Midnattsloppet 2013

Igår sprang jag midnattsloppet. Första loppet jag någonsin sprungit och jag måste säga att det var fruktansvärt roligt! Om jag är hemma nästa år, så kommer jag utan tvekan göra det igen.
Tränade hyfsat bra under våren, men nu i sommar har det nästan inte blivit något alls. Började väl komma igång så smått för kanske 3 veckor sedan. Har sedan jag anmälde mig haft som mål att jag skulle klara det på under timmen. Vilket jag inte gjorde, sprang på 1.04.02. Kände mig måttligt besviken igår får jag säga. Men idag känns det bättre, med tanke på att jag inte tränat så mycket och inte sprungit milen sen i våras (vilket också var första gången någonsin som jag sprang en mil) så får jag väl vara nöjd att jag faktiskt kom runt och inte gick någon gång. Så klapp på axeln, så är det bara att kämpa vidare och försöka klara under timmen här hemma istället.

Livet efter dig by Jojo Moyes

Säger bara en sak, läs denna boken.

23 augusti

Resan börjar som sagt närma sig nu, mindre än 3 månader kvar. Känns inte som att det var alls länge sedan det var ett halvår kvar, tiden springer iväg så att säga.
 
Har kommit igång lite med allt som behövs göras i alla fall, det känns bra. Är så sjukt mycket utgifter på allt som behövs ha klart innan man åker, så det är verkligen skönt för allt som försvinner så man kan lägga mer till sparkassan.
 
* Ryggsäck - Check
* Vaccination (påbörjad) - Check
* Nytt pass - Check
 
Hmm, det här med nytt pass. Alltså jag säger bara FY FAN rent ut sagt, kortet i det nya passet ser milt sagt förjävligt. Visst säger man och tycker nästan alltid att kort på pass, körkort och dylikt blir dåliga. Men detta, ja det ska ni veta att det är då fan utöver det vanliga. Så himla fult, verkligen. Så fult att jag tom överväger att göra ett nytt, men får försöka tänka på dem där utgifterna igen.. fast nog hade jag gärna viljat haft ett nytt. Det ser ut som att jag är ca 5 år yngre än vad jag är, mörka ringar under ögonen, min mun är sne, håret ska vi inte ens tala på. Rätt och slät skit fult.
 
 
 
 

We'll meet again, next year. I promise.

Det har verkligen varit fullt upp precis hela sommaren, tror inte det har varit en helg sedan i mitten på Maj som jag inte har haft något planerat. Även om jag har haft en helt underbar sommar och alla saker som hänt har varit hur roliga som helt, så känns det faktiskt konstigt nog helt okej, nästan lite skönt att sommaren faktiskt börjar gå mot sitt slut. Ska bli skönt att försöka hitta tillbaka till lite rutiner, ta det lungt och framför allt - börja räkna ner till resan. Hösten kan ju vara rätt mysig också faktiskt.
 
Men ja, herregud vilken sommar det har varit! Har gjort så mycket saker och verkligen haft det jätte roligt, Bråvalla, brännbollsturnering, Öland, Simone på besök, Sunne, cyklingen, macri, after beach, båtturer osv osv osv. Listan kan göras lång. Så tack tack tack till alla som har gjort den så bra.
 
 
RSS 2.0