Häj

Movies

Imorse när jag vaknade så gick Burlesque på tv:n. Gissa om jag blev glad? Har viljat se den filmen hur länge som helst, men har av någon anledning bara inte blivit så. Den var himla bra, jag är ju också ett stort fan av Christina Augilera, det gör ju inte filmen sämre precis! Hon var en av mina absolut största idoler när jag var mindre, det är hon väl egentligen fortfarande. Finns få med en sådan röst som hon har. I alla fall, ni som inte sett filmen. Se den!
Såg en annan bra film igår också, Country song hette den. Garret Hedlund (låter himla svenskt eller hur?), spelade en av huvudrollerna. Det jag ville ha sagt med det är att jag tycker han är snyyygggg :).
 
 
 
 

Simone, miss u

Innan jag åkte till USA så fick jag en "fem år dag för dag" dagbok av mormor och morfar. Jag har skrivit i den varje dag sedan jag fick den 26 augusti, så det är så himla kul nu när det har gått över ett år och jag kan se vad jag gjorde för ett år sedan. Den 14 september 2011 hade jag mitt första aupair möte, vilket också var samma dag som jag första gången träffade Simone. Mötet var på Barnes&Nobles, eller ja starbucks. Tänk så mycket jag skulle komma till att hänga där haha. I alla fall, jag var väldigt blyg på mötet pratade knappt med Simone som då var där med två andra svenskar utan jag var mest med ett par tyskar i stället. Men som ni alla vet så började ju jag och Simone prata väldans mycket mer ett par dagar efter det där mötet. Bästaste Simone Alvarsson, som jag saknar dig.
 

CORFU -12Har haft några himla härliga och bra dagar i Grekland. Super gottit

Cutie

Jag vill också bada handfat :))
 
 
 

:)

RSS 2.0