Oj

Shieeet. Och vi gick hem från metron igår, fy bubblan det var faktsikt läskigt. Helt bäckmörkt (mitt i natten) eftersom att ingen har ström, massa träd, löv, grenar och dessutom massa ledningar som ramlat ner. 
 
 
Kolla in..
http://www.nbcwashington.com/weather/stories/Records-Could-Be-Broken-as-DC-Heats-Up-160732845.html

WOOPSIE, shit.

 

Ja det var en dag i juni

Idag har jag skypat med Frida, fotat med Simone, jobbat och nu ikväll har jag träffat Jule och planerat en kommande tripp till henne i tyskland. Massa kul :). Ätit himlans massa glass har jag gjort också.
 
 
 

Lille plutten 18 år!

Idag fyller världens bästaste bror hela 18 år!! Galet egentligen. Massa grattis, till honom. Gissar på att han firar som bara den på P&L... liiite avundsjuk är jag..
 
 

Sandy Point, Annapolis

Imorse efter att jag slutat jobba så tog jag och Simone vårt pick och pack och tog en snabbvisit till Sandy Point, Annapolis. Sol och bad, hur underbart som helst! Nu: jobb
 
 
 
 

Tuesday

Dagen spenderades tillsammans med Simone på tysons corner, shoppade dock inte mycket. Sedan jobb och tillsist så begav jag och Simone oss till Josse och åkte till Rockville och käkade. Go dag :).
 
Försökte leta upp en rolig bild att bjuda på, men hittade ingen. Tråkigt va.

PEACE AND LOVE

Nu drar dem till Borlänge, utan miiiiiigggg :((.
 
Pics from last year
 
 
 
 
 
 

True story

Götttt

Som ni nog har förstått så klarade jag mig ju igenom den såkallade helvetesveckan. Men vet ni vad? Inga mer helvetesveckor för mig för nu de sista innan jag åker hem så har jag as slappt schema! Så otroligt skönt och så passande nu när det är så mycket att ordna med :).
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, försökt få tag i mitt flygbolag..som inte har gått så bra, hmm. Får göra nya försök imorgon och nu ikväll så åt jag middag med Ellen. Trevligt :).
 
 
 

S & J

Dagen avslutades på bästa sätt tillsammans med Simone och Josse. Blev lite tom på ord, vet inte riktigt vad jag ska skriva ned faktiskt, ville mest bara säga att dessa två tjejer är så otroligt bra, får ont i magen av att tänka på att jag ska lämna dem snart. Massa kärlek.
 

Söndagshaaajk!

Idag har vi kört en riktig söndagshajk minsann, himlans trevligt!
 
 
 
 
 
 
Denna helgen har varit helt fantastiskt bra, allt har varit så otroligt lyckat! Fredagens midsommarfirande, lördagens utgång och dagens hajk + kvällsmys. Bäst har den varit. Vill inte lämna detta.

A saturday in DC

I normala fall så jobbar ju jag alltid lördagskvällar, men denna veckan tog jag mod till mig sa ifrån eftersom att jag jobbat mycket mer än 45 h denna veckan, vilket är en regel från Cultural Care att man inte får. Så jag fick ledigt! Min äldsta kille hade födelsedagskalas på dagen, så det var jag med på. Sedan blev det utgång på kvällen. Var först hemma hos Simone, sedan bar det av in till DC. Massa, massa kul hade jag! Så himla sköna tjejor <3.
Linnea kom även bort en liten stund, så fick säga hejdå till henne. Hon åker iväg på tisdag, usch aldrig kul att säga hejdå! :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och såhär rena var min fötter när jag kom hem.. mmmm
 

Midsommar 2012, in the USA

Massa god mat, otroligt smaskig jordgubbstårta, snapsvisor och shotar, liten midsommarstång och ett gäng himla sköna tjejer = Väldans trevlig midsommar.
 
 
 
 
 
 
 
Alla dessa bilder är från Simones kamera, salvar.blogg.se. Fast det vet ni nog vi det här laget ;).

Midsummer

Hoppas ni alla har haft en jätte bra midsommar och att midsommardagen blir minst lika bra ❤.
Tyvärr så funkar det inte att ladda upp bilder för tillfället från mobilen och har inte haft en stund över för att gå in på datan idag. Så mer kommer när jag har tid, nu ska jag sova igen så godnatt på er.

En torsdag

Förlåt förlåt för dålig uppdatering! Men jobbar ju som ni vet och denna dagen har sett i princip exakt likadan som gårdagen. På kvällen åkte jag in till DC en snabbis möte sedan upp Simone. Och ja, nu ska jag sova, så godnatt på er! Himla onödigt inlägg, I know.

Pysmys

Kolla vad jag har gjort ikväll! Varit på utomhusbio med Jule, huuur mysigt som helst var det :). Kändes verkligen underbart att sitta där vid nio på kvällen äta lite glass, se på bio, känna stämningen, känna att luften börjar bli lite sval så att man inte (nästan) svettas. Bra kväll!
 
Annars har dagen rullat på hyfsat okej faktiskt trots 35-40 grader, jag ska inte klaga egentligen. När jag kommer hem så kommer jag klaga på att jag fryser men men. Det är lite jobbigt att jobba hela dagar och inte kunna gå och bada. Så är det bara punkt och slut. Imorgon taggar jag för ytterligare en sådan här dag, woohoo. Ni får gärna underhålla mig på viber osånt.
 

Simone <3

Som ni ju vet så jobbar jag denna veckan 12-timmarsdagar varje dag. Därav den dåliga uppdateringen. Idag har vi bl.a vart på zoo, glömde tyvärr kameran så ni får inga smaskiga lejonbilder eller så. Sedan nu ikväll fick jag äntligen träffat Simone, har inte träffat henne på massa dagar! <3
Imorgon ska det bli super varmt här, min värdmamma sa att de tom hade varnat för att gå utomhus. Så hon tyckte vi skulle hålla oss hemma hela dagen, leka inomhus och även ute lite i vattenspridaren. YAY känner jag för att vara i huset hela dagen. Tror jag kommer halvt om halvt dö.


Love

GRATTIS ELLEN

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det bästa Ellens födelsedag! Grattiiiissss <3







Fy

Helvetesveckan har börjat. Kickar igång med en underbar 15 timmars dag. Ibland måste man ju bara älska aupairlivet...

Dagens goda gärning

Gick förbi en massa burar med hemlösa hundvalpar och kattungar idag, usch. Önskar jag kunde ha tagit med mig alla hem och gett dem en massa kärlek.. Jag sponsrade dem i alla fall med dem lösa dollarna jag hade. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, eller hur? Usch, får så ont i hjärtat. Det är verkligen tur att det finns sånna människor som startar upp sånt här och försöker hjälpa djuren att få ett hem istället för ett liv på gatan. Sådana människor inspirerar mig något oerhört.



NEW YORK CITY

New York levererade precis lika bra som alltid. Shoppade i SoHo och hann även med att hänga en snabbis i älskade Central Park. Där brast det även, lilla töntiga jag släppte några tårar pga en stad. Hur dumt låter inte det egentligen? Men jag är verkligen upp över öronen förälskad i New York och att inte veta hur länge det kommer dröja innan man kommer vara där igen, det är jobbigt. Men jag ska någon gång i mitt liv bo i NY några månader, det ska jag verkligen och jag ska jobba röven av mig för att få det att gå i uppfyllelse! Som min värdmamma en gång sa ni vet "Man ska aldrig bara hoppas Josefin, man måste jobba för det också", mycket visa ord tycker jag.
Älskade, älskade, bästaste New York City, du kommer föralltid ha en stor plats i mitt hjärta. LOVE

Bilder från dagen.

New York, the city of dreams

Sitter på bussen till NY, bokade biljetterna igår. Detta är sista gången på länge som jag kommer få befinna mig i världens bästa stad, förmodligen sista gången någonsin jag kan åka till NY över dagen. Det känns inte bra vill jag lova, älskar ju denna staden av hela mitt hjärta. Så ska njuta allt vad jag kan hela dagen.

Bra lördag

Har haft en jätte bra dag, åkte först till poolen och hängde där i ett par timmar. Sedan åkte jag, Josse, Linnea och Kristin hem till mig och åt middag och rester från min värdmammas tårta (hon fyllde år igår). Till sist såg vi på Top Gun. Kan inte med ord beskriva hur underbart skönt det var att kunna säga att "vi kan vara hos mig". Så skööönt att kunna ha kompisar över! Älskar tomt hus.

Fri

Denna helgen har jag huset helt för mig själv, kan inte med ord beskriva hur skönt det är! Slippa "höra jobbet" hela tiden, kunna röra sig överallt utan att känna sig ivägen. Gud så underbart det är. Känner mig friiiii som en fågel.


Rhodos -10 with mommy. <3

Ellen

Denna kväll spenderades tillsammans med Ellen och hennes goa familj. Det bjöds på lyxmiddag, galet gott!!

Hej

Det var en gång en svensk, en norsk och en tysk som gick på baseballsmatch. Sedan åkte dem hem. End of story.
Trevlig kväll :)

Pippifågel

Kolla vad jag precis stötte på! Han var inte rädd alls, bara satt där och pep stackarn. Men sedan flög han iväg till sina kompisar, tur det :).

urk

Min yngsta kille spelar fiol, idag frågade jag om jag fick testa spela. Och jojo minsann, titanic låten sitter fortfarande kvar i benmärgen haha! Annars idag då? Har ätit hela dagen ungefär. Det blir så när jag jobbar, fattar inte varför jag inte kan ha lite mer självdisciplin. Jobbade först som vanligt på morgonen 7-9 sedan började jag igen 11.30 och jobbar fortfarande. Så ni kan ju själva räkna ut hur många timmars ätande det blir. Imorgon jobbar jag heldag, på fredag jobbar jag heldag, nästa vecka mån - lör jobbar jag heldag. FYFAN, måste sluta äta hela tiden. Men som jag sagt innan, jag kommer rulla hem. Det är bra att ni är förberedda. Btw, någon som har något tips på hur man slutar småäta haha??






Sömn var är du?

Har legat vaken i några timmar, kan verkligen inte somna. Det gör mig galen. Tänkte jag kunde passa på att presentera mina två sovkamrater som jag kramar om varje kväll när jag ska sova. Här har ni dem, ingen har väl missat att jag älskar pingviner?

Over and over again

Idag har det varit en mycket grå, trist och regnig dag. Idag har jag också verkligen önskat att jag var hemma i Sverige. Än en gång är jag på fel sida jorden när jag verkligen skulle ha behövt vara hemma. Än en gång är jag en svikare. Aldrig trodde jag att detta året skulle bli så psykiskt krävande som det har varit, aldrig. Vad som inte dödar det härdar? Eller är det verkligen så?

Bye Bye Canada

På söndagen var vi sega som bara den, i alla fall jag. Satt som sagt på bussen i drygt 12 timmar och givetvis var det fint väder. Var fint både på fredag och söndagen när vi spenderade så mycket tid på en buss, medans det regnade på lördagen. Haha lite otur ändå. Hade som ni nog redan förstått en himla bra helg, :)

Taget från bron mellan Canada och USA på vägen hem.

Happy Birthday

Stort Grattis till min fina vän Charlotte som fyller 19 idag! Hoppas du har det grymt bra nu på din studentresa ;).

Saturday June 9th, part(y) two

Efter den himla goa napen, gick vi till Fridays och åt. Sedan var det bara påt igen. Denna kvällen var minst lika rolig! Helt galet vill jag lova! Fast det är klart, med så goa och underbara tjejer så kan man väl inte ha annat än fantastiskt roligt! :D





















Saturday June 9th, part one

På lördagen var det dags för lite turistande. Först åkte vi på en båttur "Maid of the mist", man blev helt totalt genomblöt av fallen. Det regnade även en del, men tror det mestadels var fallen som blötte ned en. För det var helt galet vad nära vi var! Sjukt häftig känsla vill jag lova! Sedan gjorde vi ytterligare en tursitgrej som hette "Go Behind the Falls", trodde det skulle vara jätte grymt. Men det var tyvärr inget speciellt alls med det, man gick i gångar bakom fallen och sedan fanns det typ två små öppningar, där man inte såg något mer än vit dimma/vatten.
Efter detta gick vi upp till ett hotell och tog en drink med fin utsikt över fallen, underbart att inte vara "17" i Canada!! Efter detta tog vi en välförtjänt nap, en aningens trötta tjejer var vi.









Ja, ni ser ju hur suddigt det är på vissa ställen pga vattendroppar.












Fredagens utgång in Caannnaaaddda

Bilder från den sjukt roliga utgången på fredagen :)













Friday June 8th

Större delen av fredagen bestod av bussresa, närmare bestämt 12 timmar. Vi fick också bevittna en allvarlig olycka som skedde precis, precis framför oss. Jätte hemskt, en seriekrock i filen bredvid oss. En av bilarna var helt totalkvaddad, men vi såg killen ur bilen komma ur på benen. Vilket känns helt obeskrivligt efter att ha sett hur den bilen såg ut. De andra verkade också ha klarat sig hyfsat oskadda som tur var. Väl framme i Canada, så gick vi först och köpte med oss pizza och gick sedan till fallen som var upplysta i olika färger, sedan var det också fyrverkerier. Det var så mäktigt, helt otroligt vackert! Kände mig nästan lite tagen, svårt att förklara. Men som sagt, otroligt vackert!
Efter detta blev det snabbt hem till hotellrummet och sedan utgång, fy tusan vad roligt jag hade! Hur galet som helst, tror alla andra hade lika roligt också! :D




När man gick förbi detta stället, fudge factory så trodde jag nästan att jag var i himelriket, luktade sååå gott och det var fullt med en massa godsaker där inne som ni nog förstår.












Jätte

Då är jag tillbaka hemma i DC efter 12 timmars bussresa. Har haft en fantastiskt bra helg, jätte kul, jätte lyckat, jätte galet, jätte mäktigt, jätte vackert osvosv. Fantastiskt helt enkelt! Men nu säger jag och min onda rumpa godnatt :)

Hejhej Canada

Kära vänner, imorgon bitti beger jag mig till Canada och Niagara fallen. Kommer hem igen på söndag kväll. Så vet inte riktigt hur uppdateringen kommer vara.
Hoppas helgen blir kanon :), puss.

Grattis till alla studenter!

Idag tar dem studenten hemma i Uddevalla, GRATTIS! FY FAN VAD NI ÄR BRA <3.
Känns så galet att det snart är ett helt år sedan på dagen man stod där på flaket och kände sig lyckligast i hela världen. Usch, gammal jag är.











Ja ni kära vänner, de där sista dagarna i skolan var allt otroligt bra. Skulle vilja göra det om och om och om och om igen.

Nationaldagen

Såhär firade jag och Simone nationaldagen. Du gamla du fria har även gått på repeat hela dagen för min del.
Behöver jag ens nämna att jag rullade hem??

Words

Och hon har gjort det igen. Denna tjejen har skrivit massa bra inlägg under sitt aupair år, här är ett av dem.


Läs:
http://whathappensinamerica.blogspot.com/2012/06/den-perfekta-familjen.html

Viss dag

Vissa dagar är det jobbigare att hålla minen uppe och svara på samma fråga från min äldsta ca 30 gånger om dagen, samma fråga/or vareviga dag. Vissa dagar är det jobbigare att ha konversationer som denna med min yngsta.
Dem har en ny smak på mcflurry som jag själv smakade häromdagen och tyckte väldigt mycket om, tänkte därför fråga honom om han hade smakat på det någon gång.
-
Har du smakat på mcflurry någon gång?
- Vad är det?
- En sorts glass från Mcdonalds
- Självklart inte! Jag äter inte från mcdonalds, det är bara dålig mat som innehåller massa kemikalier.
Exakt dem orden använde han, 6 år gammal. Vissa kanske tycker att det är jätte charmigt med en sådan liten som kaaaan så otroligt mycket och är så otroligt vuxen, det kan jag också tycka ibland. Men till viss gräns.
Idag har det i alla fall varit en sån där viss dag, då allt är lite jobbigare. Men kvällen slutade faktiskt riktigt bra med barnen, vi kunde leka alla tre! Det har nästan aldrig hänt, då den äldsta pga sitt handikapp har väldigt svårt att leka tillsammans osv. Så det var roligt.

Höjdpunkterna idag var skype med Kicki och god lunch med Simone, hoppas eran dag varit fin :)

I brist på annat så får ni en bild på den goda söndagsmiddagen i Silver Spring.

Tjääännaaerrer

Same old, same old. Händer inget speciellt alls här borta för tillfället. Livet rullar på så att säga. Men snart kommer helvetet dra igång, när skolorna slutar. Nejdå, det var kanske lite starkt ord. Som tur är så kommer mina barn ha Camp, vet dock i princip inte vilka veckor, var eller någonting sådant. Det enda jag vet är att jag kommer ha minst en vecka som jag kommer behöva jobba heldagar, JIPPIE!! :) Äsch, det blir nog bra.

En söndag i juni

Igår hängde jag, Simone, Ellen och Cornelia vid Bethesta Pool, helt underbart härligt! :)



Sedan drog jag, Simone och Ellen till Silver Spring för att äta middag och spela minigolf. Middagen var jätte god, men det blev inte mycket med minigolfen då banan i princip var obefintlig haha. Tillsist så avslutades denna söndagen hemma hos Emma med ett stort gäng aupairer.





Nästa månad?



Om jag börjar känna mig stressad? Svar ja. Shit att kunna säga "Jag åker hem nästa månad", känns helt sjukt. Det är nu över 9 månader sedan jag lämnade Sverige, vad hände med dem månaderna egentligen?
Det är så otroligt mycket saker just nu som stressar upp mig som in i helvete rent ut sagt.
Alla saker jag vill hinna med, packa, köpa presenter, saker som behövs ordnas med hemresan, alla jobbiga hejdå jag måste göra här borta, listan skulle kunna göras otroligt mycket längre. Men det som mest snurrar i mitt huvud är en sak, hästarna. Eller, det är inte hästarna längre. Det är de som är så fel, så konstigt, så jobbigt, så fruktansvärt. När jag åkte hemifrån så åkte jag i tron om att jag skulle komma hem till det jag lämnade två hästar, att livet hemma bara skulle stå på "paus". Det tror jag också att det har gjort i många avseenden. Men inte med hästarna. Jag åkte ifrån mina två hästar, mina bästa vänner. Jag kommer komma hem till att inte ha "någon" häst. Det säger ju sig självt hur annorlunda det kommer vara, jag har haft egen häst sedan jag var 10 år. Hästar har funnits i min vardag i 9 år. Hade inte olyckan hänt i oktober, så tror jag saker och ting hade sett annorlunda ut, då hade jag nog fortsatt där jag slutade. Men nu hände den, det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Efter många vakna nätter med tankar fram och tillbaka kom jag fram till att det bästa skulle vara att sälja Gagge. Svåraste beslutet jag någonsin har behövt att ta, trodde det skulle kännas lite lättare efter att jag "gått ut" med det, dessvärre så blev det motsatt effekt. Visst vet jag att det är jätte svårt att sälja häst i dagsläget, så jag kommer ju ha kvar Gagge ett tag. Veckor, månader? Vad vet jag. Det stressar också upp mig, för jag vet att ju mer tid jag kommer spendera med honom, hitta tillbaka till känslan. Ju svårare kommer det bli att hålla fast i beslutet att sälja honom. Så samtidigt som jag mår piss över att sälja honom, så hoppas jag ändå att han kommer bli såld. Hur fan går det ihop egentligen? Jag vill att han ska må bra, få leva sitt liv på bästa sätt och få massa kärlek. Det är det viktigaste för mig. Jag vet inte riktigt, nu bara jag skriver och skriver igen. Allt kommer vara så annorlunda, det var väl mest det jag vill ha sagt. Jag saknar Happy och Gagge varje dag, det gör riktigt ont. Det är olika saknad, saknad till min ängel i himlen och saknad till Gagge som fortfarande är min. Fast det på något konstigt sätt ändå inte känns så. Jag hatar detta och det gör så fruktansvärt ont. Hur vet man att man gör rätt?



Swedish House Party 1st june 2012











1 juni

Vet ni, vi har tornardovarning här nu, lite spännande ändå.

Hejhej bittra Josefin

Hade världens sämsta morgon. Fy bubblan vad jag var irriterad, ville bara slänga saker omkring mig, slå igen dörrar, stampa i trappan och såntdäringa typ.. Men jag höll det som tur var kvar inom mig.
Annars idag så har jag nu hållt på och platta mattan jag har till hår, för ikväll är det Swedish House Party! Borde vara jätte taggad, men jag är inte taggad för fem öre. Så jobbigt. Men det blir säkert kul ikväll ändå :)

Hare götttttt

Delicious

I've got a new addiction. Yoghurt almonds.

Torsdagsmys

RSS 2.0