23 augusti

Resan börjar som sagt närma sig nu, mindre än 3 månader kvar. Känns inte som att det var alls länge sedan det var ett halvår kvar, tiden springer iväg så att säga.
 
Har kommit igång lite med allt som behövs göras i alla fall, det känns bra. Är så sjukt mycket utgifter på allt som behövs ha klart innan man åker, så det är verkligen skönt för allt som försvinner så man kan lägga mer till sparkassan.
 
* Ryggsäck - Check
* Vaccination (påbörjad) - Check
* Nytt pass - Check
 
Hmm, det här med nytt pass. Alltså jag säger bara FY FAN rent ut sagt, kortet i det nya passet ser milt sagt förjävligt. Visst säger man och tycker nästan alltid att kort på pass, körkort och dylikt blir dåliga. Men detta, ja det ska ni veta att det är då fan utöver det vanliga. Så himla fult, verkligen. Så fult att jag tom överväger att göra ett nytt, men får försöka tänka på dem där utgifterna igen.. fast nog hade jag gärna viljat haft ett nytt. Det ser ut som att jag är ca 5 år yngre än vad jag är, mörka ringar under ögonen, min mun är sne, håret ska vi inte ens tala på. Rätt och slät skit fult.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0