True story

People who say or even think "it's just a horse", they just don't understand.
 
 

Beautiful

Ikväll tittade solen fram en liten stund, love.
 

Dyrt!

Idag har veterinären varit här för att kolla på Gagge, inget allvarligt. Han har lite problem med en ben, pga mugg. I alla fall, det är helt SINNESSJUKT vad det är dyrt. Han kom hit, kände yttepyttelite på benet, pratade i kanske fem minuter och för det ca 1400:- Yay. Fy bubblan, sen så ska man köpa medicinen till det också. Att vara hästägare är minsann inte billigt. Men, nu kommer han ju förhoppningsvis bli bra. Så det är ju nödvändigt med veterinär ibland, ett nödvändigt ont. Det kostar ca 400:- bara för att han kommer hit, lixom bara för han att sitta här i bilen. Galet, är det.
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, skrittat Gagge och sen jobbat.
 
salvar

Free

Another day, another start

Regn, regn och återigen regn. Det är tillbaka, regnet alltså. Vi fick väl en sisådär 5 härliga höstdagar, men mer än så, det är för mycket begärt verkar det som.
 
Igår så hämtade jag hem Gagge och även en häst hemma hos Bea, så nu har jag hästarna precis utanför fönstret igen. Det är skönt om än lite tråkigt att inte ha honom hos Amanda.
 
Jag har kollat på första avsnittet på säsong fyra nu i helgen, självklart var det hur bra som helst. Blev dock lite besviken på en sak, något jag absolut inte ville skulle hända. De hände. Blää, men det är väl sånt som gör serier bra. Längtar ihjäl mig tills nästa avsnitt. Är som sagt verkligen beroende, tänker på Vampire Diaries fler gånger om dagen.
 
Det händer inte så mycket här hemma i Bullaren, det är lugnt lixom. Västkusten, stället som bara lever på sommaren, Typ. Nejdå men det är stor skillnad på sommar och vinter, det är väl i och försig samma sak på alla ställen antar jag. Mer eller mindre. Jag jobbar lite här och där, vissa veckor varje dag andra veckor inte en enda dag. Tur att jag snart ska till London, det ska bli himla skoj.
 

Dressyrtävling

Idag har min lille bäbis vart med på sin livs första dressyrtävling. Han var väldigt spänd, det var himla mycket som var väldigt läskigt. Speciellt dressyrstaketet och domarna! Det gick inget vidare direkt, spänd som sagt, vinglig, mot hand och lite sånt där. Fast på galoppen fick han faktiskt 7:or, det var roligt. Allt som allt så slutade det på 45,86 %. Inget vidare som sagt, men för att vara första gången och att tjejen som rider honom har bara ridit han ytterst få gånger så dem var allt duktiga i alla fall. Vilma heter hon som rider och hon gör det super bra. Sedan var kommentaren på det allmäna intrycket "Snygg ponny med god grundpotencial, men blir för dagen alldeles för spänd, skyggar. Något bättre i galoppen än i traven" Kändes ändå som en helt ok kommentar :).
 

addict

Känslan att inte längre bo i USA när det är premiär för Vampire Diaries season 4, suger ganska mycket. Men snaaaart så.

ELLEN IS BACK

Igår hände något himla roligt må ni tro! En av mina absoluta favorittjejer från USA är nu äntligen tillbaka i Sverige! Längtar tills vi ses! :D <3 Glad tjej hej.
 
 
 
 

Hästigt

Idag har jag vart hos Bea och ridit fyra hästar, sedan hem och ridit min egen. Efter det ner till Tanum och kollat på hoppträningar och till sist så har Gagge blivit rakad. En riktig hästdag och jag gillart. Jag försöker vara hos Bea en gång i veckan och hjälpa till att motionera några hästar. Himla bra träning för mig att testa på många olika. Det är väldigt mycket häst för min del nuförtiden faktiskt. Mer än någonsin skulle jag nog säga och ja, mitt intresse är verkligen på topp. Så det är huur bra som helst :)
 
Gaggeman <3

New

Grym header Simone har gjort till mig va? Galet duktig tjej det dära, men det vet ni ju redan :).
 
salvar.blogg.se

I'M OBSESSED

Jag är helt besatt igen i Vampire Diaries. Som ni vet så var jag ju det även i USA, men på netflix (där jag kollade) hade bara det kommit ut till säsong två. Sedan i slutet av USAtiden var det så mycket med allt som skulle göras innan hemresa och när jag kom hem var det så mycket med att vara hemma osv. Men nu minsann, har jag blivit besatt igen som sagt. Har nu ett avsnitt kvar av säsong tre och jag dör lite så bra jag tycker det är. Det finns i mitt huvud hela dagarna, går typ runt och rabblar replikerna i mitt huvud och tänker på vad som hänt/kommer hända. Jag vill också ha en vampyr. Leva i en vampyr värld, tänk vad spännande livet skulle vara då. Jag vill vara Elena. Japp, det var det.
 

Always and forever

Idag är det ett år sedan värsta dagen i mitt liv. Ett år av saknad.

Hello sun

Jorden kommer gå under av allt vatten, vi kommer nog bli dränkta. Seriöst, det regnar vareviga dag. Inte lite duggregn utan verkligen ösregn. Det är ju inte annat än att man blir deprimerad. Kanske är det så att solen är deprimerad och inte har lust att visa sig, ja så måste det nog vara!

My Amazing Girl

Igår gjorde jag någonting roligt må ni tro! Åkte till grästorp och hälsade på min lilla bebis, Amazing. Som inte är så mycket bebis längre, men alltid i mina ögon. Hon kunde inte ha hamnat på något bättre ställe, man såg på henne hur gott hon mådde. Och vilken trevlig familj hon var hos, det känns så skönt i hjärtat att veta <3.
 
2006 <3.
 
 
 
 
RSS 2.0