Winter

Som de flesta vet, så trivdes jag inte på gymnasiet. Men kollade igenom lite gamla bilder, så hittade jag dessa. Det är från deltävlingen till Stylist-SM, kommer väldigt väl ihåg den här gången. För jag minns att jag tyckte det var riktigt roligt med denna uppgiften, det enda vi hade var ett vitt lakan och att temat var vinter. Ut ifrån det fick vi göra vad vi ville, vi var riktigt nöjda med vårt resultat. Och som sagt, detta var riktigt kul. Roligt att jobba i team också, helt galet att detta är över två år sedan.
 

Frukost

 
Min frukostutsikt idag! :) Eller nej juste, det var ju inte idag.. Fast det ser faktiskt ut som att det blir en himla fin dag här hemma i skogen också :).
 

Season 4 - Episode 15

Det är så himla sjukt hur en tv-serie, film eller musik kan beröra en. Ligger här och grinar som bara den nu, pga senaste avsnittet av vampire diaries. Undra vad det är som gör att man bryr sig så mycket egentligen? Ibland kan jag gå och tänka på något sånt här i flera, flera dagar efteråt. Men jag gillar det, alltså inte att gråta såklart. Men att bli berörd av saker jag ser eller hör. Såkallade "gråtfilmer" är bland de bästa jag vet, just för att det berör.
 
 

Not funday today

 
Ungefär såhär bra har jag mått idag, men en himla rolig kväll igår. :)

lat tjej hej

Cuz I'm not orking to do anything todag.
Åh, känner mig sådär lat idag. Verkligen jätte lat, det är så himla jobbigt att var lat.
M å s t e  t a  m i g  u t   o c h  r i d a, nu. I den sköna Sverige värmen heheh.
Någon som har något tips på hur man kan bota lathet??
 
DIE LATHET DIE

En annan dag i februari

Det kommer bara mer och mer snö, undra hur många kilo snö det finns i hela världen just nu?
Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället, har börjat på mitt nya jobb. Det är svårt och krävande, men det ska bli väldigt skönt med en fast inkomst varje månad. Jag känner att jag behöver något att se fram emot, något att längta till ni vet? Har suttit och kollat flyg till överallt i hela världen, mest till diverse ställen i USA. Boston, New York, LA. Boston för att Simone finns där, New York för att New York är just New York och jag saknar den staden något fruktansvärt, LA samma sak där, just för att LA är LA och för att vi hade en sådan grym påskhelg där förra året. Det är synd att allt ska kosta så mycket pengar. Igår köpte jag en trisslott i hopp om att vinna en miljon svenska kronor, men det vann jag inte. Vann istället 30 kr, åtminstonde en ny lott. Klapp på axeln och bättre lycka nästa gång.
 
 
 
 

En dag i snöiga februari

Life's for the living or you're better of dead.
You know, life's for the living so live it or you're better of dead.
Smile for the living :)
 
 
En kulig kväll har jag haft, runt om i stora vida världen. (Uddevalla)
Med en god vän. (Kickan)
Och lite en i släkten. (Bror min)
Har haft väldigt roligt åt "suddig grön". (Kickans bil)
Har haft en låt på hjärnan. (Mermaid - Train)
 
Det var det jag hade på mitt hjärta för denna gång, kära vänner.
Nu ska jag sova, är asa trött :) hehe.
 
salviiis, miss you. Kommer du ihåg hur svettigt det var den dagen vi fotade?
 

Kuliga dagar

De senaste två helgerna har varit fantastiskt roliga, förra helgen så åkte jag ner till Skåne, Kristianstad. Närmare bestämt ner till Ellen. Det var otroligt roligt att träffas igen, allt kändes precis som vanligt. Så himla underbart med människor som man kan vara ifrån länge, men sen så känns allt som vanligt när man träffas igen. Vi hann med myskväll, shopping, fika, galen utgång, efterfest. Ja det mesta, en himla bra helg med andra ord.
 
Denna helgen har innehållit en 40årsfest, min och Sofias fest. Jag har vart så otroligt nervös över detta må ni tro. Men det hade jag inte behövt vart, för kvällen blev hur lyckad som helst. Har så otroligt underbara kompisar måste jag säga, helt sjukt egentligen. Känner mig så himla lyckligt lottad över det. Det var sån himla go stämming hela kvällen, inga bråk, inga sura miner, inga konstigheter bara ett sånt JÄVLA GÖTT GÄNG. Tack alla fina :).
 
Imorgon så börjar jag nytt jobb, har fått ett vikariat som personlig assistent. Jag känner mig jätte, verkligen jätte nervös. Troligen mestadels på grund utav att personen pratar teckenspråk - jag kan inte teckenspråk. Så ja, det säger sig väl självt.
 
Lånade lite bilder, har ingen fungerande kamera för tillfället.
 
Kristianstad
 
40årsfest
 
 
Och juste, Kickan har gjort en fjällenfilm. Kanske inte jätte kul att se på för dem som inte är med, men ändå ;).
RSS 2.0