First Day in Miami

Resan till Miami började ca kl 2am, då vi skulle ta oss från hotellet i Bethesta till flygplatsen. Kan ju säga som så att det var en aningens aning segt att stå upp, men upp kom vi och shuttlen kom tillslut och hämtade oss ca 45 min försent. På flygplatsen var vi ganska så väldigt övertrötta, speciellt jag och Anna tror jag.



Flygresan gick bra och vi landade i Miami vid 9 tiden, hämtade våra väskor och ordnade med taxi. Den taxigubben som körde oss var inte den gladaste människan jag träffat haha. Men vi kom fram till hotellet och till underbar sol och värme. Vi kunde inte checka in direkt när vi kom dit, så det abslout första vi gjorde var att tränga in oss på toa, byta till shorts och bikni och sedan gick vi raka vägen till stranden, den underbara stranden.








Vi var dessvärre inte så jätte smarta, vi alla kände att det riktigt brände på oss men ingen ville gå därifrån för att köpa solkräm. Vilket resulterade att vi blev "The red people" som Anna sa haha. Men lika glada var vi för det och när det började bli dags för middag så gick vi och åt, TADA pizza!



Sedan gick vi och inhandlade gott att dricka för kvällen, tog oss en nap, gjorde oss i ordning och sist men inte minst utgång i Miami! Tog tyvärr nästan inga bilder från denna kvällen.


När kvällen började närma sig sitt slut, så gick vi och köpte pizza..gick till stranden och satte oss där. Vilket vi nästa dag insåg att man tydligen inte fick haha. Vi såg även detta "Wish Tree" och skrev lappar och satte dit.


Insåg redan här att jag började bli förälskad i ytterligare en stad.

MIAMI INK

Kan börja med att berätta en otroligt häftig sak från Miami. Jag antar att de flesta av er vet vad miami ink är? I alla fall så bodde vi på samma gata som studion, så första kvällen gick vi förbi där tog kort osv. Drömde lite om att vi skulle få tatuera oss där, men det var nog egentligen ingen som trodde riktigt på det. MEN, på lördagen gick vi dit återigen när det var öppet, för att få kunna ta kort där inne osv. Och vet ni, ut kom det fyra tjejer med fyra nya tatueringar!! Det var så otroligt jäkla grymt, att se allt det som man har sett på tv så många gånger! Och det var verkligen som på tv, helt plötslig skulle några av dem bara ut och "ramla med en cykel", självaste Yoji tog våra bestälningar! Aaa kan inte fatta att jag faktiskt har pratat med en kändis! Darren gjorde både Anna och Kickans tatueringar, lite avundsjuk på det haha! Dör nästan, haha åååh. En dröm som jag aldrig trodde skulle gå i uppfyllelse har nu gjort det :D
Ni som inte vet vad Miami Ink är, googla det ;).









Jag gjorde som ni ser en fjäder bakom örat, som symboliserar att vara ung och fri som en fågel. Vilket jag känner mig som och den känslan älskar jag. Jag är jätte, jätte nöjd med den :).

Hatar att säga hejdå

Säga hejdå blev tom jobbigare än vad jag hade räknat med. Det känns verkligen inte bra att jag inte kommer få träffa dem på sex månader, usch. Hör ni hur långt det låter? Jag har ju inte ens varit här sålänge.
Vi har haft så otorligt roligt ihop dessa dagarna, så många härliga skratt. Och nu ska jag vara utan det i sex hela månader. Det är tur att jag har så mycket saker att se framemot, som kanske kan göra att tiden går i alla fall lite snabbare.


Bästa

Att ha sovit en si sådär elva timmar sen i torsdags har tagit ut sin rätt. Men fy tusan vilken underbar weekend i Miami, den hade verkligen allt! Bland det absolut roligaste jag någonsin varit med om! Så ni kan räkna med en hel del text och massa bilder de kommande dagarna. Just nu sitter jag tillsammans med tjejerna på flygplatsen och bävar inför att säga hejdå igen.

Tjenna

 

 

I luften

Just nu sitter vi på flyget, ganska häftigt ändå att man kan ha internet uppe i luften, tycker ni inte det? Kan ju säga som så att det var ett gäng övertrötta tjejer på flygplatsen haha! Nu är det nog mer bara trötta, vi ska landa om ca en timme tror jag, vilket känns helt galet. Jag i Miami? Stämmer det verkligen?

Miami

Woho nu sitter vi på hotellet och väntar på shuttlen som ska ta oss till flygplatsen, sedan MIAMI!!!!

Turista i DC

Idag har vi vart inne i DC och kollat på lite saker och ting. Men jag var tvungen att lämna dem tidigare pga av jobb, känns inte bra att inte vara med dem hela tiden! Måste säga det igen, PUSS PÅ ATT DEM ÄR HÄR HOS MIG!

Några goa bilder





Anna & Kicki i USA

Hej!
Nu har vi kommit fram till USA och de har redan gatt tva dagar. Flygresan gick bra (faktiskt mkt battre an kickans....) vi klarade av att forklara vad kaviar ar, det ni! Det var sa roligt att antligen fa traffa jossan igen :) man fick fjarilar i magen och det kanns fortafarande ovarkligt. Nu ska strax till starbucks och sedaan ta metron till DC och se pa vita huset. Inatt ska vi till flygplatsen igen for att aka till MIAMI! Och tro det eller ej men vi bor pa samma gata som miami ink! Pa sondag sa bar det tyvarr av hemat igen men vi far njuta av dagarna vi har nu. Jossan ar varldens basta! <3 Pusspuss

Terrorist-Kickan säger hejdå

Detta är mitt sista inlägg i bloggen, för det har nu blivit dags att tacka för mig som gästblogggare.
Jag tror aldrig att jag varit med om en vecka som flugit förbi så här fort, det känns som att någon har mixtrat med tiden, för den har verkligen gått för fort! Men det finns fortfarande mycket att se fram emot, nu ska vi in till DC, och inatt bär det iväg till värmen i Miami!
Jag börjar nästan känna mig som hemma här, och vill verkligen inte åka härifrån. Fy fan, jag vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer att bli att åka hem till Sverige och lämna Jossan. Det känns faktiskt som att det kommer bli ett jobbigare avsked än när hon åkte i somras..
Det har i alla fall varit en grymt rolig tid i USA. New York och NHL till exempel, det var grymt haftigt, och gud vad det ska bli roligt i Miami!
Men nu ska jag, Kicki och Anna ta svangen om Starbucks innan vi moter upp Jossan for att aka ivag till DC!

Fantastiskt, helt enkelt

Jag fick sluta cirka en timme tidigare än väntat igår så jag och Kickan hade tid att gå till hotellet och vänta in de andra två. Medans vi satt där och vänta på dem så steg min puls mer och mer och när jag såg den blåa supershuttle bilen så tror jag att min puls var uppe i max haha och så började jag skaka! Snacka om glädje! Och ut ur bilen kom dem, mina fina vänner! Som jag saknat dem. Hann tyvärr inte träffa dem en lång stund innan det var dags för mig att Kickan att gå mot hockeyn, men jag sov hos dem under natten. Fantastiskt bra.
Sen idag har vi först shoppat lite, sedan åkte vi till great falls, fikade och hade det allmänt mysigt! Sen var det jobb för min del och nu ikväll så var vi ute och åt, efter det gick vi raka vägen tillbaka till hotellet och där har jag skrattat så att jag gråtit floder. Haha underbara människor. Kan inte fatta att jag har dem här hos mig nu! Det är ju helt fantastiskt!











Inatt blir första natten på en vecka som jag sover själv, känns allt annat än okej. Som tur är har jag i alla fall pingu!



Det var någon som kommenterat och undrat i ett gammalt inlägg vart Amazing hamnade när vi sålde henne och hon såldes till Emma Lilliebjelke. Så hon är fortfarande kvar runt omkring hemma, vilket jag är jätte glad för. För hon kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe, det är även samma ställe som Gagge är på nu :).

NHL

Igår var det ju som sagt NHL. Asså, ja. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det för det var så sjukt häftigt! Det var verkligen en sån otroligt grym känsla! Första perioden var lite sisådär, men både andra och tredje var sjukt spännande det var sååååååå grymt!! Washington vann dessutom med 5-3! GALET HÄFTIGT må jag säga haha.. känner mig lite töntig nu, men aa galet var det. Tänk er känslan när en fullsatt sådan stor arena står och hoppar o skriker, mäktigt!










KAJ

Ikväll blir det NHL med Kickan, vilket jag ser otroligt mycket framemot! Kommer nog bli helt fantastiskt skulle jag vilja säga.
Idag kommer även Anna och Kicki hit!!!! Herregud, kan inte fatta det! Kommer bli så himla bra!

Anna och jag har känt varandra i princip hela livet och Kicki och jag lärde känna varandra på högstadiet.
Vi tre var otroligt tajta ett tag och kallade oss för KAJ, haha! Så här kommer lite bilder från den tiden ;).







Anna :)


Kicki :)


TÄNK ATT JAG SKA FÅ TRÄFFA DESSA FANTASTISKA BRUDAR IDAAAAAAAAG

Karmalita Happy Harvey

Den senaste tiden har jag ansträngt mig för att undvika att tänka på det som skedde i oktober och jag har lyckats bra med att inte tänka på det. För jag är tillbaka på ruta ett, för mig så har det inte hänt. Förnekelse. Det är en sanning som jag inte vill vetas vid och jag är så otroligt långt borta från saker där hemma nu. Så det är svårt att relatera och faktiskt inse vad som har hänt. Oktober och November var månader som jag förstod vad som hade hänt, December och Januari är som sagt tillbaka till ruta ett. Det har inte hänt, det får helt enkelt inte ha hänt.
Ikväll var vi hos Simone och såg på filmen "Water for elephants", en mening ur den filmen "Jag stannar hos honom, det håller honom lugn" och där brast det. Jag önskar jag aldrig sett filmen. Vill inte skriva detta heller, men måste få det ur mig. Den meningen, den gick rakt in i hjärtat. "Det håller honom lugn". Det var precis vad jag inte kunde göra för Happy. För jag fanns inte där, jag svek honom.

Terrorist-Kickan i New York

WOW! Hittar inget bättre ord för den underbara staden, New York. Det var verkligen grymt, det kändes som att vandra omkring mitt i en film, superhäftigt, och jag kommer absolut åka dit igen. Att gå omkring på New Yorks gator med bästa Jossan och ta en morgonkaffe, det är inget man gör varje dag. Man kände sig nästan lite som en kändis faktiskt.
Det var dock kallt som fan, skinnjacka och converse kanske inte är de smartaste plaggen att spendera en hel dag med minusgrader i men..och att vi dessutom trampade i en stor vattenpöl gjorde väl kanske inte saken bättre. Men det var ändå helt magiskt att gå omkring där, kan tänka mig att jag såg uut som en typiskt turist där jag gick och glodde upp och fascinerades utav alla skyskrapor, haha.
En stor eloge till Jossan som hittade så bra i den stora staden, hur hon visste precis vart vi skulle gå för att komma till alla ställen är fortfarande en gåta för mig, jag som är helt utan lokalsinne. Jag fick verkligen en guidad tur i New York, där hon hade panerat att visa alla grymma ställen. Så Tack Josefin för en underbar dag! <3

New York love

New York var lika underbart som alltid om än en anningens kallt (läs fruktansvärt kallt).
Vi åkte upp i Empire, strosade runt i Central Park, kollade runt på times square, var på grand central station, åt på fridays och plötsligt så var dagen över. Jag kände mig som en liten gudie, det var faktiskt roligt haha. Kanske är resegudie jag ska bli? Nej, tror inte det. Som sagt så var det lika bra som alltid och jag tror att ytterligare en människa har förälskat sig i staden. För hon ville i alla fall inte åka därifrån :).







Vi har det bra, vi här fram i bussen

 

These streets will make me feel brand new

Vi kom iväg lite sent från huset men inte allra värst. De riktiga problemen började när vi kom fram till metron, glada och ovetande gick vi på rulltrappan som skulle ta oss till metron och värmen. Men där i trappan mötte vi två arbetare som sa " ni vet väl att metron inte öppnat än"? Jag svarade "ja", var helt säker på att han menade att tågen bara inte börjat gå. Fast så var det dessvärre inte, hela Metro stationen var stängd med galler och lås, jag som var helt säker på att den öppnade klockan 5..(arbetarna måste trott vi var dumma i huvudet som åkte ner till ett galler) hann få lite småpanik, då det bara var en timme tills bussen gick. Vi fick helt enkelt åka upp igen, försökte få tag i en taxi men den första gubben vi fråga sa bara åt oss att fråga några andra bilar där chaufförerna låg och sov!? Jävla gubbe, blev så arg! Kör man taxi så ska man väl ändå tacka och ta emot kunder, eller? Tillslut fick vi i alla fall tag i en annan, han började köra och då slog det mig att jag inte hade någon aning om vart vi skulle, så några tankar om kidnappning hann flyga genom huvudet. Men fram kom vi och nu sitter vi på bussen mot New York, längtar efter att få visa kickan staden som ligger mig närmast om hjärtat. Få känna pulsen gå upp lite när man ser skylinen och få känna sig " Young, wild and free" medans man strosar runt på gatorna.

Bilder som utlovat











t

Terrorist-Kickan del 2

..Jag hade som sagt precis tagit emot lappen som pass-gubben hade skrivit ett A på, och var nu på väg för att hämta ut resväskan. På väg dit mötte jag en vakt som gick runt med en knark hund, som naturligtvis började nosa som fan på mig när jag gick förbi. Men eftersom jag var så förkyld och hade världens lock, så hörde jag inte att vakten ropade åt mig att stanna. Hon trodde väl att jag försökte smita, för när jag väl reagerade kom hon springandes med hunden och såg skitsur ut. Hunden började gnälla, så jag blev tvungen att tömma väskan där mitt i gången. Efter en stunds masande om mina gamla honungsmackor (som tydligen luktade knark) fick jag äntligen packa ihop ryggsäcken och gå vidare. När jag väl fått tag i resväskan pustade jag ut och började gå emot utgången, nu var det bara ett hinder kvar innan jag skulle få komma iväg ifrån den där jävla flygplatsen. Jag lämnade fram pappret med A:et på och väntade på att jag skulle bli förbisläppt. Då skriker han plötsligt till de andra vakterna, "WE GOT AN A, WE GOT AN A!!". Sedan blev jag ivägdragen med väskor och allt bakom en provisoriskt upphängd presenning. Jag fick ställa mig i en lång kö, som väntade på ännu en passkontroll där man skulle lämna fram alla väskor..igen. Alltså, hela kön bestod av skumma utlänningar..och jag..När jag tillslut kom fram ficka jag göra om hela proceduren igen. Lämna fram pass, svara på konstiga frågor, skanna ALLA väskor, igen. Allt det där, bara för ett äpple! Vad fan trodde de egentligen, att jag skulle bomba vita huset med ett äpple!? Amerikaner... Men nu är jag i alla fall här, och jag har många underbara dagar framför mig. Imorgon t.ex, då ska vi till New York, Wohoo :D!



Idag tog vi metron in till DC, fint, men kallt som fan ;P

Älskade starbucks

Sen frukost på starbucks med bästa kickan.

 

Good morning from simones källare

Godmorgon på er! Ligger just nu i Simons soffa och är grinig på mig själv som aldrig kan sova länge. Jaja, igår blev det i alla fall utgång här i DC, började med lite förfest i Simons källare (vet inte om jag berättat det men vi hänger mer eller mindre alltid i hennes källare). Sedan kom taxin som skulle ta oss in till stan, grejen var att taxin inte ens kunde komma upp för första backen här utanför! Anledningen till detta var att det på tre jävla timmar hunnit bli helt vit ute. Trodde ett tag att gårdagsnatten skulle bli min död antingen i den sliriga taxin eller i mina sliriga klackar. Men fram kom vi tillslut och en av tjejerna som var med hade ordnat så vi skulle få komma in gratis. Så när vi kom dit fick vi gå före alla andra i kön (inte för att det var så många, men ändå) och det bästa av allt, vi alla slapp visa leg! Så inga kryss på händerna denna gång, som man annars alltid får när man är så ung som 19 i detta land. Väl inne på klubben så tog dem oss till ett bord och till detta bord kom champagne och annan gratis dricka, måste säga att jag kände mig lite som en vip faktiskt haha. Men bästa på hela kvällen var nästan taxiresan hem, haha vi hade från början en lite halvt surmulen chaufför men efter en tur med mig, kickan, Ellen och Simone så var han glad. Vi sjöng massa ABBA och roxette osv och det bästa av allt var att "listen to your heart" kom på radion! Haha då var det ett gäng glada sjungande svenska tjejer vill jag lova! Usch, nu känner jag att detta har blivit ett alldeles för långt och ointressant inlägg, speciellt eftersom att jag inte har några bilder att dela med mig av då jag skriver från telefonen. Men ni får helt enkelt ha i åtanke att jag ligger i Simons soffa hör de andra tvås tunga andetag och vill också sova.. Jaja, bilder lovas senare. Och dessutom tror jag att ni kan vänta er del två av "terrorist kickan" !!

20 Januari

Vi har det bra! Woho jag mår fruktansvärt bra just nu. Sorry, men var bara tvungen att skriva det igen.





Hon gillade den frysna yoghurten! As bra.

Terrorist-Kickan som Gästbloggare

Okej, jag har blivit utsedd till  gästbloggare denna veckan, men jag hoppas folk orkar läsa fast det är jag som skriver istället för Jossan. Kickan här allltså!

Jag har rest till USA för första gången SJÄLV, och i bilen på väg till Landvetter insåg jag att jag faktiskt aldrig ens åkt till Göteborg själv..där blev jag nervös.
Men det var superlätt att hitta, även när det var dags att mellanlanda, allt gick faktiskt superbra, över förväntan! Tills det var dags att landa i Washington...Allt började när jag skulle lämna fram passet till passgubben. Och på flyget fick man en lapp där man skulle fylla i en massa konstiga frågor (som jag naturligtvis hade fyllt i fel). Så när passgubben tog emot lappen rynkade han på ögonbrynen och började fråga om jag hade med mig frukt, och vad jag jobbade med. Jag svarade att jag hade ett äpple och att jag jobbade som målare. Han verkade tro att jag ljög om mitt yrke, så han började skriva på min lapp om vilken färg jag hade på min ryggsäck och vad jag hade för kläder etc. antagligen för att jag skule vara lätt att känna igen, sedan skrev han ett stort A rätt över hela lappen, innan jag fick tillbaka den. Jag visste inte då att  det där jävla A:et skulle få  dramatiska följder...

Nu ska jag iväg med Jossan och äta Frozen Yougurt :D Asså jag har inte fattat det riktigt än att jag är här, hos Josefin i USA <3 Heeelt grymt, och som jag har längtat, YEY :D!

Detta var det första som hände när precis innan flyget skulle lyfta ifrån Munchen =/



Bättre morgon

Kan inte bli mycket bättre än såhär. <3

ÄNTLIGEN, LYCKLIGAST I VÄRLDEN

Nu är hon äntligen här. Äntligen, äntligen, äntligen. Underbara människa! Hur har jag kunnat vara utan henne i fem månader? Jag är så otroligt lycklig just nu, så det finns nästan inte. Bäst är hon. Tänk att hon är här hos mig nu, det är ju hel grymt!



Och kolla vad massa gott jag fick av henne! (Mitt godisuppehåll har nu uppehåll ha ha)



För er som inte vet, så har jag och Kickan umgåts med samma folk sen i åttan ungefär. Men det var inte förens i sommar som vi två började umgås. Jag tackar gud för att vi åkte till P&L tillsammans, det var där vi ja vad ska man säga fann varandra haha! Sen hade vi en otroligt grym sommar ihop, sen åkte jag och nu är hon häääääär<3

Puss från världens lyckligaste tjej

Ny kamera

Idag var jag och köpte mig en ny liten rosa vän. Kan tyckas lite onödigt när jag nyss köpt en iphone som faktiskt tar riktigt bra bilder. Men va fan, jag klarar mig ju inte utan en kamera. Eller hur?
Det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv haha...ångest.

puss på den 18:e

Gott folk idag är det den 18 januari 2012. 18 januari 2012 är ett datum som jag väntat länge på. Kan inte fatta att dagen äntligen är här! Har kollat på mobilen massa gånger för att se om det verkligen stämmer och det gör det ju! När som helst nu ska Kickan landa på amerikansk mark och vi kommer återigen befinna oss i samma land.
Är sååååå glad!!

Jag har det bra mitt liv rullar på

Jag har den senaste tiden haft en bra känsla i hela kroppen.
Jag har otroligt fina vänner här borta, som lyser upp vardagen. Här träffas vi mer eller mindre varje dag, både under dagen och på kvällen. Hur ska det bli att inte få träffa dessa fina människor konstant när man kommer hem?
Jag har en massa att se framemot under våren, nu närmast såklart att Kickan, Kicki & Anna kommer. Kan inte bli annat än underbart. Jag har även börjat känna att jag trivs här borta, jag börjar gilla detta livet. Jag tror det vände efter nyår eller något, efter 4 månader helt enkelt. Det känns väldigt bra. Vet egentligen inte vad jag vill komma fram till med detta inlägget, men ja. Jag mår bra och har det bra. :)


Hurtiga tjejor

Idag var vi ute och gick jätte långt, som ni ser.

 

Sunooo

JAG VAKNADE UTAV ETT POSITIVT SMS! YAY, vilket givetvis betyder att hon kommer! Så nu känner jag mig ungefär såhär glad :). Kändes fantastiskt bra att kunna säga på skype "Vi ses imorgon" istället för "Vi hörs". Gaaalet jappjapp.



Idag har jag även skypat med Mor & Far och bästa saknade knäppa Sune. Han reagerade faktiskt när jag lockade på honom, så söt. Som jag har sagt innan så tror jag att jag håller på att bli lite knäpp av att inte kunna få umgås med djur, inte ha djur i närheten alls. Jag kan ju säga som så att jag verkligen har insett att jag aldrig kommer att leva ett liv utan djur. Punkt och slut.


Kickan

Allting har flytit på bra för mig här borta ett tag nu. Riktigt bra skulle jag vilja säga. Men tyvärr är det väl så att det flutit på lite för bra för att det skulle kunna vara sant. För idag fick jag ett sms som innehöll något bland det värsta som jag kunde få höra nu. Kickan har blivit sjuk och kan kanske inte komma. Vet inte vad jag tar mig till om hon inte kommer, känner mig bara helt tom igen. Detta får inte hända. Men jag har inte gett upp hoppet helt ännu, jag hoppas att jag imorgon istället kommer få vakna utav ett glatt och positivt sms. Fan.

Dör lite

21 årsfirande

Tänkte dela med mig utav lite bilder från gårdagen. Som förövrigt var jätte lyckad! Födelsedagsbarnet var nöjd och glad och alla vi andra också :). Dessvärre så tappade jag bort min kamera. Min älskade ökända rosa lilla kamera. Nyårsfirande i New York - Dispalyen förstörs. Födelsedagsfirande i DC - Den försvinner. Skulle väl gissa på att kameran kanske inte trivdes så himla bra med att festa i USA..vad vet jag. Ledsen är jag i alla fall, mycket ledsen. Finns bilder på kameran som jag inte hade lagt in på datorn + alla bilder från igår! Simone var dock så snäll så att jag fick bilder från hennes kamera, så här kommer några.


Jesper & Emma


Amanda & Simone


Ellen & meee




Sist men inte minst en mindre smickrande men go bild på mig och födelsedagsbarnet


Dagen efter

Bakishäng ala Simones källare

 

Hejhej

Jag trodde att jag skulle komma jätte sent till förfesten, men jag slutade mycket tidigare än vad jag räknat med. Så istället blev det så att jag får vänta på de andra som fortfarande är på cheesecake och äter haha. Alltså är jag för tillfället ganska rastlös, vilket i din tur kan resultera i en sån här ful fisk. Tack och hej!

 

Georgetown, fina Georgetown

Dagen har hitills sett ut som så att jag ju sjöng för Simone. Vi gjorde oss iordning och begav oss vidare mot Gerogetown tillsammans med Ellen och Jesper, där blev det lunch. Eller ja, lunch och lunch. För min del var det frukost, som visst var en efterätt haha. Efter detta blev det lite shopping för Simone.
Ikväll jobbar jag som vanligt men efter det blir det utgång för att fira födelsedagsbarnet!





Woho

Nu har hon fått lyssna på min skönsång! GRATTIS till världens bästa Simone <3

 

21

Godmorgon på er! Just nu ligger jag i Simones soffa och väntar på att klockan ska bli lite mer. För då ska hon få lyssna på min skönsång förstår ni. För idag är det ingen vanlig dag, idag är det Simones 21-årsdag!

Fredag

Efter att ha utfört diverse ärenden är det nu dags för promenadiiis



GLAD TJEJ HEJ

Mina vänner. Jag är just nu helt obesrkrivligt glad och lättad. Idag tog jag äntligen tag mid själv, samlade mod och tog upp en sak med min "familj" som jag har gått och grubblat på varje dag sedan den 15 oktober.
Innan jag började prata var jag så nervös så att min händer skakade. Men så började jag att prata och allt flöt på. Allt flöt på ungefär tusen gånger bättre än vad jag någonsin vågat hoppats på! Alltså fyfan! Jag sitter helt seriöst här och gråter nu är så otroligt lättad! Det som jag spenderat säker 5 timmar om dagen med att tänka på, behövs nu inte mera tänkas på alls! Kan ju tänka på massa andra saker nu istället haha! :D


Så som jag ser ut på den här bilden, lite så känner jag mig nu. Lite halvt om halvt borta, lite halvt om halvt förvånad, lite halvt om halvt störd och en massa glaaaaaad. Kan inte fatta att allt kunde bli såhär braaaaa


Torsdag

Blev visst lunch ute idag med.. Med dessa fina tjejor + emma :). Inte fake smile eller så haha?

 

6 12 & 15

Vill ni veta en annan fantastisk sak? Om ni vill det så bör ni fortsätta läsa nu.
Om mindre än en vecka, närmare bestämt 6 dagar då händer det något alldeles fantastisk må ni tro! Då kommer Kickan hit! Och om 12 dagar så kommer Anna och Kicki! Och om 15 dagar åker vi allesammans till Miami! Fy tusan så fantastiskt detta kommer bli. LÄNGTAR


Borsta gaddarna

Lite lär hon sig :)

 

YTTERLIGARE EN DAG I BILDER

Fick vara med när Ellen öpnnade sitt efterlängtade paket



Det blev lunch på panera bread igen. Varför går bilden inte att vända? Hjälp mig.




Ellen skickade en bild på viber och försökte läska mig



Jag lärde henne att det är viktigt att inte äta för mycket godis. Man måste även alltid komma ihåg att borsta tänderna.


Ingen kommentar på nästa faktiskt



Tack och hej

Tisdag

Det verkar som att det inte var så många som förstod mitt tidigare inlägg haha. Det var i alla fall menat som "bye bye" till håret, för idag var dagen som jag skulle till frisören! Men jag har inte färgat det i regnbågens alla färger, eller någon färg alls för den delen. Det ända jag gjort är att försökt bli av med det orangea and lite slingor. Det syns inte mycket, men jag är nöjd med resultatet :). Mycket mindre utav dem fula orangea nyansen nu. Vet ni vad, idag fick jag äntligen mail av stallet. Där jag var och red för att ev börja ta lektioner, kommer ni ihåg? I alla fall så hade de hittat en plats för mig nu, mitt hjärta slog lite dubbla slag när jag läste det. Men efter att ha läst klart mailet var det inga dubbla slag längre, tvärtom. Dagen dem hittat för mig, funkar inte för mig. Då det var på måndagar och fr.o.m. Februari måste jag gå i skolan på måndagar. Det känns så jävla surt rent ut sagt, blir så ledsen. Godnatt! Pingu hälsar också.

BYE BYE


Bild snodd från ämanda

Pingu

Godnatt från mig och pingu, han är som mitt lilla husdjur. Jag tror på riktigt att jag blir galen snart av att inte ha djur runtomkring mig. Så ja, pingu får helt enkelt agera husdjur.

 

Buckstar

Kvällen avslutades så fint på starbucks med Ellen. Dock träffade vi inte på någon rolig gubbe denna gång. "men när ska vi hinna ses imorgon då?" Tystnad. "Vet inte, men det måste vi ju!" "Jaa." Haha en dag utan varandra här borta känns så himla länge. Go tjej.

 

Snö

Idag tog jag äntligen tag i mig själv och gick tillsammans med Simone till gymmet, första gången på en si sådär 3 veckor.. Det gick ju faktiskt riktigt bra där ett tag innan jul och jag hoppas jag kan lyckas komma in i samma rutiner igen :). Och förresten, såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Ser ni snöflingorna? Det som var 20 plusgrader i helgen! Känns allt annat än okej.

 

APRIL APRIL

Vill ni veta en sak? En helt fantastisk sak? Att i april, då åker jag, mamma och Alexandra till Californien!
Och vet ni vad inte bara Californien, vi kommer hinna med hela tre delstater. Vi ska åka till Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles och San Fransico. Tror det kommer bli ganska så fantastiskt, eller vad skulle ni tro?



Dagen i bilder

Ni vet hur min morgon och förmiddag började.
Sedan gick jag och Ellen ned till Friendship Heights där Ellen köpte en SKIT snygg jacka! Åh dör nästan så snygg den var. Efter detta blev det lunch på Panera Bread.


Efter lunchen begav vi oss vidare till vårt älskade starbucks



Efter en mysig och rolig stund var det dags för Ellen att gå hem och fira sin värdmamma och jag gick vidare till Simone och hade söndagspicknink.



Simone! I sin nya sjukt snygga frisyr.


Sist men inte minst avslutades dagen med filmmys med både Ellen och Simone. Flipper såg vi på, kommer ni ihåg den?

Trött tjej

Kom precis hem till Ellen, fick knappt ett hej och nu sover hon igen. Så nu sitter jag här all alone i hennes rum.

God morgon

Bra start på dagen. God frukost och drömma sig bort lite.

 

Sommar och Grebbestad

Idag har det varit ca 20 plusgrader här borta. De varma graderna fick mig att längta bort till sommar. Funderade på om det ens är möjligt att vara utan bästkusten och Grebbestad en hel sommar? Tror inte det va.





I WANT TO

  • Jag vill backpacka i Austarlien och Nya Zealand
  • Jag vill ha en lägenhet i london hitta något halvtaskigt jobb och bara leva livet för ett par månader
  • Jag vill volontärarbeta i Afrika och åka på safari
  • Jag vill åka till Thailand
  • Jag vill åka till Irland och jobba med hästar
  • Jag vill resa jorden runt
  • Jag vill åka till Alaska
  • Jag vill roadtrippa från öst till väst genom USA och sedan längs västkusten
  • Jag vill ha en lägenhet i New York för ett par månader
  • Jag vill se machui pichu
  • Jag vill säsongsjobba i fjällen
  • Jag vill utbilda mig till något inom hästar
  • Jag vill plugga i lund, halmstad eller karlstad
  • Jag vill kunna arbeta med hästar på heltid
  • Jag vill jobba med musik
  • Jag vill köpa mig en liten gård, ha häst, hund, katt

 

  • Jag vill vara 20 år gammal i 5 år
  • Jag vill bota min beslutsånget och ta reda på vad jag egentligen vill mest, vad jag egentligen är för person
  • Jag vill ha massa pengar
  • Jag vill, jag vill, jag vill

 

weheartit.com

Puss på sverige

Du är vad du är och förblir vad du var. JA JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NORDEN.
Fyfan så göött Sverige!

Jag och Ellen invaderade stackars Simone som egentligen inte alls ville se på hockey, utan hellre ville till starbucks och äta muffins. I alla fall, jag och Ellen försökte väl i en sisådär 45 min med att hitta någon sida vart vi kunde kolla på matchen, utan framgång. Så fick Simone datorn och det tog väl max 3 minuter så hade hon ordnat det, mot sin egen önskan skulle jag tro. haha.

Men fyfan så gött ändå vaa.

P.s Lite grymt att bo i USA, så man kan kolla på sånt här i normal tid. D.s

YAY

Idag klarade jag mitt andra mini-mål. 5 km, dock på ca 30 min..men målet var att klara av att springa det utan att stanna och det gjorde jag ju :). Så känner mig lite stolt igen faktiskt. haha



Har laddat ner en app till iphonen som är jätte bra, imapmyrun heter den. Den visar på kartan vart man har sprungit, hur lång tid det tar, hur långt det är, visar diagram om hur snabbt/sakta man sprungit på olika ställen osv. Jätte bra :)

Nyårnewyear

Ännu en video från New Yooooork!
Made by Amanda herself!

Braaa

Varje tvåmånaders period skriver jagen sån här, för jag tycker det är skönt att se dagarna försvinna skulle jag tro haha :). I alla fall så ringar jag in de dagar som jag ser fram emot, eller de dagar som det händer något som inte hör till vanligheterna. Känns som att januari kan bli ganska bra, eller vad tror ni? :)

 

:)

Året var 2011

Januari - Påbörjade min sista termin på gymnasiet. Var på 100%party kryssning till Riga, vilket var otroligt roligt.



Februari- Överraskade morfar som fyllde 70 med skidåkning och god mat. Var även och åkte skidor med skolan. Började ha praktik på ridklubben, vilket jag stormtrivdes med.


Mars - Vet inte riktigt vad jag gjorde i Mars, var i alla fall på 100% party i Karlstad. Kämpade på med skolan.



April - Chafför till Elmia, aldrig mer haha. Var med på en jätte rolig överraskningsfest för Ida och Sofie


Maj - Studentfester, 20-årsfest. Bestämmer mig för att ansöka till cultural care, blir antagen. Bal


Juni - Bästa månaden i hela mitt liv. Studentvecka, studenten, P&L. Började jobba.


Juli - Massor med underbara kvällar på after beachen och macri. Jobbade en hel del. Red en hel del. Var i Sunne.


Augusti - Sommaren fortsatte med underbara kvällar. Jag började få riktig ångest över att åka till USA och undrade vad fan jag hade gett mig in på. Hade hejdåfest, hejdåmiddag, sa hejdå till hästarna vilket var bland det svåraste jag någonsin gjort. Sa hejdå till min älskade familj. Satte mig på flyget mot USA och sa hejdå sverige för 13 månader. Var på aupair skolan.


September - Var mest trött hela tiden. Massa nya intryck. Försökte så gott det gick att komma in i vardagen på andra sidan jorden. Var på min första baseball match.


Oktober - Var den värsta månaden i hela mitt liv. Jag förlorade min älskade häst i en tragisk olycka medans jag var i USA. Åkte hem en vecka, kom tillbaka. Ville bara hem igen. Den enda känslan jag kunde känna var sorg.


November - Försökte komma in i livet här borta igen. Åkte till New York helt ensam. Umgicks med underbara vänner och vips så var november borta.


December - Lussade, firade jul över skype och även med fina vänner här borta. Hade en mysig picknick. Firade nyår i New York.


2011 har på många sätt varit ett jätte bra år. Juni med studenten och P&L var bland det abslout bästa jag någonsin upplevt. Sommaren var jätte bra, helt klart min bästa sommar. Bara massa lyckade utgångar och mys. Jag har även träffat nya vänner, nya vänner som jag tror jag kommer ha livet ut. Nya vänner som betyder så otroligt mycket. Om jag kunde radera september och oktober från 2011, så skulle detta utan tvekan ha varit mitt bästa år någonsin.


Ångest

Igår på bussen hem så kom känslan. Känslan som jag lyckades förtränga ganska bra under hela söndagen. Jag är så otroligt besviken på mig själv. Men det är inget jag kan ändra på. Känslan, den sitter fortfarande kvar. Jag hoppas att det snart försvinner. För det är ingen rolig känsla och allt pga en endaste person, mig själv. Arg som fan är jag på mig själv. Pinsamt. Så jävla pinsamt.


New Years Eve in New York

Okej, nyårsafton. Nyårsafton var hur bra som helst.
Dagen började med lite shopping och fika på fika, japp ni läste rätt. Finns ett cafe som heter fika, som är svenskt givetvis. Sedan bar det av tillbaka mot lägenheten igen, som var otroligt fin. Perfekt läge och allt 38st 8th. Ni som vet hur NY är uppbyggt kan ju tänka er hur perfekt det var. Vi tjejer började göra oss i ordning och killarna lagade mat. Potatisgratäng och baconinlindad (?) kyckling och beaneasesås. Var jätte gott, efter detta blev det efterrätt i form av en sockerkaka som Amanda gjort och en typ cheesecake tror jag, som killarna hade köpt, väldigt gott det också. Dans och skratt. Försökte ta oss till Times square, men var smockat med folk såklart. Så vi gick istället upp på taket på våran byggnad och väntade in tolvslaget.
Jag hade en otroligt rolig kväll med härliga människor och jag är så himla glad över att jag har lärt känna Ellen och Amanda här borta, underbara människor. Det är svårt att förklara men man kommer så otroligt nära varandra väldigt fort, det känns som att man har känt varandra hela livet fast vi känt varandra i ca 3 månader. Idag är det faktiskt exakt tre månader sedan jag träffade Ellen för första gången! haha.
Om jag skulle beskriva min nyårsafton med ett ord så skulle det vara: FANTASTISK

Tyvärr var det två små detaljer som var mindre bra, när man inte har druckit en endaste droppe alkohol på fyra månader och sedan helt plötsligt dricker en massa vin, ja så hänger inte kroppen med riktigt. Ni kan ju räkna ut resten. Sedan så miste jag en vän, en vän som är med mig mer eller mindre hela tiden. Min älskade kamera, den funkar fortfarande med dispalyen är helt sönder. Man kan inte så något på den, bara massa lila/vit/svarta strimmor. Så RIP min kamera. Den kameran har föresten klarat det mesta eller rättare sagt allt faktiskt, men nyårsfirande i New York, det klarade den inte av minsann...

Men återigen, kvällen var verkligen jätte lyckat och ja vad ska jag säga. Fantastiskt helt enkelt.

Här har ni två bilder på utsikten från lägenheten




Matlagning!


Ellen och Amandas sockerkakaa










Ja, fantastiskt som sagt. Tack och hej, hoppas på ett underbart 2012!

Lovely



Mina nya älsklingar. Blev lite shopping ändå. hihi

Nyårshälsning från NY

RSS 2.0