:)

Förlåt för dålig uppdatering idag igen, men har inte hunnit. Först skola, sen hem och iväg på träning.
Gick riktigt bra idag med, han är duktig min lilla pojk :).

Har precis gjort klart våran läxa, som var att ha gjort något med nån bild i photoshop.. haha försökte iaf. Har gjort håret ljusare, tänderna vitare och ändrat på ögonfärgen. Kanske inte syns så mkt, men lite är det iaf (y).

Före



efter


hahahaha så jävla fult

3 dagar

God morgon på er, börjar elva idag :). Väldans skönt :).
Jag läängtar till helgen..bara 3 dagar kvar, man kan ju hoppas på det går fort i alla fall. Måste greja med någon bild i photoshop till sin i morgon som läxa också, haha får se hur det blir!

Nej ska ta o käka lite frukost nu hörrni, vi hörs :)

LOVE


I'm coming up only to show you wrong

090929

Förlåt för dålig uppdatering!! Men igår kväll så åkte jag till Isabelle istället och sov där. Var ute på en härlig promenad och såg på fast and the furious 4, äntligen! Sen har det ju vart skola hela dagen, hem till Isabelle och sen till friskis för ett spinning pass :). O nu sitter jag här, tänte ta o gå till en kompis en sväng :).

Vi hörs.

tjo

hejhejhej
Kom ganska nyss hem från torp, var där med Pernilla :). Köpte inget speciellt, typ mat och pärlor.
Vet inte riktigt vad som händer i kväll blir väl rätt lugnt tror jag, så får jag väl ta en titt på idol med :).

Har ni haft en bra dag :)?

skola

Sitter i skolan o har svenska nu, inte roligt alls..dock så är det ju hantverk sen vilket är mer än dubbelt så tråkigt.

JAG VILL HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM.

ogilla

Kom in till lägenheten för en liten stund sen, känns så himla segt att man har 5 hela skoldagar kvar tills nästa helg. varav 6 timmar och 45 min hantverk, kan bara ogillas.



Saknar.

yesterday

Some pictures from yesterday.

Förberedelse..


Ölspel eller ngt :)









haha syns inte på bilden, men mina naglar lyste som fan i det dära neonljuset.




Orkar inte lägga upp mer bilder nu.

åååå

God morgon på er, som vanligt så vaknar jag tidigt när jag har druckit kvällen innan och det suger..inte alltid så kul o vakna vid 7 då. Men men.

Det var ju först överaskning och det lyckades, dom blev allt överraskade :)! Senare så var det allmänt o vem som helst fick komma, och det kom mycket folk..o som vanligt så är det folk som ska börja slåss!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD ÄR PROBLEMET? Seriöst, börja slåss inne vid massa folk, saker gick sönder, blod på golvet m.m. och varför är det alltid en person som är inblandad varje gång det är bråk??
Sen fick man höra att någon tjej var medvetslös och att ambulansen var påväg. Det var kul innan allt detta, men så spåra det ur som fan..

Lägger nog kanske in bilder lite senare.

Lördag

God morgon :)
Härligt med helg, eller hur? Måste egentligen rida, men det blåser som bara den och han blir näst intill omöjlig då. Så får väl se om det lungar sig lite senare.

Ikväll blir det i alla fall överaskningsfest för tre som har fyllt 18, är rätt så säker på att ingen av dom läser bloggen så därför kan jag skriva det..
Ska ni göra något roligt idag?

Puss

23/9

Nu kommer lite bilder från i onsdags :)









not today

Tog med mig datorn hem idag och givetvis så glömde jag usbsladden inne i lägenheten, så några bilder blir det inte idag. Möjligen i morgon :).

HAHA igår så blev vi typ inlåsta på kampenhof..vi gick in för att gå på toa..och när vi ska ut, så öppnar sig helt enkelt inte dörrarna. Det var allt annat än roligt då, men nu är det kul :D. O till slut så kom vi iaf ut.

Jajja, väldigt skönt med en ledig dag idag i alla fall. Ska nog ta mig en liten promenad så hörs vi i morgon :)

:)

Hej på er
Hade en helt okej kväll igår, vart i alla fall roligt hos Kicki innan. Meen som vanligt när jag har druckit så kan jag inte sova länge, kan iofs aldrig det..men nu är det är värre än vanligt. Fast kan ju bero på vissa jävla nyggarbetare också.

Kommer nog bilder senare :)

Puss

<3

Sitter här och lyssnar på musik, så kom jag att tänka på att jag faktiskt har sett många av min favoritband live,

MY CHEMICAL ROMANCE<3
BULLET FOR MY VALENTINE<3
VOLBEAT<3
DISTURBED<3
SOILWORK<3
DEAD BY APRIL<3
ALL THAT REMAINS<3

Billy Talent
Avril Lavinge
In Flames
Slipknot
Marylin Manson
The sounds

m.fl

Pier Pressure 07<3
Metaltown 08<3
Metaltown 09<3

My Chemical Romance live var det bästa jag någonsin gjort.

Skulle göra vad som helst för en biljjet till Green day 11 oktober..

inte helt okej nej.

Ligger just nu på en madrass i min egna lägenhet :s..skulle flytta in min säng förut lite närmare väggen..vilket slutade med att jag kännde att ett ben var väldans löst, det slutade med att jag tappade sängen på mitt finger. Aj som fan. Och nu har jag insett att alla ben är lite lösa så vågar inte ligga i den. Känns inte okej.

Sen så är det ju en byggställning utanför, som det är massa plast runt eller ja.. och det blåser ju utav bara den nu, så så himla lätt att somna är det inte heller. Men men får väl försöka I guess.

GODNATT

svettigt

Kom precis hem från ett spinningpass, fy tusan vad jag blev svettig! Haha första gången jag gjorde det, men inte sista. Känns i alla fall bra efteråt :).
Ikväll blir det väl inget speciellt, ska väl bara se på idol oså :)

Puss

Godnatt

Kicki har precis varit här, såg på Ladder 49. Usch vad den är hemsk, kom ju självklart en del tårar denna gången med.

I morgon blir det skola, sen Isabelle o sen spinning haha! Får se hur det går.

Men ska sova nu, godnatt på er :*

Once when I was little



Har inget kul att skriva alls, så får bli en låt bara.

090921

Stannade hemma från skolan idag, hade så jävla ont i magen i morse. Börjar iofs bli bättre nu. Var iaf en bra dag att vara sjuk på slipper ju hantverken! Jag vet helt seriöst inte om jag pallar att gå ca 2 år till, börjar nästan fundera på om det är värt att byta och gå om ett år. För jag har ångest över att gå till skolan.

Nog om det. Jag vet själv hur tråkigt det är att läsa bloggar utan bilder, men som sagt så är ju min dator på lagning. Så använder skoldatan och har nästan inga bilder här, men får väl börja lägga in så att det blir lite roligare.

Puss

090920

Hej, tänkte det var dags att uppdatera nu.

Igår kväll blev det först filmtittande, Grebbestad, Hunnebo. Inget speciellt att skriva från kvällen dock, är så tråkigt när man inte har några bilder heller. O idag har jag inte gjort mycket alls tagit det lungt bara, och nu blir det som vanligt såhär på kvällen lite OC :)

Puss

Sthlm Horse Show

När jag kom hem från lägenheten igår, så hade jag fått ett brev. Det var vanligt handskrivet, men när jag öppnade det så stod det "Grattis till din vinst". Jag blev helt paff, hade lixom inte varit med i någon tävling eller så. I alla fall så öppnade jag pappret, och i där läg det två biljjeter till Sthlm Horse Show :o! Tydlingen så hade jag blivit slumpmässigt utvald, p.g.a att jag annonserade på ett ställe. Snacka om tur :D!!

Fredag <3

FREEEDAG! Äntligen säger jag, slipper min skitskola i två dagar. Ni anar inte hur mycket jag längtar till studenten, det finns inte ord. Meeen, det är ju ett bra tag kvar tyvärr, typ 2 år. Vilket känns allt annat än okej.

I alla fall, har dubbeltimme i hälsopedagogik och dubbeltimme i arbetsmiljö och säkerhet, tråkigt? Oja.

Sitter föresten och kollar på Kisse på The voice, undra hur många gånger hon har grejat med sitt hår..

Pussss

kaaaakor

Hej :)
Fick precis ett litet sms från min vän Kicki, det stod ungefär såhär Du kan komma upp nu snart så kan vi se på idol, jag har kakor :D. Haha hon lockar mig med kakor!

Nej men skulle egentligen gått och fikat, men så blev det inte. Så nu ska jag kila mig 15 trappsteg upp, plinga på hos hon och slå mig ner i hennes goa soffa :).

En gammal bild från typ januari, på kicki, mig o Anna :)

090917

Hitills har min dag sett ut såhär;
Gå till skolan, ha en timmes lektion i photoshop, gå hem, duscha osv, buss till skolan, skolkort, gå hem.
Interessant va? Nej inte direkt. Men jag är i varje fall stolt att jag har gått 3 gånger idag :P, så har typ gått 1h 50 min idag (y).

Skolkortet blev skitfult som alla andra år.

NU:

090916

Vart och tränat med Gagge, gick riktigt bra :). Han börjar allt bli duktig min lilla pojk :).

Kan inte sova så tänka att jag lika bra kunde uppdatera lite, har ju vart dåligt med det under dagen.
I alla fall i morgon så slutar jag kl 09.30 har alltså bara en lektin,  och så har vi skolkort kl 13.10..vad tänker dom med lixom?

Ajja, ska väl förska sova nu PUSS

Psychosocial

phvärde

Sitter i skolan o pratar om phvärde på schampo och balsam hit och dit..jag fattar inget alls.
Direkt kul är det inte heller..

PUSS

Don't stop Believing

God morgon på er :)

Har inget interessant att skriva, så jag tar o lägger in en fin låt istället :)

:D

:D! Att jag inte tänkte på det innan, eftersom att jag redan har spotify på min andra data, så var det ju bara att logga in och ladda ner till den här med :D. Och har ju alla spellistor o allt, lovely. haha jag vet att jag är trög som inte fatttde det innan, men nu är det löst iaf :D

ogilla

Okej, det här är inte min dag

- Ska överföra allt från min data till en extern, råkar dra ut sladden när ca halva tiden har gått, så att det tog dubbelt så lång tid. Vilket var jävligt länge, med tanke på att jag la över alla filmer, bilder, musik..

- Elgiganten ringer och säger att min mobil inte går att laga och att jag inte har någon försökring = NO MOBILE..

- Blir av med datan i förmodligen ca en månad = måste ha den jävla mac skoldatan.

- Har inte spotify på denna datorn, så om nån vet var man kan få invites så vore det snällt..

inte puss på detta.

Söndag

Hade en väldigt tråkig Lördagskväll igår, var bara hemma o gick och la mig tidigt = 7 missade samtal och 12 olästa sms i morse.


Idag kommer Frida en sväng, så ska vi rida en tur och sen blir det in till Uddevalla igen. buhu kommer ha hela kvällen där inne utan dator..eftersom att mamma ska lämna in den imorgon. Men men inte mycket att göra åt.

Puss på er

:)

Lördag

God morgon på er :), visst är det underbart med helg?

Var på kalas i Kungälv igår, hos min kusin som fyllde 9 år. Så det var därför det var så dåligt med uppdatering.
A juste var inne o kollade vad vi skulle göra med min data, den har typ spruckit i kanten..så jag vågar inte ens lägga ihop den. Aa och så måste vi skicka in den till Tyskland igen!! Även fast det var deras fel att den har gått sönder, så jag kommer vara utan den i typ 4 veckor :(. OGILLA starkt. Har dock kvar den än så länge, måste ju lägga in alla bilder, musik osv på den interna datorn.

Hörs kanske senare.

Puss

090911

God morgon, var ju hemma igår en stund så åkte upp o löshoppade Gagge och Amazing. Första gången som jag löshoppade Gagge och andra gången för Amazing, o vilka duktiga hästar jag har :)! Kommer nog upp filmer senare.

I alla fall, när jag skulle åka tillbaka till lägenheten igår kväll så skulle jag byta buss på torp. Tror ni att det kom någon buss? Nej utan där sitter jag o fryser ihjäl, fick ringa till mamma så hon kunde kolla om det gick någon annan där ifrån. Som tur var så gjorde det det, dock en halvtimme senare..aa och sen fick jag vänta på kampenhof, så det tog 45 min längre än vad det skulle. Jag gillar inte västtrafik.

Nej ska ta o göra mig lite frukost, sen blir det skoooooooolaaaaann..

Föresten så bestämde jag mig för att följa med till fjällen igår, så nu är jag såhär glad:

(y)



<3

hahahaha

God morgon på er :)
Ska åka hem en stund idag, ska rida o fixa lite saker.
Kollade ni på idol igår eller? Om ni inte gjorde det så bara måste ni kolla på detta här http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1195351&selId=1.924474&currPage=0
:D. så jävla kuul!!

spotify

Ligger o lyssnar på musik på spotify, halvsover..så kommer den jävla reklamen! Fyfan höll på att dö, trodde att det var någon som stod precis bredvid mig och pratade :(.

hatahatahata reklam

fjällen

Då vart det bara två dagar kvar nu då, ja ligar't.
O har bara en lektion i morgon 08.30 - 09.30, photoshop. Känns ganska segt att gå till skolan för det iofs..men men.

Och jag måste bestämma mig tills imorrn om jag ska med till idre eller hemsedal, blir nog att jag åker med :D. Fast det är bara det att nästan alla andra är 18 ;o.

bjuder på en oldie, kollade igenom gammla bilder hahahah det är fan underhållande! Denna är från 07. Snacka om ful hohoho.


Denna är också från 07 tror jag, hahaha kolla min fingrar..


07 ja, skulle inte sagt nej till det håret igen iaf.

åh

FAN! Jag missade kl 09.09 090909 :(.......då skulle man ju önskat sig nåt.

Ajja ska väl snart se till o få på mig kläder och börja dra mig åt skolan.

pusss

090909

Känns inte helt okej när man börjar elva, och blir väckt av byggarbetare tio i sju. Bara så ni vet det.

Har idrott först idag, ingen aning om vad vi ska göra. Sen Hantverk, ska sminka idag med, fast jag tror att vi skulle lägga fokusen på ögon mest. Tråkigt, ja.

Därför tänker jag mig tillbaka och lägger in en bild från en av dom roligaste helgerna i somras, Sunne.

New divide



Tror fan att jag aldrig kommer tröttna på denna låten.

bad

förlåt för dålig uppdatering igen! Men har i princip inte haft tid förens nu.

Skolan började med svenska, typ skrev referat och lånade en bok.
Hantverk - Sminkade, salongen är typ halvklar nu iaf.
Idrott - Orientering, fick typ sämst tid men vi tog i alla fall alla kontroller ;).

Sen åkte jag till Isabelle ut till aa "friskis o svettis" för att kolla på gymmet oså, börjar nog till veckan förhoppningsvis :).
Seen blev det hem till henne, o sen till Tobbe och se på film :). Såg på Stomp the yard.

Me and el isabelle

Run this town


Bra låt, ja.

Har precis vart uppe hos kick en sväng, hon bor ca 8 trappsteg ifrån mig :D.
Bara satt o snackade o såg på Färjan haha jag diggar det programet!!

Höstfesten :)

Lite bilder från i Lördags










sorry

Förlåt för dålig uppdatering!! Men hade verkligen ingen ork igår, kommer nog lägga upp lite bilder senare efter skolan ist tror jag.

Sitter i alla fall i skolan nu, har svenska typ pratar om hur man gör referat..suger.
Och går lång dag idag också, fyfan.

puss

lyckad kväll

Hejhejhej
Hade skit kul igår, var verkligen en lyckad kväll =). Tänkte lägga upp lite bilder sen senare ikväll, när jag har kommit in till lägenheten o min egen data igen.
Hoppas att ni hade en lika bra lördagsnatt som jag :)

Puss på er

höstfesten

Hejhej!
Idag är det höstfesten :D, ska bli jäkligt kul! Förra året hade jag grymt kul, en av mina närmsta kompisar fick åka ambulans, några andra kompisar bråka osv.. men det fick inte jag reda på förens dagen efter. Kan ju undra vad jag höll på med, fyfan hade sånt dåligt samvete på söndagen. Men på lördag natten hade jag det grymt ;).

haha puss på er

music

Sitter här o lyssnar på massa filmmusik, like it :). Blir en lung kväll idag, tagga inför imorrn :D. Då jävlar !!

sug

Sitter i skolan och har arbetsmiljö och säkerhet, det SUGER! Håller på och skriver om hur vi tycker en bra arbetsmiljö är, hur tråkigt är inte det på en skala?

aja.. lääääängtar till 15.25

alone

Sitter hos Isabelle alldeles själv nu, hon gick till sin praktik för ett litet tag sen. Jag börjar inte fören 09.45, så jag sitter här o kikar på the voice :).
Har hälsopedagogik och arbetsmiljö idag, vilket suger som fan båda ämnena..och självklart så är båda dubbeltimme, men jag ska nog överleva.

Puss

rubrik

Sitter hemma hos Isabelle nu, hon tar sig en dusch o jag sitter här. I alla fall så käka vi först pizza, sen gick vi för att hämta en väska i ösregnet..sen köpa godis, hem till mig, se ice age, bussen, hem till isabelle. Min kväll de, än så länge.

hörs senare eller i morrn :).

btw ice age var GRYM :D

yay

Ska till Isabelle en sväng nu, blir nog till att käka pizza :)! Sen så ska vi upp till mig igen och se på Ice age, äntligen :D

Me and Isabelleeee

ooh

Är han het eller? Svar: Ja som fan.

pearl

Slutade ju skolan redan vid 9.30 idag, jäkligt gött :).
Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men men kommer väl på något så småningom här.
Hade i alla fall tänkt att åka till torp lite senare för att köpa mer pälor så jag kan göra mer armband :).
Hitills har jag gjort dessa:

Jag vet dom ser typ helt snea ut, speciellt det rosa, men aa det har bara vridit sig.

Hörs senare puss

Toast ftw

HAHA han här var så rolig i Grekland typ "Do you want some toast" ? Verkligen diggar hans tatuering ;)

Gargamel

Kom ganska nyss till Uddevalla har vart iväg o tränad med gagge, som vanligt så ramlade jag av..känns som om jag gör det jämt nu. Han var lite velig i början, men det sista gick super bra, hoppade fint o allt :).




Börjar halv 9 i morrn och slutar halv 10, känns inte helt fel :)

Puss

mm

Står och smörjer in mig, tänker på att jag har flåt mycket, speciellt på axlarna..tänker på att jag vill vara i Grekland..kommer ut från toan, vilken låt tror ni inte kommer på MTV då?



ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå, 16 aug - 23 aug 2009 var den bästa veckan i mitt liv. Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday, Friday, Saturday,Saturday to Sunday PARTY EVERY DAY. så såg veckan ut.








Vill egentligen lägga upp 1000 bilder till men..

gone

Börjar elva idag, härligt :)! Meeeen så är det ju så att man inte kan sova längre när dessa byggarbetare börjar borra o greja 5 i 7.

Min tattoo är nästan helt borta nu, buhu. Får änna åka tillbaka till Laganas o göra en ny (a)...önsketänkande.

Ruta ett

Blev ingen som kom o kollade, fick höra att han tydligen är en "riktig hästhandlare" så vi ringde o sa att hon redan var såld. Hon i Arboga ville ju så gärna ha henne, bestämde oss för att det nog skulle gå, eftersom att hon verkade så himla bra. Men så ringer mamma upp och då ville tydligen inte hennes man att dom skulle köpa häst..men hon skulle försöka övertala honom. Så tillbaka på ruta ett igen.

Funderar på att gå o lägga mig (!) är egentligen inte så trött, men finns fan inget att göra här i uddevalla.
MÅSTE BÖRJA GYMMA SNART. Påminning (?) till mig själv bara.

Puss

rubrik

Är hemma i Bullaren nu, väntar på att dom ska komma o kolla. Har ringt ytterligare 3 stycken, och en har i princip redan bestämmt sig för att köpa henne om inte dom som kommer nu vill ha henne. Dock så bodde hon i Arboga..känns lite långt men..

Ajja får väl se hur det går, sen blir det in till den lilla lägenheten igen.

Ha det gött hej.

:(

Hände något som jag inte hade räknat med, det ringde någon redan igår kväll på hästen.. han kommer o tittar på henne idag..
RSS 2.0