligen inte varför jag inte känner något, det stämmer inte.
Kanske är det för att vi missar superbowl som är den största händelsen under hela året eller i alla fall största sporthändelsen. Kanske är det för att vi har sittplats och inte stå. Kanske är det för att jag inte lyssnat på bandet så mycket det senaste som jag önskar jag hade gjort. Kanske är det för att det verkar vara väldigt svårt att ta sig dit och hem. Kanske är det för att det inte är slutsålt. Jag vet inte.
Det gör mig i alla fall väldigt irriterad och ledsen. Jag hoppas att känslan kommer finnas där imorgon. Jag måste för tusan skärpa mig! För återigen detta är ju det abslout bästa jag vet!

Lördag

Startade lördagen med ett spinningpass och nu sitter jag i min ensamhet äter frukost och försöker fördriva tiden. Hade tänkt att gå på ett till pass sen, men det startar inte förens en och en halv timme. Så jag får sitta här och läsa min bok som förövrigt är väldigt bra, för att gå hem och tillbaka orkar jag då rakt inte.

 

Saknar

Saknar känslan. Saknar adrenalinkicken. Saknar att rida. Saknar hästar. Saknar Gargamel.







3 februari

Har nog inte sagt det men de 4 senaste dagarna har Washington bjudit på 10-20 grader varmt och sol, ganska skönt om ni frågar mig! Annars då? Jo livet rullar på här borta om än lite tomt utan tjejerna! Idag har jag vart och kollat på den yngsta killens dansuppvisning, skypat med Alex <3, promenerat i det fina vädret och nu är det snart dags för jobb igen. Sen ikväll så blir det middag på Vapiano med Simone :).

Flå, flagna, flår, fjälla

Tro det eller ej men jag fick faktiskt lite färg i Miami trots att vi bara hade två soldagar. Fast det är klart, så likblek som jag var innan (och snart kommer vara igen) så vore det ju konstigt om jag inte skulle fått någon färg alls. Mest på magen såklart, som jag alltid får. Hur tråkigt är inte det egentligen? Men lyckades faktiskt få lite i ansiktet också. Dock finns det ingen bra bild det syns på att jag faktiskt fått i ansiktet, jag skyller på foundationen och pudret som ju blev för ljust. Haha vilken liten tönt jag är, måste försvara mig att jag faktiskt fick färg i ansiktet! Fast föresten nu låter det ju som att jag hade smink hela tiden, det hade jag ju såklart inte. Bara på kvällarna. Åh, måste försvara mig igen, försvara mig mot mig själv? Konstig jag är ibland. Jaja, det jag vill komma fram till är i alla fall att jag redan börjat flå (eller fjälla som Ellen säger..) på näsan, pannan och på bröstet! Hatar det, finns seriöst nästan inget värre. Så inte okej. På måndag kommer jag se ut som ett vandrande lik igen, fast nej det var nog att ta i på lördag är nog mer rimligt.

Last Day

Vi sov väl i en sisådär en timme innan väckarklockan ringde och det var dags för att försöka vakna och cheka ut. Kan ju inte påstå att vi var sådär jätte pigga haha. Men upp kom vi tillslut och fick chekat ut, taxin som skulle ta oss till flygplatsen kom också tillslut om än en timma försent. Men han som körde hade så fina ögon, så vi förlät honom. Flyget gick bra, sedan satt jag och hängde med tjejerna på flygplatsen i Washington tills det började bli dags för dem att cheka in. Som jag redan skrivit så var det väldigt jobbigt att säga hejdå igen. Blev en del tårar och just nu känns det fruktansvärt långt kvar tills jag kommer hem och får träffa dem igen. Vill i alla fall återigen skriva att vi hade några helt fantastiska dagar ihop, vi har haft det så otroligt kul! :)
Vill även säga att jag förälskade mig i Miami, även fast vi inte var inne i själva Miami. Vi bodde ju på Miami Beach, men ändå jag känner att där, där skulle jag trivas ;). Och jag kommer defnitivt åka tillbaka dit någon gång! Kan bara tänka mig hur grymt det måste vara när det är högsäsong, när det var mycket drag i januari!



Simone och Ellen var så snälla och kom och hämtade upp mig på flygplatsen, vad skulle jag gjort här utan dem?

Miami day two

Det första vi gjorde när vi vaknade var att gå till starbucks för att köpa frukost, det fanns ett starbucks precis bredvid stranden. Så här har ni frukostutsikten i Miami, inte så dålig va? Helt klart topp 3! (Det var även här vi såg "Beach closed Midnight - 5am")



När ätit upp frukosten gick vi givetvis till stranden för att sola och bada, så otroligt underbart var det.






Efter att ha pressat i några timmar blev det dags för middag och lite shopping, pizza och panini denna gång. Vi bestämde oss också för att gå till Miami ink bara för att kolla och ja ni vet ju hur den historian slutade! Det var bland det häftigaste jag någonsin upplevt, helt galet! Kan verkligen inte fatta att jag, lilla jag från Bullarn har tatuerat mig på Miami Ink!! Vi alla kom därifrån med världens lyckorus, kändes som att sväva på moln och jag tror jag pratar för alla fyra. Sedan inhandlades dricka och festen började. Hade grymt roligt på rummet innan vi gick ut haha, kan ju säga som så att jag och Anna, vi är ganska grymma på kotten! Massa härliga skratt. Sedan var det dags för utgång, vi skulle egentligen ha mött upp några grannar men stället dem var på var så långt bort så vi testade ett annat ställe en av dem sagt skulle vara bra. Men där kom vi då inte in! Eftersom att det stället låg precis vid stranden så gick vi dit för en liten stund, dock inte länge. För när vi kom nära ett sånt där "hus" så började det lysa en röd lampa, typ laserstråle mot oss haha. Så vi sprang och massa människor omringade oss, (kändes så i alla fall), men vi klarade oss undan och gick vidare. Så gick vi in på ett ställe och fy tusan vad roligt vi hade och som vi dansade! Jag hade så fantastiskt roligt så det är nog nästan inte sant haha! Resten av kvällen innehöll bl.a gitarrspelande med "uteliggare", donken, galen granne osv.









Jag kan säga som såhär att 28 januari 2012 var en av de abslout bästa dagarna i mitt liv, underbar dag på stranden, tatuering på Miami Ink, fruktansvärt lyckad utgång. En massa skratt hela dagen/kvällen/natten lång. Och allt detta med dessa fina fantastiska vänner <3 TACK & massa kärlek till dessa tre människor.

Holger

Idag skypade jag med lilla tjocka Holger. Saknar honom.

 

RSS 2.0