Amerika suck

Idag har jag varit hos doktorn för första gången här i USA. Har haft problem med mina ögon en längre tid. I alla fall hos doktorn gick det rätt bra, det jag har runt ögonen såg ut som en allergisk reaktion tyckte hon. Men eftersom att jag varken har snorig näsa eller att det kliar inuti ögonen så sa hon att det var väldigt konstigt. Hon rabblade upp en rad olika saker vad för allergier det skulle kunna bero på eller saker jag gjort. Men inget stämde..och detta har jag haft nu i drygt en månad utan att det blivit bättre. Tillslut så fick jag i alla fall en lapp om en salva jag skulle smörja på i 5-10 dagar och blir det inte bättre då så ska jag gå till en hudspecialist. Skönt tänkte jag och kände mig glad över att jag äntligen tog tag i problemet. Så åker jag till ett pharmacy för att hämta ut salvan, fick fylla i lite lappar osånt. Sen skulle jag komma tillbaka efter 20 min, vilket jag gjorde då visade det sig att min försäkring inte gällde. Så jag skulle behöva betala 90 dollar för den där dumma salvan!!!! Sa då att jag skulle vänta lite och frågade om dem visste om det fanns något ställe där dem tog försäkringen, de visste dem inte. Jag hoppas dem bara sa så för att de ville jag skulle köpa hos dem ist, så ska kolla runt ikväll någonstans om det finns något annat ställe. För jag tänker banneimig inte spendera halva lönen på en salva!

Varje steg, varje andetag.

You gotta find that inner strenght

Ikväll gjorde jag det stora misstaget att gå till Meadowbrooks stables. Mycket, mycket jobbigt.

Lunchtime

HAPPY BIRTHDAY <3

Idag är det världens bästa Isabelles födelsedag. Önskar jag kunde fira med dig, saknar dig som bara den <3. PUSS





SUNOOOOOO

En liten fågel viskade i mitt öra att våran katt Sune där hemma lever rövare. Det tycker jag inte riktigt om, vill ju ha honom hel när jag kommer hem. Har aldrig i hela mitt liv stött på en så knäpp men ändå smart katt som honom. Han har minst sagt personlighet, en speciell sådan dock.







Woop wopp

Nu har jag lite sådär bloggtorka igen. Så tråkigt, vill ju skriva. I alla fall, tidigare idag så skypade jag med mina kusiner, jätte roligt :). Det blev lite prat på luftfuktigheten, hur många procent det är. Jag hade ingen aning, men kollade upp det och idag ligger den nästan hela tiden på ca 85%. Så tänk er, 85% luftfuktighet, 30 grader varmt och vindstilla. Himla härligt..eller?

Tyckte att denna bilden passade väldigt bra in :)

Pics from today

Sunday

Har haft en riktigt bra dag, full rulle har det varit. Det gillar jag, en massa!
Först så åkte jag och Ellen till tysons corner, ett megastort shoppingcentrum. Var där ett bra tag, timmarna bara sprang iväg. Sedan så åkte vi till Ikea och åt köttbullar, muuummms. Till sist så blev det pickning på The mall med ett gäng andra svenska tjejer. Pickninken blev dock inte långvarig då det plötsligt började regna, blixtra och dundra haha.
Imorgon är det röd dag här, Memorial Day som tydligen är liknande våran Alla helgona. Detta betyder i alla fall att jag är ledig imorgon, himla skönt! Har dock inget planerat för dagen, så får se vad jag hittar på :).









Mors dag

Stort Grattis på Mors dag till världens bästa mamma<3
Önskar jag var hemma så att jag kunde ge dig en stooor kram, saknar dig.
Men nu är det inte långt tills vi ses, längtar. Hoppas din dag blir jätte bra och hoppas du har köpt en present David!! ;)

Älskar dig, bästa mamma.

Music is my boyfriend

Check it out: I'm not sorry for party rockin'

Och glöm inte denna: musicccc.blogg.se

Doppa tårna i vattnet, hajarna kommer

Vet ni vad jag har fått gjort idag?!?!?! Jag har fått doppa tårna i vattnet, så himla härligt!
Jag, Ellen och Linnea åkte till Great Falls park. Där Potomac river rinner, så hittade vi detta lilla stället, satte oss där och hade picknink. Himla mysigt, bortsett från värmen. Det är helt sjukt vad det är varmt, eller värmen är inte problemet. Det är den förbannade fuktigheten, det räcker nästan att man är ute i max fem minuter så är man totalt genomsvettig. Det är jätte jobbigt faktiskt, kommer fortfarande vara likblek när jag kommer hem, för ute kan man ju knappt andas usch haha.. Det var några som badade som ni ser, men det är massa skyltar osånt att man inte får det pga av strömmar osv, det är tydligen en hel del drukningsolyckor där varje år. I alla fall så kom det en kanot (poliskanot?) och sa till dem att dem inte fick bada. Tråkigt, jag satt nästan där och dagdrömmde om att få doppa mig. Men fick ju i alla fall doppat tårna :D.









Nu taggar jag jobb, whooooho

Majfest? Nooooooo :(

Buhu. Idag är det Majfesten hemma i bullarn. Roligaste festen på hela året. Och här sitter jag på andra sidan jorden. Får helt enkelt se framemot 2013 istället, haha. Tycker lite synd om mig ändå, sitta här och jobba när alla andra är där. But, 2013 it is!! Allså åh nej, känner mig ganska så mycket depp faktiskt. Jätte stor förfest, massa folk, sol, musik, festen allt är så himla bra, vill också vara med ju. JAJA.

Slänger in en bild från förfesten som var för två år sedan.


Bio

Igår kväll blev det bio med bästa Jule (tysken ni vet), vi såg på What to expect, when you're expecting. En såndär lättsam rolig film :).

 

Promenad

Förut idag när jag tog en promenad så såg jag först den här söta ekorren, det kryllar av ekorrar här. Men dem är så skygga så jag har aldrig fått en bild som inte varit suddig. Sedan kom jag bakom detta ekipaget, vet inte vem som var störst, hunden kanske? Jaja, dem var ju i alla fall ute och motionerade!

Hej och hå ett och två

Har som sagt världens bloggtorka, som ni nog också har märkt. Dagen idag har varit väldigt ointressant må jag säga, bortsett från skype med Charlotte, Mamma och Pappa + Farfar. Hur har eran dag varit?

Jag satt och kollade igenom lite gamla bilder, så i brist på annat så får ni också en sådan. Dör lite.



Ja, det var maskerad haha.

Dagen

1. Såhär fint väder har vi haft idag. Värt att nämnas är också att jag hade vindrutetorkarna på det snabbaste..
2. Himla god fruktsallad till lunch med Ellen och Simone.
3. Tacomys med Simone och sedan film hemma hos henne tillsammans med Ellen, Amanda, Cornelia & Emma.

Tjoho

Jag har världens bloggtorka, det finns ingenting alls jag kan komma på att skriva om. Himla tråkigt! Kan ju berätta att de senaste två dagarna har det regnat och varit allmänt grått här och sådant väder ska det tydligen vara hela veckan. Alltså verkar det lite som att vi har ombytta roller vad jag har förstått. Gött för er :)

Lite sol och bad hade ikke suttit fel!

yesbox

När jag kommer hem ska det bli så otroligt skönt att

* Kunna ha kompisar över
* Lyssna på hög musik i högtalare, inte bara i hörlurar
* Ha egen bil, kunna köra vart jag vill när jag vill
* Kunna gå runt i huset överallt närsomhelst
* Inte känna sig ivägen
* Kunna komma och gå som jag vill
* Kunna komma hem när jag vill

För att nämna några :)



Vatten vatten vatten

Det har varit jätte fint väder här både idag och igår, utan att vara allt för fuktigt. Så man har faktiskt kunnat vistas ute. Men fy bubblan vad jag saknar att bara kunna gå ner till sjön eller åka till havet, blir nästan tokig! Ska aldrig bosätta mig någonstans utan närhet till vatten, punkt och slut.

Lördag

Starbuckss

Denna torsdagskväll avslutades på starbucks med dessa braiga tjejor. Ser inte jätte mycket framemot morgondagen då båda värdföräldrarna är bortresta, vilket innebär att jag är ensam med barnen från morgon till kväll. Eller ja, inte när dem är i skolan såklart, men resten av dagen. Vet heller inte ännu om jag också jobbar lördagkväll, först trodde jag det eftersom att jag alltid gör det, sedan verkade det som att de inte behövde mig, men nu verkar det ha ändrats igen. Får väl se helt enkelt.

WOW

Innan jag kom hit så drack jag varken te eller kaffe, det var varm choklad för hela slanten. Men efter alla starbucks besök, så har jag vågat utöka mina smaklökar. Började som sagt med varm choklad sedan har det sakta men säkert gått mer och mer mot kaffe hållet. Och nu kan jag faktiskt dricka helt svart kaffe och jag tycker det är gott dessutom! Helst har jag lite mjölk i, men finns inte det så går det tro det eller ej bra ändå. Te då? Jag har aldrig gillat te. Men har jag en tesked honung i så tycker jag att det är jätte gott och jag som inte ens gillar honung ju? Så tänka sig att jag dricker grönt te (+honung) och kaffe (+mjölk), oj vad vuxen jag har blivit va!!!

Bowling

Ikväll blev det bowling tillsammans med Simone och Josefine. Väldans trevligt. Det är så skönt att hitta på något sånt där på vardagarna, det ger i alla fall mig mer energi :).

Himla goa tjejer detta ska ni veta, så puss på dem.




Gargamel

Inatt drömde jag en mardröm. Jag drömde att jag red min älskade Gagge, vi galopperade upp för en backe som vi alltid brukar göra. Men i slowmotion så gled jag sakta, sakta längre bak och tillslut ramlade jag av. Jag såg då honom galoppera iväg, över backen och han försvann från mig och jag kunde inget göra. Jag vaknade upp helt svettig och av tårar. Jag älskar den hästen så att det gör ont, han är underbar med världens största personlighet. Nu är det som tur var inte så långt kvar tills jag får träffa honom igen, men jag vet inte för hur lång tid. Jag vet inte om jag gör rätt, allt känns som en stor dimma och allt känns bara fel.

MUSICCCC.BLOGG.SE

Ni som är intresserade av musik bör defnitivt kolla in denna grymma bloggen!

http://musicccc.blogg.se/

MY LOVE

I miss him, so so much.

Bildbomb från NYC























Utgång, frukostmys, svenskt lösgodis, central park mys = Himla bra helg i New York

Mamma

Idag är det mors dag i usa. Så sänder massa kärlek till mammo <3

New York

Jag har det helt fantastiskt bra här i bästa New York, får ångest när jag tänker på att detta är bland de sista gångerna jag kommer vara här på kanske väldigt lång tid. Sedan jag åkte hit i augusti har jag hunnit med att vara här sex gånger och det är inte så att jag tröttnar utan tvärtom. För varje gång jag kommer hit blir jag lite mer förälskad i staden. Säger det igen, någon gång ska jag bo här. Bo här i världens bästa stad :)

.(...

Jag åker till New York imorgon, så uppdateringen här kommer nog inte vara den bästa. Största anledningen till att vi åker dit är för att festa, men ikväll blev jag av med mitt falsklegg. Så för tillfället hatar jag mitt liv. Punkt och slut :(

tjosan

Även denna kväll avslutades himla bra tillsammans med Jule på starbucks. Dessvärre har jag inte samma härlighetskänsla som igår. Detta beror på att jag imorgon ska agera mormor. Ja ni läste rätt. Imorgon är det far och morföräldrar dag på den yngsta killens skola. Häromdagen frågade min värdmamma om jag kunde tänka mig gå på det, för att det inte finns någon annan som kunde. Och det är ju inte precis så att man kan säga nej till sådant när man är aupair. I alla fall, så hände diverse saker som jag trodde skulle resultera i att jag inte skulle behöva komma. Fram tills ikväll trodde jag det, för självklart ska det fixas och donas med dessa saker. Kan ju säga som så att jag ser inte framemot att spendera mina lediga timmar imorgon som mormor på killens skola. Men men. Detta är ett typsikt tillfälle då jag inte älskar mitt liv härborta. haha..

 

Punkt

Nyss hemkommen från en jätte mysig kväll med Simone och Josefine. Vid tillfällen som detta älskar jag mitt liv härborta. Att jag om enbart två månader ska åka hem skrämmer mig och stressar upp mig sjukt mycket.
I brist på annat får ni en molnbild från flyget till Miami haha.

Karmalita Happy Harvey



Det kommer aldrig sluta göra ont. Att jag inte fanns där för honom när han behövde mig som mest kommer plåga mig hela livet.

Tisdag

Denna kväll spenderades hos Simone med lite vin, vindruvor, ost, kex och Mary kay party. Himla trevlig tisdag :).

fuck tickets

Jag blir galen. Som ni ju vet så fick jag parkeringsböter för 12 dagar sedan. Och om man inte betalar inom 15 så ökar bötern med $20. Jag skickade in en check samma dag som jag fick bötern, men pengarna har fortfarande inte dragits från mitt konto. Så både idag och igår har jag försökt ringa och höra hur det går egentligen. Men har fått sitta i kö i över en halvtimme utan att ha kommit någon vart. Alltså har jag inte fått prata med någon, börjar känna mig ganska stressad över detta. Vill ju inte behöva betala $20 extra! Man kan även betala över internet (fattade inte det från början, trodde bara man kunde skicka check eller åka dit, himla dumt!), men vågar inte göra det i fall dem tar dubbelt då. Åh blir så trött, alltid ska det vara något.

Mån

Kvällen avslutades tillsammans med Simone, Ellen och Cornelia och med lite froyo vaklart!

Hit och dit

Väldigt ofta ligger jag och funderar på hur mitt liv skulle ha sett ut om jag inte hade tappat hästintresset där i några år. Helt annorlunda än det jag har nu, det är nog ett som är säkert i alla fall. Tänker på när jag fick Gagge, 27 juli 2007. Tänk om jag hade haft mitt intresse på topp där, inte bara ridit ut i två-tre år. Saker hade sett så himla annorlunda ut och tänk om jag inte hade haft så otroligt mycket problem med att lasta honom från början. Som sagt så var det nästan bara uteritter, precis vad han inte behövde. Men precis hur mycket mitt intresse "orkade med". Jag är otroligt glad att jag fick tillbaka intresset samtidigt som jag är otrolig ledsen att det tog så lång tid för mig att hitta tillbaka till det.
Hade jag aldrig tappat det så hade jag förmodligen gått på hästgymnasium, då hade jag satsat helhjärtat på Gagge ända från start. Men så blev det inte. Som sagt, jag är otroligt glad att jag fick tillbaka det. Så jag hann med att få uppleva den här underbara hästen, få känna och se framsteg. Lära känna en helt fantasisk individ. Jag älskar honom så himla mycket. Vet inte vart jag vill komma.

Bilder från en av de allra första träningarna jag skulle göra med honom, minns att jag var dö nervös som alltid. Som man även kan se på bilden haha.



Enbart för att han är så himla söt

Lördagkväll

Det finns nästan ingenting jag ogillar så mycket som att jobba varje lördagskväll. (förutom en gång i månaden). Med handen på hjärtat så tror jag faktiskt inte att det är en endaste lördagskväll som jag inte har missat något. Gå ut och äta, se på bio, festa, filmmys, resor osvosv. Det är så jävla tråkigt rent ut sagt. Om det är någon av er som vill åka som aupair, se till att ni inte behöver jobba helger. Man missar massor!!

Instagram

Godmorgon!
Ville bara meddela att även jag nu har skaffat instagram, så om ni vill följa mig där heter jag jhansssson.
Puss

Hej

Picnic at the treehouse!

Fredag

Ingen feber idag, himla skönt! Dock heldag med jobb, kan säga som så att idioter finns det gott om. Tycker synd om min värdfamilj. Till kvällen var det egentligen tänk utgång, men blir nog lugnt. Ville ikke få feber igen. Hejdo.

Backyardigans

Inte mycket vampire diaries här inte, här kör vi backyardigans för fullt. Woho

Sjuuukeer

Idag är första dagen sedan jag kom hit som jag vaknat upp och känt mig sjuk, kan ni fatta det? Jag har mer eller mindre varit frisk i åtta månader, trots att jag jobbar med barn, trots att alla familjemedlemmar här tom har gått på antibiotika! Fattar inte hur jag kunnat hålla mig frisk haha. I alla fall, tyckte nästan det skulle bli lite skönt att få bädda ner mig och se på vampire diaries hela dagen. Men ikke då är den yngsta ungen sjuk såklart, vilket betyder att jag får jobba hela dagen. Inte så ansträngande dock men ändå. Och visst är det konstigt att när man får reda på att man inte behöver gå till skolan, så blir man genast mycket friskare...hmm.

Lunch och kaffe

Efter en trevlig lunch på Montgomery med Simone och Josefin sitter jag nu på Starbucks och sörplar på mitt kaffe. De andra började jobba tidigare än mig, så hade inget bättre för mig. Annars händer det inte allt för mycket här borta, body pump ikväll typ haha. P.s hoppas inte ni misstolkade mitt tidigare inlägg, jag längtar ihjäl mig efter att få komma hem och krama om er alla!!

1 Maj

Nu har jag gjort min sista "nedräkning". Det är verkligen med blandade känslor. Jag har det senaste börjat inse att jag faktiskt älskar USA. Jag trivs bra med min vardag, mina vänner. Det enda jag inte kommer tycka är jobbigt att lämna är just själva jobbet, familjen kommer vara jobbigt självklart. Men inte att sluta jobbet som aupair. Och ja, som sagt. Älskar verkligen USA, fantastiskt land egentligen. Usch, jag har alltid haft mycket problem med beslutsångest. Snurrar i huvudet på mig, har jag verkligen gjort rätt nu? Kommer detta bli bra? Hade det varit bättre om jag gjorde på något annat sätt? Osv, osv. Men jag tror och hoppas att allt kommer kännas 100% rätt så fort jag sätter min fot på landvetter. Sen så är det även jobbigt med hemresan då jag har saker jag måste bearbeta och ta mig igenom, känslor som jag försökt stänga av här borta. Men när jag kommer hem så kommer verkligheten att komma ikapp mig och det kommer bli fruktansvärt jobbigt. Det är även en del viktiga beslut jag måste ta. Ett framförallt. Ett som jag tänkt på i månader nu. Hela tiden har det kommit tillbaka till samma svar, men det svaret känns så fel i hjärtat. Det riktigt skär in. Har även nyligen talat om för personer det bl.a berör och det kändes rent ut sagt förjävligt att skriva ner orden. Även fast jag någonstans långt bak i huvudet vet att det är det bästa.

 

 

Lite filmer också





Lyssna på 1.20 på den nedan <3




Lyssna vid 2.10 på den nedan <3







Vet mycket väl att min kamera har typ sämsta ljudupptagningen någonsin. Men what toooo do about that.

P.s CAPS vann ikväll. Kunde ju inte ha blivit en bättre valborgsmässoafton!

TOTALLY AWESOME

Åh. Nu känner jag mig som den lyckligaste tjejen på jorden igen. Den där lycklighetskänslan som bara kan infinna sig efter en grym konsert. Nickelback var sjuka. Så himla grymt bra! Åhhhhh! UNDERBART. Imorse hade jag ingen aning om att jag skulle på konsert, nu är jag precis hemkommen från den största inomhuskonserten jag någonsin vart på. Hur bra!? Och för endast 30 dollar. Dessutom var Bush ett av förbanden, fick se Glycerine live!! Galet nice. Spontanitet (haha?) måste väl ändå vara bland det bästa som finns?
Godnatt från en lycklig tjej på andra sidan jorden.







RSS 2.0