Valpisarna

Lite valpupdate också :)
 
 
 
 
 
 

Gaggeman

Egentligen hade jag tänkt att lägga in Gagges vila i Januari, när jag är i fjällen. Men han blev inte riden på ca 5 dagrar, sedan kom denna förbannade isgatan. Det är ju lixom isgata överallt på vägen och riktigt hård skare på gärderna, så då kom jag fram till att det blir bättre att lägga vilan nu istället när det ändå är så dåligt ridväglag. Så hoppas vi på att det är super bra i januari ;). Kommer nog börja sätta igång honom om någon vecka eller så, så att han får drygt 2 veckors vila.
 

:)

De senaste dagarna har varit väldans bra må jag säga.
I fredags var det som sagt en galet rolig hemmafest hos Kickan, i lördags var det ju SHM vilket ju var helt sjukt bra som ni vet. I måndags var det julafton och jag hade en väldigt bra sådan med nära och kära. I tisdags var det ettårs kalas och utgång i Uddevalla vilket blev väldigt lyckat hade verkligen jätte kul. På lördag blir det stor fest igen, med över 200 inbjudna och på måndag ja då är det ju nyår :).
 
Har tyvärr inga bilder från några av fest tillfällena (stavas det så?), men lite andra bilder har jag i vart fall. Och idag fyller min lille söta kusin Måns hela ett år gammal!!
 
20 år gammal, men gosedjuren måste vara määää
 
 
 
Julafton :)
 
 
Ettårs kalas :)
 
Kram
 

SHM

Ord kan absolut inte beskriva vilken grym helg jag har haft! Fredagens fest blev galen och himla lyckad! Oslo på lördagen med Swedish House Mafia behöver jag väl knappast skriva något om. SÅ SJUKT JÄKLA GRYMT var det, utan tvekan en av de bästa konserterna jag varit på. Tänk er en enda stor hel galen fest, åh herregud vad bra vi hade det. Vill göra det om och om igen. Världens bästa födelsedagspresent, tack igen mor o far!! <3

17/12-12

Idag har stjärnan lyst extra starkt till dig farmor. <3

<3

 
 
 
MMM äta hund är gott.
 
 

Music is magic

NEW NEW NEW.
Började tycka att min gamla playlist med närmare 1200 låtar helt enkelt innehöll för många låtar. Så gjorde en ny, men kommer självklart inte radera min gamla. Inte en endaste låt, varje låt som finns där har jag ju någon gång tyckt varit bra och nästan varje låt har man någon speciell anknytning till. Det vore ju hemskt att radera det. Tog de nyaste inlagda låtarna i min nya bara, here it is: Pure Magic :)
 

One week and one day.

 
 
RSS 2.0