New York

Då sitter vi allihopa på bussen mot NY, längtar en massa massa! Hoppas allt är bra med alla er där hemma :). Hade tänkt att lägga upp någon bild också, men kan ju säga som så att internet på denna bussen är inte det snabbaste jag träffat på.

:)<3

Har som ni nog förstår fullt upp. Jag mår bra. Jag känner mig sådär härligt lycklig igen. Har hitills haft två jätte bra dagar och det kommer säkerligen fortsätta lika bra. Imorgon åker vi till bästaste New York. Kommer nog inte bli så jätte mycket uppdatering men kanske något mobilinlägg! :)
Puss och kram








L O V E

Det blev precis som jag trodde. Jag var dö nervös. Skakade och alltihopa. Men gud vad underbart det var att få krama om dem alla igen. Helt fantastiskt bra kändes det. Började gråta också. Nu ska jag njuta allt vad jag kan dessa dagar dem kommer vara här hos mig, vill aldrig att dem ska ta slut! Känner mig sådär otroligt lycklig nu igen. Hur underbart är inte det? Dessutom ligger världens bästa bror här bredvid mig just nu, life is good.

Fick ju lite smått och gott också..hehe. Inom några få dagar så kommer jag rulla fram istället, det är då ett som är säkert. Vet ni hur gott det var med mormors bullar eller!?

28 mars

ONSDAG 28 MARS 2012 IS FINALLY HERE. 8 timmar kvaaarrr!!!

21

Nu är dagen kommen. Dagen före dopparedagen. Känns typ så haha, som ett litet barn kvällen innan julafton. Så känner jag mig. Om 21 timmar får jag äntligen efter 6-7 månader krama om Mamma, David och Mormor & Morfar. Kan ni tänka er hur fantastiskt underbart det känns. Och precis som sist gång när Kickan, Anna och Kicki kom hit så känner jag mig också lite nervös. Är inte det himlans konstigt? Att man är nervös för att träffa sin egen älskade familj? Jag kommer säkert skaka också och pulsen kommer nog vara uppe i max, precis som sist gång. Undra om jag kommer kunna somna ikväll, tror nästan inte det haha? Åh vad jag längtar <3.

Hade bara pappa varit med också, så hade det varit fullbordat.. och farfar såklart!



P.s Var med om en minst sagt hjärtklappande sak hos Simone ikväll, läs här vetjja: http://salvar.blogg.se/2012/march/kallabalik.html

<3

Bikini

Idag hade jag tänkt att göra ett sista försök att komma iväg och leta efter en bikini. Tror ni att jag kommer kunna göra det? Självklart inte. Haha ååååååh. Det är så irriterande, fattar inte att det ska vara så himla stora problem med just det hela tiden. Idag kunde jag inte åka och kolla för att värdpappan skulle ha bilen, som han aldrig har annars. Om jag har tur så kanske jag hinner imorgon, men jag tror inte det. Så får väl helt enkelt bli så att jag för försöka hitta någon i Californien istället.. Eller så är det helt enkelt inte meningen att jag ska sola & bada.




WEDNESDAY, PLEASE COME SOON. OKEY?

Idag var det näst sista gången för mig i skolan och sista gången för mig och Ellen tillsammans. Lite tråkigt faktiskt. Även fast det ibland har varit väldigt segt att ta sig dit så har det för det mesta varit roligt i skolan, vi har åtminstone fått många goa skratt. Vår lärare är ju som ni vet störtskön. Sista gången är om en vecka och då ska man helst ha med sig något att bjuda på, har ingen aning om vad jag ska ta med? Hemma i Sverige så brukade jag baka titt som tätt, tycker ju det är väldigt roligt egentligen. Men här har jag bara gjort det en endaste gång och då fick jag kommentarer såsom "Alldeles för sött, det sätter sig direkt på höfterna", efter det har jag inte bakat. Det beror väl egentligen mest på att jag inte känner mig tillräckligt hemma för att bara gå ner och sätta igång något, dessutom finns det inte speciellt mycket ingredienser här i huset. Då dem är både laktos och gluten. Jaja, i alla fall har ni någon bra tips om vad jag kan bjuda på, så kan ni gärna slänga iväg en kommentar :).



Onsdag, onsdag, onsdag, onsdag det enda jag kan tänka på är onsdag.

Samma land

DEM BEFINNER SIG NU PÅ SAMMA KONTINENT, NÄRMARE BESTÄMT I NEW YORK. FY BUBBLAN VAD JAG VILL ATT DET SKA BLI ONSDAG NUUU. MOR, BROR OCH MORMOR & MORFAR. MASSA KÄRLEK. Förlåt för inget uppdaterande, men har jobbat precis hela dagen och nu är det dags för skola. Byee

SHAMROCK FEST











Det blev ingen Gavin Degraw, han var sjuker. Men det var mycket tjäckt ändå. Det är något speciellt med Irland. Något som lockar mig otroligt mycket.

Snygga

Jeansen som jag hade kikat in satt inte alls bra, tråkigt tråkigt! Däremot hittade jag mina drömshorts..sååå sjukt snygga. Men som ni kan se så var dem en aning korta om man säger så, om jag böjde mig visade jag rumpan hoho. Men ack så snygga! Dock blev det inget köp pga längden :(. Den egentliga anledningen till att jag åkte in till DC var för att fortsätta leta bikini, så gick till ett Victoria secret som jag kollat upp och vet ni? Självklart hade inte de ens bikinisar i den butiken, ibland måste man ju bara älska livet alltså.

Sunday morning

Hejhej! Vet ni vad, trots att det är söndag idag så ställde jag klockan på 7.15 imorse för att halv åtta börja pallra mig mot gymmet för ett spinningpass 8.15. (är ca 3 km till gymmet) sjukt stolt att jag faktiskt stod upp och orkade haha. Sedan blev det lite frukost på starbucks och efter detta tog jag metron in till chinatown. Såg ett par jätte snygga jeans i ett skyltfönster i fredags, så var ju tvungen att åka hit och checka in dem närmare. Meeeen fast att jag kollade noga igår att affären skulle öppna 10 så var det visst 11 den öppnade..dumma amerikanare som börjar veckan på söndagar! Så nu sitter jag på ett starbucks igen och väntar på att klockan ska slå elva. Resten av dagen händer inget speciellt mer än jobb ikväll :(.

Hår

Ni vet det där schampot och balsamet jag köpte här om dagen, ja hade visst missat en till sak, inte bara lukten. Det var visst för att få fram de guldiga tonerna i det blonda. Vilket är raka motsatsen mot de jag vill. Så gick tillbaka och bytade idag och frågade efter något som var bra mot torrt och frissigt hår istället. Fick då detta som skulle vara soooo greeeaaat. Denna gången missade jag inte lukten, denna gången var det priset. $90!!!!!!! Galet dyrt, tur jag hade presentkort. Har höga förväntningar på att det ska vara någon sorts trolleri saker för håret nu. Haha

Läsvärt

En tjej som har skrivit ett jätte bra inlägg om att vara aupair. Klicka in och läs vettja.

http://yae.blogg.se/2012/march/nagra-ord-om-au-pair-livet.html

21 JUMP STREET

Ja ikväll blev det ju bio med Dennis. Vi kollade på 21 jump street. OMG säger jag, herregud vilken galet bra film. Satt verkligen och skrattade mig igenom precis hela filmen. Inte sådär satt och smålog för mig själv utan verkligen skrattade. Under filmens gång var det applåder, hejjarop och skrik och såklart en väldans massa skratt. Kändes som att man var på en premiär fast typ 10 ggr bättre! :) Så, det är ett måste att se den!

Tgif..?

Idag jobbar jag en sån där härlig 12 timmars dag igen, solen ska dessutom komma tillbaka idag. Så att ligga ute och sola hade ju varit ganska gött, men det kan jag glömma. Blir ju som sagt inget påskbord för mig ikv, men det blir bio med Dennis :). Får dränka mina sorger i popcorn med en väldans massa smör på!

Aveda

Som några av er kanske minns så fick jag ett presentkort på ett spa av värdfamiljen när jag fyllde år, jag har försökt boka in massage men det har inte passat med datum och hit och dit. Men idag gick jag dit och köpte schampo och balsam, $52 kostade det. Så hoppas det är bra. Dessvärre så luktade det pyton..skulle ju såklart ha luktat innan jag köpte det men men. Har även lite smått och gott inbokat på tisdag, blir nog bra. :)

 

Torsdag

Får ursäkta för dåligt uppdaterande. Inte heller denna dag har varit speciellt innehållsrik. Lite träning, Skype med mamma och David. Nästa gång jag pratar med dem kommer vara i verkliga livet! Helt galet underbart känns det. Längtar ihjäl mig. Sedan var det jobb och tillsist blev det frozen yoghurt med Simone. Och nu sitter jag här i simones goa soffa. Två bilder från kvällen.

Färjestad, färjestad, färjestad

Okej, glömde bort att jag hade en glad sak jag vill skriva om. ÄLSKADE FÄRJESTAD TILL SEMI! så himla underbart, puss på det.

Åh du stolta namn, din själ den sprider sitt ljus
Dina färger lyser på oss
På den sköld du klär, som vi alla bär
Så troget och så fast
Din själ den tar ett andetag och blåser liv i vårt lag
Din själ den tar ett antedag och blåser liv i vårt lag

<3

Döddddd nc4ewdn

Nää asså åh. Vet ni vad? Jag tänkte precis skriva ett glatt inlägg om att skolan idag var riktigt rolig och att det faktiskt känns lite tråkigt att jag bara har två lektioner kvar. MEN så kom något ivägen som förstörde hela mitt humör. Som ni vet så jobbar jag ju alltid lördagskvällar, men denna lördagen hade jag frågat om jag kunde byta lördagskvällen mot fredagskvällen pga festivalen på lördag. Detta gick bra. Men detta innebar också att jag skulle missa PÅSKBORDET på ikea som är på fredag, så var lite i valet och kvalet där om jag skulle välja påskbord eller festival. (Tänk er hur mycket jag saknar svensk mat, när jag ens tänker taken på att byta mat mot en festival!?) I alla fall så sa min värdmamma när jag kom hem idag att dem hellre ville att jag skulle jobba söndag kväll istället. Gud vad glad jag blev, kanske skulle det bli lite påskmat för mig också! Men ikke, när jag kom upp och kollade datorn så stod det med stora stickande bokstäver SOLD OUT. Började på riktigt gråta. Fan också, verkligen inte min vecka. Jävla neggu vecka. Dessutom så ska varenda svensk jag vet här borta gå på påskbordet. Vad ska jag hitta på? Tror jag får ligga och dö och tycka synd om mig själv. FML. Peace out.

Inte för mig inte.........................................

Glad tjej hej

Kolla vi fick mer choklad från peru! Så snällt av honom :). Gymmet tog idag dubbelt så mycket mer pengar än vad de brukar i månaden, kände att det verkligen passade bra in nu inför New York, californien osv.. Jaja, det jag ville säga var att chokladen gjorde min dag och även lakrits som Ellen hade i sitt skåp, ca ett år gammal. Lite seg och hård men ack så god!

Aj

Blää ramla och skrapa upp tutten när jag var ute och sprang! :( eller?

Elsas Mode

Har glömt att berätta om Elsas mode som jag läste ut för någon vecka sen. Som sagt så är ju inte det egentligen "min typ av bok", men attans vad bra den var! Verkligen riktigt bra, rekommenderar er absolut att läsa den :).
På många sätt kände jag igen mig i saker hon skrev men mest av allt kände jag mig avundsjuk haha, vill också leva ett sådant liv. Har nu börjat på den andra boken och hitills verkar den lika bra :)

Älskade vän



Varje dag, hål i hjärtat. Inget kommer vara desamma när jag kommer hem. Hur lär man sig leva med att vara utan någon som har varit vid ens sida i 7 år? Det slutar aldrig göra ont. Sorg.

It's now or never, I ain't gonna live forever.

För att kompencera upp de negativa inläggen tänkte jag nu göra ett positivt. Bra va?

  • Om exakt en vecka ligger jag nog här och kan inte somna för att jag kommer vara så excited för att jag kommer krama om Mamma, David, Mormor & Morfar dagen efter.
  • Träningen idag kändes riktigt bra
  • På lördag ska jag gå på Shamrock festival och bla få se Gavin Degraw och Dropkick Murphys

 

Åh nu måste jag tyvärr klämma in en dålig sak också. Igår ändrade jag till tidslinjen på facebook. Var det värsta jag någonsin gjort, trodde man kunde ändra tillbaka juuuuu. Hatar det jätte mycket. Punkt och slut.

Happy B-day

Grattis till Emelie som fyller 20 idag!

Tisdag

Denna dagen började inte mycket bättre, väcktes av massa blixtar och dunder. Sedan är ett av barnen sjukt, så det blir jobb hela dagen lång! Fast ska inte klaga, är ju många som alltid jobbar heldagar. Och det är ju inte direkt ansträngande, med tanke på att vi inte kan göra så mycket mer än att ta det lugnt. Det värsta med att vara hemma en hel dag är dock att jag är hungrig precis hela tiden, det enda jag kan tänka på är mat och äta. Yay. Tar med en bild från helgen också, så kanske det blir liiite roligare.

Dålig med stort D

Idag borde jag egentligen inte skriva något alls här, sprider bara dåliga vibrationer. Men känner att jag måste skriva av mig lite.
Idag har varit en riktigt dålig dag. Startade hur dåligt som helst, fortsatte ännu sämre och det allra värsta under dagen var när jag åkte iväg för att försöka få tag i en bikini. Det finns nästan inget jag hatar så stark som att pröva bikini. Död åt det. Att det ska behöva vara så förbannat svårt, bad tom om hjälp. Men inte hittade jag någon i alla fall. Och jag som så gärna vill ha en ny och fin bikini till Californien. Jag blir så less.
Har inget bra att säga om denna dagen. Eller jo föresten, i skolan idag så hade en kille från Peru med sig choklad och delade ut till alla jätte snällt och givetvis jätte gott! Haha han är nog i kanske 40 års åldern och roligast av alla! Jaja, efter en jätte bra helg så kan man ju inte få en lika bra start på veckan, så är det ju bara.

Hoppas eran dag var bra :)

Härlig söndag

Idag har varit en fantastisk härlig dag. Började med ett Body Pump pass, sedan gick jag till Friendship Heights och mötte upp Ellen, Amanda, Cornelia och Felicia. Vi satt och käkade frozen youghurt gick även och kollade i lite affärer. Efter detta joinade även Simone och vi åkte in till Dupont Circle för middag och tillsist så gick vi till The mall, hade med oss en filt (som var en gardin haha), bara satte oss där och hade det allmänt mysigt. När vi satt där så kände jag för första gången att jag nog gillar DC lite grann trots allt! Var verkligen ett perfekt avslut på denna helgen. :)









St Patrick's Day in Georgetown

Efter att jag slutat jobba igår bar det av till Georgetown för utgång. Hade förväntat mig massa folk på gator och överallt(pga St Patrick's Day), men så var inte fallet. Det var ungefär lika mycket folk ute som vanligt, så antagligen så är detta en överdriven högtid som de flesta andra eller så var vi helt enkelt på fel ställe. Visst hade de flesta någon form av grönt på sig, men mycket mer än så var det inte. Det var dock trevligt ändå! :)





HAPPY ST PATRICK'S DAY

Låter bilderna tala för sig själva. Härlig dag. Massa grönklädda människor. Röd i fejan. Nu jobb tack och hej. Önskar jag befann mig i Bullarn på 100-årskalas.











Smulpaj & mys

Some wise words someone said to me today.

Never just hope, you have to work for it too. Work and hope at the same time, then you'll have progress.

Favoriter just nu




Paket!

Kolla vad som kom till mig på posten idag! Av snälla och omtänksamma Renee m. familj :), tack tack tack! Så otroligt snällt. Blir så glad :)

 

West & school

Love my new west. Next up school.

Svettigt

Att ge sig ut och springa i denna värmen var väl inte det härligaste jag har varit med om, men men! Idag har Ellen och Simone varit här en sväng och solat, spelade lite fotboll också. Eller ja, klockan. Och som alltid på våren blir jag så himla sugen på att börja spela igen. Det senaste har jag också saknat att spela pingis också trots att jag knappt hållt i ett rack sedan jag slutade, 08 eller 09 tror jag det var. Saknar att hålla på med någon sport helt enkelt! Ridningen såklart mest av allt, längtar till jag kommer hem och får känna en häst jobba under mig, längtar efter att få känna den där känslan efter ett perfekt ridpass. P.s har nästan ingen mascara kvar, svetten har tvättat bort den, fräscht! D.s

 

värme

Idag och igår är typ de första nätterna jag har kunnat somna utan att ligga under två filtar och halvfrysa. I början av vintern lovade de här i huset att dem skulle fixa värmen i mitt rum, mycket snack osånt.. Så ytterligare en bra sak med de underbara vädret, varmt på rummet!
Dagen idag har egentligen inte varit mycket för världen, det bästa var skypning <3. Sedan har det varit jobb och lite träning. Hoppas eran dag har varit alla tiders.

Lovely

Och jag som tyckte det var galet varmt igår..

Idag är det ingen vanlig dag

För idag är det världens bästa Farfars födelsedag! <3

Skin skin som den sol du är

Har man fullt i trädgårdsarbetare på baksidan, så får man hitta på en egen lösning för att kunna sola. Dock försvinner solen snart helt från framsidan och min balkong :(.

FÖR VÄSTKUSTENS TJEJER ÄR DET BÄSTA SOM FINNS.













Jag gillar värmen

12 mars

Precis haft lyxen att få lite gitarrlektion över skype, inte alla som kan få det minsann! Men har man en grym vän som kallas Kickan, så är även det möjligt. Helst av allt skulle jag nu vilja gå ut på baksidan och lägga mig och sola lite, men där är det en massa trädgårdsarbetare. Jobbigt läge. Senare idag är det jobb och sist men inte minst skola. Hoppas ni alla har en bra dag!

11 mars

Efter ritten begav jag mig in till Dupont circle för middag med Dennis, mycket trevligt! :) Det var jätte mysigt där, har aldrig varit där på dagen tidigare. Kommer definitivt åka dit snart igen. Har varit underbart väder hela dagen också. Puss på det. Sedan avslutades kvällen på starbucks med Simone. :)

Och juste, när jag var och red så gosade jag med en Holger-katt, fast i typ 3 ggr mindre format.

 

 

P.s vi har ställt om klockan, så är bara fem timmar efter er nu

 

Uteritt

Ni vet jag skrev för ett tag sedan att jag "bokat in något nästa söndag som jag var jätte glad för". Denna söndagen var idag och vet ni vad jag har gjort? Jag har ridit! Behöver knappast säga något mer än ett ord, underbart.
Saknar att rida så mycket att det gör ont.



Min häst :)

NO SHOES

Tyvärr har jag inte alls många bilder från gårdagen, jätte tråkigt! Börjar nästan skratta när jag tänker på kvällen, allt hände verkligen och det var så galet roligt! Puss på det.



Dancing with no shoes is the new in.



Födelsedag

Idag är det världens bästa Kickans 20årsdag! Så världens största grattis till henne. <3

Slö

Hade egentligen tänkt köra ett body pump pass idag. Men Simones soffa och bakfylla är typ världens sämsta kombo om man vill få någonting gjort. Så som ni nog listat ut kom jag aldrig iväg på det där passet. Men med gårdagens smink och bra musik tar jag mig en promenad istället. Bättre än inget.

Crazy friday

Igår blev galet och jätte bra. Efter en del disskusioner hit och dit om vi skulle gå eller ta taxi till  metro, så blev det tillslut gå. Vilket visade sig inte vara lika jobbigt som jag föreställt mig. Men efter detta började problemen, de bygger om metron. Känns seriöst som att dem har gjort det med våran linje sedan vi kom hit! I alla fall, fick byta till buss, gå på metro igen, gick på en metro som var "no passangers", fick sitta still i en evighet, byta igen för att tillslut komma fram. Allt som allt tog denna lilla turen ca 2 timmar, yay. Väl framme så var det massa folk överallt, det spelades musik från diverse ställen och gatan vi var på verkade vara riktigt bra. Så visade det sig även vara. Först gick vi in på en klubb, körde några tequlias, tog av oss skorna (haha) och dansade som bara den. Insåg dock efter ett tag att det i princip bara var vi och svarta människor, inget fel med det men musiken spelades därefter såklart. Insåg också att det visst var en jamacia club vi var på haha. Gick vidare till nästa ställe, efter lite tjöt fick vi komma in. Pga att dem var påväg att stänga. Här gick vi ner till ett stort dansgolv dock nästan inga folk kvar, eftersom att det snart skulle stängas. Men vi tog av oss skorna igen och körde järnet så att säga. Galet roligt var det. Tillslut slängde dem mer eller mindre ut oss, alla ställen i DC stänger kl 3. Segt, i självaste huvudstaden lixom. Metron hade vid denna tid slutat gå, så det var taxi som gällde hem. Kunde inte få av mig mina strumpbyxor när jag kom hem, hade lyckats skrapa upp knät och nu satt strumpbyxorna fast där. Härligt. Har dock precis lyckas dra av dem och nu sitter jag och väntar på att Simone ska vakna. Ha en fin kväll.

J & S



Jeanette

Kolla vad jag fick på posten idag! Av min gamla gymnasielärare, Jeanette. Eller egentligen hade jag inte ens henne i något utan hon var min mentor. Hon hjälpte mig massor när skolan var som värst, utan henne hade jag nog hoppat av i tvåan. Men jag kämpade mig igenom det och mycket tack vare henne! En gång sa hon även en sak till mig som jag aldrig glömmer "det kommer till dig när du är redo för det". Mycket bra ord. Så himla snällt av henne att skicka till mig! :)

Fredag

Precis skypat färdigt med mamma, blev visst skype i nästan tre timmar! Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar tills dem kommer hit. Kommer bli helt fantastiskt!
Ikväll blir det utgång med Simone, blir säkert jätte roligt. Men först 4 timmars jobb.

Outside my window today

SAE

Kvällen avslutades på bästa starbucks med Simone, Amanda och Ellen. Trevligt trevligt.

 

gone baby gone

Idag har jag suttit ute i solen en stund och försökt få lite färg på min likbleka kropp. Fast någon färg fick jag ju såklart inte. Men gött var det. Även idag är det ca 20 grader och sol, dock blåser det som bara den.

Mitt körkort är fortfarande spårlöst borta. Det är så förbannat konstigt. Jag vet att det låg i bilen även Ellen såg det i bilen när vi körde till gymmet. Sen när jag åkte hem så tänker jag alltid "vad behöver jag ha med mig in" "nyckeln och mobilen", sen så lämnar jag alltid körkortet och plånboken kvar i bilen. Och plånboken har jag ju, men inte körkortet. Jag har vänt upp och ner på alla ställen jag var igår, kollat hela bilen och överallt. Men det är borta. Fattar inte? Önskar mamma var här så hade hon säkert hittat det direkt haha.. Fast jag vet inte asså, för jag känner verkligen att jag har kollat precis överallt! Tokig blir jag.

Mer aupair bloggar

Om ni vill läsa fler aupair bloggar! :)
Funderat jätte länge på om aupairbloggar ska sitta ihop eller inte, kommer inte fram till vad jag tycker ser bäst ut. Vad tror ni?

Amanda - http://amandaanderssoon.blogg.se/
Cornelia -
http://cornessa.blogg.se/
Ellen - http://ellenhedvall.blogg.se/
Emma - http://emmajb.blogg.se/
Lina - http://linajoelsson.blogg.se/
Malin - http://mauwii.blogg.se/
Simone - http://salvar.blogg.se/

Råttor och vampyrer

Onsdagskvällar = skola. Vet ni hur många råttor vi såg mellan bilen och skolan? SEX, hela sex råttor med deras äckliga långa svansar. Jag och Ellen låter ungefär såhär: iiiieee åååååå sååååg du!?! SPRING! haha lite kul ändå. En kille sa till oss "WOW did you see that bigass rat?" mysigt. Hatar råttor, svansarna är förjävliga rent ut sagt.
Annars då? Imorgon ska det bli fint väder igen så då planerar jag att vara ute lite i alla fall (lär inte kunna hålla mig bora från vampire diares..men jag måstemåstemåste!). Påtal om vamyrer, mitt körkort har försvunnit på ett väldigt mystiskt sätt. Tar alltid ut det i bilen på morgonen och tar sedan in det igen på kvällen när jobbdagen är slut. Helt plötsligt idag låg inte körkortet i bilen längre och jag är helt säker på att jag inte har tagit in det. Jag har kollat precis överallt där jag har varit, kollat i bilen, alla fickor överallt. Men det är puts väck. Öppnade passagerardörren (där det låg i sätet) en gång under dagen, men tycker man borde märkt om det skulle ha åkt ut? Åkte dessutom tillbaka till stället där jag öppnade dörren och kollade, men utan någon framgång. Jag hoppas verkligen att det på något vis kommer fram imorgon. Kanske en vampyr har tagit det! haha.

Addict

20 grader varmt och strålane sol. Har jag varit utomhus? Nej det har jag inte. Jag är helt fast i vampire diaries, kan inte sluta titta. Så galet bra är det, måste säga igen att jag kan inte förstå att jag inte har kollat på det tidigare! Ni vet på måndagar och onsdagar så har jag ju en liten paus mellan alla körningar, idag åkte jag inte och sov eller gick till gymmet. Idag åkte jag hem och kollade på Vampire Diares. Nämnde jag att jag är fast?

Men jag har faktikst gjort lite bra idag också, skypat med fina där hemma. kärlek

words

Let the music be your extacy
Anyone can do anything for 20 seconds
It's your choice make it count

Påskmust

Idag blev det Ikea en stund med Simone. Köttbullar och mos blev det givetvis till lunch. Och detta på bilden fick jag med mig hem. TACK IKEA FÖR PÅSKMUSTEN.

 

Ludd

Måndag. En vanlig måndag i mars. Inget speciellt alls har skett denna dagen. Jobbat och varit i skolan ungefär. Varje gång vi ska åka till skolan känner jag "åååneej jag orkar inte detta idag", men varje gång vi är där så ändrar jag mig för vi skrattar alltid en massa. För våran lärare är så himla skön, haha skrattar nästan här för mig själv bara jag tänker på honom. Så skolan är trots "skolångesten" ganska rolig pga honom.
Sitter och funderar på vad tusan jag ska göra när jag kommer hem. Vad vill jag egentligen? Vem är jag? Massor med frågetecken utan några svar. Det är jobbigt.
Att jag om en månad befinner mig i californien känns sjukt.
En aningens luddig inlägg, men så får det bli ibland.
Godmorgon på er och godnatt på mig, KRAM



SALVAR.BLOGG.SE (var tvungen att klippa bort lite he he.. så hennes logga försvann då :()

Snö? Wtf

Skulle aldrig ha nämnt något om sommar eller så. För nu snöar det minsann!

Summer

Blue

Dip dye?

Vad tycker ni om "Dip Died" hår? Jag kan inte bestämma mig, tycker olika varje dag. Ibland blir jag galet sugen.









Alla bilder är från google.

Breakfast

Börjar dagen på bästa möjliga sätt med världens bästa frukost och en bok. Har lånat boken av Ellen, egentligen är det inte "min typ" av bok. Men har bara hört massa bra om den, så jag har höga förväntningar. Återkommer när jag läst ut den. Efter detta blir det gymmet en sväng sedan ska jag antigen åka och shoppa eller så går jag hem och sover. Lutar åt det sistnämnda, då jag har sovit väldigt dåligt i veckan och känner inte att jag har sovit ikapp de missade timmarna i Chicago. Haha.

inte en dag utan tankarna hos dig.

This is war

När man inte ens får ett tack eller "hur har det gått", då känner man sig sådär lagom glad.
När jag hade slutat igår gick jag som sagt till gymmet, sedan blev det starbucks med Ellen. Hem till henne en sväng och efter det middag på Vapiano. Testade en ny sallad, Strawberry and Spinach salad. Låter ju inte alls gott, men det var huuur gott som helst! Helt klart en ny favorit. Till sist blev det bio med Ellen, Simone och Sara. Vi såg på "This is war", mycket rolig film.


Lördag

Natten gick bra. Nu står jag och gör french toast som jag aldrig har gjort i hela mitt liv. Inte för att det är speciellt avancerat, men något kan säkert gå fel. Det är jag säker på. Får väl vänta och se helt enkelt. Jobbar ju som sagt till 1-2, efter det ska jag till gymmet. Har inte varit där på två dagar nu och i onsdags blev det inte mycket heller, så får köttttta idag. haha. Kommer nog inte ens orka. Resten av kvällen har jag ingen aning om alls vad det kan bli.
Hoppas ni har en bra dag. :)

Världens fulsötaste katt?

Blixtar och dunder

Inte nog med att man hör massa konstiga ljud i huset när man är "ensam", nu har det börjat åska också! Ber till Gud att inte barnen vaknar. Pingu hälsar.

Lång dag

Nu är min fjortontimmars långa arbetsdag äntligen över. Eller ja, har ju fortfarande ansvaret. Men behöver ju lixom inte göra så mycket när barnen sover. Så nu är det jag soffan, vampire diaries, steka bananer, varm mjölk & mandlar. Halleluja.

(lika äckligt som stekta bananer låter, lika gott är det)

24

Precis varit och badat och måste säga det att jag dör nästan så snygg badvakten var. Det hör inte till vanligheterna här borta att se så snygga killar, fattar inte var dem finns? Eller, på badhuset tydligen! Jaja, 24 timmar kvar!

Underbart

Jag blir trött av att tänka på helgen. Kommer jobba från klockan 7 imorgon bitti tills 1-2 på lördag eftermiddag. Galet länge. Usch, börjar nästan gråta när jag tänker på det. haha. Jaja, inte mycket att göra åt. Kommer nog klara igenom mig det också. Tänka framåt tänka framåt tänka framåt.

Solsol

Nu har jag precis bokat en sak som jag ska göra nästa söndag jätte, jätte glad för det är jag! :)
Idag är det underbart väder igen, så sitter för tillfället bakom huset och smälter med datan i knät. Tyvärr kan jag inte sitta här länge till då den äldsta killen bara har hlav dag idag. Vilket jag inte visste tidigare, det är så himla härligt med bra framförhållning!

I alla fall, såhär glad känner jag mig. hihi

Äntligen, hejdå februari

Äntligen fick jag kryssa över sista februari!! Februari har varit en fruktansvärt seg månad, usch. Men nu är den över! Kolla bara så mycket jag har att se framemot i mars och april!! Låt nu tiden gå fort. Om ni inte minns, så är det som så att jag ringar in de dagar då det händer något kul. :)

Skottdagen

Vet ni vad? Dagen blev inte mycket intressantare än vad den hade varit senast jag skrev. Jobbat såklart och sedan skola som alltid på onsdagar. Föresten, en sak. När jag var på gymmet förut så var det någon som la av världens äggfis. Jag kan inte med ord förklara hur illa den stank, jag var på riktigt nästan tvungen att gå därifrån. Tror det var en äldre dam som var bredvid mig, hon såg lite förlägen ut. Och nu kom jag på en annan sak också, när jag kom hem från skolan så såg jag en opposum vandra i trägårn. Inte det mysigaste jag har sett. Googla det. Haha fast hur intressant var detta egentligen med fisar och opposum?
RSS 2.0